wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
i śmichy chichy się skończą

Podobno jeszcze w tym roku chłopaki z Łomży, ci co prowadzą stronkę internetową o motoryzacji będą jeździć wyżej wymienionym cackiem !!! Wprawdzie to informacje od osoby trzeciej bo ich osobiście nie znam, ale widziałem czym jeździli do tej pory więc wszystko możliwe (crossfire SRT6, Megane F1, Clio F1, Golf V GTI, Volvo C70 T5teraz jeżdżą czerwoną Astra III TURBO! ) Jeżeli to prawda to auto zrobi niezłą furorę w naszym mieście. Czy ktoś coś wie na ten temat???

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: i śmichy chichy się skończą

martam1979 sklep z ciuchami doramafi, mondo itp. był ale zmienił się właściciel więc i towar się zmienił

I co w związku z tym ? Ja jeżdże Audi i też żyje :D

monia skocz se do radcy prawnego on ci najlepiej we wszystkim doradzi he
i w tym czego barkuje w lm. i w wyborze rodzaju dzialanosci etc.,

a mam statek latający i co???????????? I co powiecie (szok nie ) AAston martin nie powiem ze głupi samochód (bajery itc ful wypas ci co mają muszą być nadziani ale mnie jedno irytuje gdzie oni nim pojeżdzą jak na nasze polskei drogi to zal zawieszenia i ograniczenia predkosci .Taki samochód to jedynie chyba na szpanerstwo.Rozumiem miłosników samochodów ale czytając wypowiedzi na forum to żal dupe sicska bo ludzie sie podniecja jak by widzieli pierwszy raz goła kobiete hehe

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Nie.to nie jest wolny zawód. Chodzi o działalność np.gastronomiczną.

loosac, nie ośmieszaj się, to ja przedstawiłem fakty a ty..., teraz je zacytuje: "Kolej istnieje tylko wtedy kiedy jest na nią zapotrzebowanie, łomżyniacy zagłosowali lata temu swoimi "nogami" i wybrali pksy" To nie teza to największy z argumentów, że pociągi pasażerskie z Łomży woziły by powietrze... Twoje teksty o torach i pociągach to dziecinne gadanie, kolejke sobie kup i będziesz miał radoche...

gdzie ten program sciagnac?

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org