Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eksperci ostrzegają przed rządowymi planami |
to może od razu tor wyścigów konnych...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eksperci ostrzegają przed rządowymi planami |
i stadiony, miliony stadionów
|
|
może rybkę
|
|
@ kasiulka Mnie Radźka uczy od gimnazjum (w PG6 byłem) i naprawdę nie jest tak źle jak mówisz. Zakuwać wcale tak dużo nie trzeba (może na początku), starczy to co w zeszycie. Kartkówek niezapowiedzianych na ogól nie robi, pyta też bardzo rzadko. A jeśli o "wesołość" chodzi, to akurat z Radgowską jest bardzo wesoło ;) Może nie każdemu odpowiada jej specyficzny humor, ale 15 min na geografi pośmiać się zawsze można. O dobrym przygotowaniu już nie muszę pisać, bo to chyba najlepszy geograf w Łomży. P.S. W mojej klasie wszyscy nie zdający gegry (jakieś 10-15 os./35) od półrocza nic nie będą robić. Natomiast ci zdający będą mieli po 3 h w tygodniu gegry.
|
|
nowa strona forum www.wow-leg.pl
|
|
Patch: 2.2.3 TBC Emulator: Mangos Rates xp: 1.5 Rates xp quest: 2 Baza 2404 polskich qusetow
|
|
a co jedna ci za malo?
|
|
Mi osobiscie zawsze wydawalo sie, ze w humanie sie robi najmniej. Choc moze to tylko moje wrazenie. Kasiulka? A z tym zakuwaniem to Ty nie przesadzasz oby? Za moich czasow, owszem, uczyc sie trzeba bylo. Radzia wymagala sporo, ale zeby glupia czworke miec, to przemeczac sie nie trzeba bylo, wierz mi. Chyba, ze Radzia sie zmienila...
|
|
to jest nic :D Dziś pobierałem sobie LiveCD KDE4 tak było w trakcie ściągania: http://llug.pl/images/upload/kiernek_0.jpg kocham ten net :)
|
|
http://adiadiadi.wrzuta.pl/audio/2INVCi8bqE/abracadabra._surisuri_masuri wpisz w google abracadabra surisuri masuri. jak masz odrobinę rozumu to długo nie pszukasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |