wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To nie Polacy! to "obcy" na Ż., Cz., M....

putativus, normalnie wyrazicielu myśli moich, pięknie to napisałeś!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To nie Polacy! to "obcy" na Ż., Cz., M....

Qrwa jak komuś nie pasuje to niech nie czyta i nie pisze tch zjebanych komentarzy.

Chyba bardzo poważną firmę chcesz założyć skoro zasięgasz rad na forum zamiast udać się do księgowej.

rudy błazen z druhem

Witam wszystkich
Macie jakis dobry pomysł gdzie iśc na Sylwestra i za ile??

Najlebsza jest domówka

W tym roku ten temat był już z 10 razy, poszukaj sobie.

Napisać można wiele, bardzo dużo. Ale nie wiem czy 'adresat' to odczyta. Nie widziałem Go tu nigdy. Widuję Go natomiast w Kościele, a jakże...
Kiedyś 'ktoś' zrobił wymianę 'za 30 srebrników'. Dziś 'ktoś inny' chce dokonać wymiany 'za 30 hektarów'... Jakież to podobne...

właśnie myślę, że to jakaś tajna technologia wojskowa przeszła do cywila

sobie wyobraź, zakłócasz GPS takim małym ustrojstwem

Ktoś zapytał - Jak długo się najeżdżą?
1. Na naszych drogach nie długo
2. Jak zaczną szpanować to niedługo
3. Dopóki kogoś nie potrącą

Wesoły Romku ale po co o Sylwestrze mówić w czerwcu?? chyba teraz jest dobry czas na to.. lepiej powiedz gdzie... chociaz ..pewnie nie wiesz..

rudy błazen z druhem

Ludzie połaszczą się na coś takiego bo mają 50 gr lub 1 zł taniej. Ok ich sprawa. Tylko ile b będą stratni niech chociaż jedna wpłata nie dojdzie i będa musieli jeszcze raz płacić. Trzeba płacić na poczcie tam jest 100 % gwarancji. Poczta nigdy nie zbankrutuje. A jeżeli nie na poczcie to konta internetowe się kłaniają. Nie stoisz w kolejce no i jest tanio. Może nawet taniej niż w tych grosikach i mieszkach.

Podajcie proszą jaką oni stornkę prowadzą , proszę o link.

ja nic nigdy nie wygrałam ale przydała by się kasa

Chodzi mi o jakąś imprezkę za ok. 300zł :-) . Co polecacie w Łomży?

Prowokacja jest określeniem opisującym uzyskanie informacji lub wymuszenie zachowania ofiary przez podstępne i celowe działanie osoby trzeciej.

Wiem co to jest prowokacja. Ale nie wiem skąd taka myśl. Czyżby nieczyste sumienie... Chciałam się po prostu dowiedzieć tego co w temacie. Co się bardziej opłaca. Każdy jakoś kombinuje...To wszystko.

zapraszam do mnie- makijaż 30 zł. jeśli jesteś zainteresowana podaj swój mail, to się odezwę

Janie bez serca niedawno na oddziale zakaźnym leżała moja znajoma. Miała poważny problem ze zdrowiem i wyobraź sobie, że "konowały" ją wyleczyły. Każdy ma prawo do swojego zdania, ale uważam, że sprawa likwidacji jest już przesądzona, już trzy lata temu chodziły słuchy, że chcą sprzedać budynek szpitala zakaźnego. Także niestety nie pomogą nic nasze kłótnie na forum, chyba, że mieszkańcy Łomży złożyliby jakąś petycję do dyrektora, może to coś by pomogło?
Na oddziale zakaźnym leżą pacjenci z poważnymi chorobami, np. sepsą, leżą też pacjenci w wieku starczym jak i malutkie dzieci. A ci potrzebują przeważnie szybkiej pomocy...

zaznaczam, że mój nick nie jest kolejnym jsb2, czysty przypadek

js.b, a czy ja pisałem że tam nikogo nie wyleczyli? Ja pisałem że są niekompetentni i wiele razy się mylą. Sepsa? ile razy do roku? 1-2? na sepse to oni tam sprzętu nie mają, bo jest potrzebna intensywna terapia, czyli tylko szpital główny. Dla wszystkich obecnych pacjentów znajdzie się miejsce na głównym szpitalu.

Gdybys Ty umial czytac to tez nie pisalbys mi takich glupot... Powtarzam jeszcze raz ze szukam CALEJ PIOSENKI!!!

Czy ktoś może wie kiedy zakończy się strajk w łomżyńskich pksach????? I jak długo to może jeszcze trwać??????

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

znam tych typów bo to mojego kolegi braciak
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
PG2 Gangsta

jak to jaki? ta mala odleglosc, to roznica promienia i przeciwprostokatnej trojkata o boku przyprostokatnej rownej r :P. do tego dodajesz 3 razy promien i git :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Ci biedacy a szczególnie te ich dzieci to gówniarze co w kapturach chodzą i zaczepki szukają do wszystkich. Wiem bo obok mojego bloku jest komunalny i tam wszyscy to...

Chodzi o to, że ja mieszkam mój przyjaciel to dosłownie mój przyjaciel. Razem mieszkamy. Chcemy założyć działalność, ale nie jesteśmy małżeństwem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org