Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piorunek kandydatem na prezydenta (-: |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piorunek kandydatem na prezydenta (-: |
a skutki widać tych rozmów i bezstresowych wychowań w dzisiejszych czasach
|
|
Hek - idealnie trafiles. Ten post wlasnie do tego jest wykorzystywany. i nie gadajcie, ze tak wolno Wam sie laduje ten temat. Mi to zajelo z 5 sekund(4 sekundy przesuwalem strone scrollem w dol tematu) ;) :)
|
|
robert457, ale przypał z ciebie, śmiać się chce. W kraju wygrało PO bo były parlamentarne wybory a nie samorządowe, a w Lomży rządzi PO już od kilku lat i to ten prezydent i ta partia odpowiada za to co się dzieje w Łomży.
|
|
Nie tylko w php zresztą ;-) Tommeknet? A czemu pytasz? Tak tylko.. czy nie tak tylko ? ;-)
|
|
co to są dzie"f"czynki????? Nie umiesz normalnie nazywac rzeczy po imieniu tylko musisz używac tych pedalskich zdrobnień. Ktoś ci zdrowo dupsko przetrzepał, że dziewczyna dla ciebie to dzie"f"czynka, a chłop to zapewne chło"f"czyk.
|
|
Naczelny Tomaszewski i inni mu podobni nareszcie zakończą falę krytyki pod adresem Leo mario
|
|
Ciekaw jestem czy ta decyzja nie jest sterowana przez bialystok, bo razem z pacjętami przejmą pieniądze za leczenie. A zamknąć to trzeba tych co podejmują takie decyzje.
|
|
jan serce pewnie ugryzłeś się za jęzor i nie mieli antidotum na twoj jad.Tak nim plujesz że strach przy monitorze siedzieć.
|
|
a czemu PREZYDENT tak sie uparł na zamkniecie DRZEWNEJ?? Przecież był uczniem tej szkoły!! widac ze chce ją zamknąć z włąsnych intecji i włąsnej niecheci do niej !! od lat już próbuje ją zamknąć !! a czemu np. innej Szkoły nie chcem Pan zamknąć?? Czemu akurat ta szkoła?? Szkoła rozwija sie coraz wiecej uczniów uczy sie w niej chce zdobywać wykształcene i zawód ale oczywiście prezydentowi to przeszkadza !!! Chce rozdzielić uczniów do 3 szkół co to wogóle za pomysł!!?? Panie PREZYDENCIE Czemu Pan to robi?? Bo napewno nie dla dobra Uczniów i nauczycieli !!! Zamiast Próbować zamknąć to szkołe to powinienen PAn ją wspomagać i wspierać w rozwijaniu jej i żeby jak najdłużej istniała!!
|
|
Kup jakiegoś mózgotrzepa w kartonie :))))))))))))))))))
|
|
Ja tak samo myślę, a wszczególności goście są OK !!!!! Dziewczyny po przejściach i chłopcy z przyszłością!!!!!!!!!!
|
|
proponuje ci sok jabłkowy ;)
|
|
no przed Luwrem w Paryżu też mają piramidę i miliony turystów się zabijają żeby ją obejrzeć, no to czemu nie w Łomży... ale wtedy zamiast pod halą targową powinni ją po drugiej stronie rynku postawić przy "Galerii pod arkadami" może wtedy miałoby to jakiś sens :P zresztą - jaki Luwr taka piramida...
|
|
smiech ! Pajace z Bialegostoku chca z ŁOMŻY zrobic posmiewisko mam nadzieje ze nasz " normalny " prezydent tego nie poprze tak jak likwidacji ZSD !! ale to juz inny temat
|
|
outlet !!!!
|
|
I co? Postawiłeś na coś? Co wybrałeś?
|
|
Nie rozumiem, co masz na myśli pisząc o prowokacji.
|
|
Jan_Serce: a jakie fakty przedstawiles? sadzisz, ze twoje poglady sa niezaprzeczalne i nie ma potrzeby ich udowadniac? Napisales tylko teze, ze ruch taki jest niepotrzebny. Moze tak udowodnij? A jak masz zamiar trzepac puste tezy, bez zadnej argumentacji, to takie slowa nic nie sa warte i szkoda zapychac internet :>
|
|
hhhahah:P Kiermek, ty zamiast wrzucac screena z pobierania KDE4 wrzucilbys screena z KDE4 ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
swietny makijaz robi pani kinga, m.in. na wesela. z tego co slyszalem niedlugo otwiera gabinet. moge dac kontakt jak cos
|
|
kiedyś słyszałem o takikich grach w różnych miastach i zawsze chciałem wziąć w nich udział jednak gdy ona odbywa się w Łomży to nie mogę na nią przyjść bo dowiedziałem się o niej za puźno i jutro do 11 nie zdąze zebrać jeszcze4 osób i proponuję następnym razem żeby były to zawody indywidualne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |