czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Osoba roku 2004

A jak sprawdzisz "bezrobotnosc" rodzicow?
Sa studenci, ktorzy maja dochow 10 zl/miesiac na osobe w rodzinie a do szkoly przyjezdzaja samochodem i ogolnie stac ich na rozne rzeczy.
Juz lepiej dawac ja ambitnym studentom/uczniom szkol srednich za dobre wyniki w nauce itp... zeby wiedzieli ze oplaca sie uczyc.. a nie liczyc tylko na to ze "spadnie z nieba".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Osoba roku 2004

Co myślicie o ostatnich "awariach" neta, bo ja .... !@#$ i jeszce raz !@#$. Się placi się wymaga a tu co "jak nie pasuje to TPSA ma dobre usługi" taki tekst słysze !@#$.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Przedłużenie Rybaków w stronę Nadnarwiańskiej.

W niedzielę wielka majówka na stadionie w Wiźnie. Przekazanie samochodu pożarniczego z Niemiec. Wielu gości z województwa, diecezji i kraju.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

jest bardzo fe!!!!!!!!!!!!!

Taka rejestracja łatwo zostaje zapamiętana, a to nie zawsze dobrze służy.
Gdy coś przeskrobiemy za kółkiem, to jakiś przechodzień tak łatwo nas nie zapomni.
To może teraz zamiast tuningu staną się modne rejstracje typu BL - 54321 BooooM !!!!!!!

--

Fazin wyluzuj. Coś przeinaczas czy ja mowie ze " o to chodzi zebysmy go zapamietali jako czlowieka ktory nie bal sie przdstawic prawdy ludzkich tragedii " czy zaprzeczam temu. Z tym sie zgadasdzam ale chodiz mi o to iz pewne osoby zeruja na czyjesc smierci. Mimo ze uwazaly go za zywego jako zwyklego paparazzi to etraz wychwalaja go pod niebiosa.

PS

A co do kompleksow to chyba ty masz jakis kompleksix wiekszosci albo nadrwodzonej inteligencji bo filozofujesz tutaj i zucasz wemenie poezja piekna jak bys myl zaluzonym dla polski arystokrata. Przychamuj troche bo zapewne nie jest tak jak piszesz " o jakies blachostki z czlowiekiem ktory szuka zaczepki mysle ze jetes na tyle inteligentny ze to zrozumiesz "

I Vice Versa

Pozdro nara.

To już koniec wypowiedzi co do tego tematu.

Niedobrze, że ta próba była na przerwie a nie na lekcji. Ale i tak szkoda, że mnie wczoraj w szkole nie było.

czy te ewakuacje są związane z wejściem Polskie do Unii?

Zbych

Oczywiście! ;-)

Nie tylko z USA ludzie wracają wykręceni. Rónież z naszej warszawki. duże miasta, w których zyje się szybko zmieniaja ludzi, ale nie wszystkich i DaSto reprezentuje ludzi, którzy umieja sie obronic przed tym wirem szaleństwa kraczących wkoło wron.

Yes. i koniec tematu.

często się zdarzają tacy ludzie.

Zanim ktoś się przyczepi: widzę, że zrobiłem błęda :-)

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Ja absolutnie nie zgadzam się z tą wojną, ale nawet, jeżeli byłaby słuszna, to my naprawdę nie mamy co się tam pchać. Ameryka ma kasę i potęgę, to niech się pcha w ogień, my tam jesteśmy najmniej potrzebni...

Zbych

No i Czesławie... wio do roboty! Po co "adresujesz" i czekasz aż ktoś zrobi? Sam zacznij działać a może ktoś Cię poprze!

No fantastyczne. Ponadczasowe stwierdzenia i trafne refleksje. Czad totalny. Kolega mówi, że czasem w "Faktach i mitach" czyta bardzo podobne pod różnymi względami felietony;)

Zbych

tak kasiu, tak,

--

nie ma co zgadywac !! trzeba byc przygotowanym na wszystko !!! ja na szczescie maturke mam za sobą :))) ufff było ciezko !!! szczegolnie ze uczyłem sie w mechaniaku !! a tam co roku jest ciezko !!! jednak wszystkim zycze powodzenia !!!!

Patrze filozoficzna dyskusja w toku..... heheheheh ;-) pozdrawiam!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org