Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CENZURA na 4Lomza |
takie numery rejestracyjne typu: 11111, 33333 funkcjonują od dawna w Moskwie (pisała o tym prasa). Posiadaczami są prominenci i mafiosi. Samochody z taka rejestracją nie podlegają kontroli policji - oczywiscie jest to zasada, która nigdzie nie jest zapisana. Czy u nas to się przyjmie???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CENZURA na 4Lomza |
Sam sie o tym przekonałem.. rejestrowałem samochód i była sobie tabliczka z 10444 więc o nią grzecznie poprosiłem na co pan z Wydziału Komunikacji: "następny dzisiaj". Jak to rozumieć?? Jeden z klientów przede mną wynosił tabliczkę 10445 a ja dostałem ciut niższy numer ale nie 10444. Jak to rozumieć?? Pan z Wydziału nic nie mówił o dodatkowej opłacie a 10444 dać nie chciał. Nic też nie mówił o jakiejś rezerwacji... więc jak to?? --- PGG
|
|
Ja proponuję taki cennik: -za trzy takie same cyfry z rzędu 50pln -za cztery 100pln -za pieć 200pln w/w kwoty mogłyby obowiązywać pod warunkiem, że zostaną przekazane na dom dziecka, Caritas, PCK, schronisko dla zwierząt itp. A z drugiej strony... ile samochodów rejestruje się w Łomży miesięcznie?? Ile będzie takich numerków za które można wziąć pieniądze?? Trochę śmiesznie by było jakby UM co miesiąc ofiarował 50pln na np. Dom Dziecka a co trzy miesiące 150pln na schronisko.
|
|
proponuję uzupełnić cennik: -za dwa zera na końcu - 50pln -za trzy 100pln -za cztery 200pln w Łomży rejestruje się około 300 pojazdów miesięcznie a pieniążki moznaby składać na jakimś kocie i przekazywać np raz w roku na pck czy cokolwiek innego
|
|
Zagadka dnia: ================================ Skoro wszystkie media, prasa, TV, radio, każdy szmatławiec, nawet na prowincji należą do żydów, choćby nawet bezpośrednim \"właścielem\", formalnie był Niemiec, Amerykanin... to kto może być ostatecznym właścicielem i beneficjentem kloacznego portaliku 4lomza?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |