wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zarobki posłów są upokarzające

ja też chce zostać radnym,,,,, obiecuje (jak wszyscy radni)że łomża będzie pieknym nowoczesnym miastem :prawdziwe kino i basen stadion obwodnica sztuczne lodowisko centrum handlowe połączenia pkp kiedy kolejne wybory?// licze na wasze poparcie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zarobki posłów są upokarzające

Uciekł do lepszego świata :-) Może nie był zadowolony z byłego już miejsca zamieszkania? ;-)

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

standard to klimatyzacja

Jak zobaczyłem wizualizację koncepcji białostockich architektów dotyczącą starego rynku to jedno słowo mi się nasunęło...spier... z takimi pomysłami do siebie. Jak to wygląda? żałośnie!!! przerost formy nad treścią. Sobie przy lipowej zrobili skwerek wycinając drzewa, to mają miejsce na budowanie, ale na takie głupoty tam się nikt nie zgodzi...

Być może, ale to "moje własne" menelstwo - jak to ująłeś.
:))

egipt w lomzy bedziemy miec.mamy takie upaly i tylko piasek

aaaaaaa no tak dziękuję "antidog" jednak kumpel dobrze mi mówił będa grac chłopaki z HOLY WATER byłam kiedys na ich koncercie.Świetnie wymiatają na gitarach bluesa.Znalazłam nawet w google ich stronkę www.holywater.pl

A TO CI PECH.CHWAŁA LUDZIOM I ZLODZIEJOM . 21 WIEK .TO MIELI NA TEN DOBRY SPRZET A NA LOKAL NIE.NO TO TRZEBA SPOWROTEM NA OSIEDLOWĄ LAWKE POPALAC PAPIEROSY I PIC WODKE?

Zbych

Adall mnie w tej samej szkole uczyli, że "w ogóle" pisze się rozłącznie...

za ta sama cene kupisz 10 do 25 (albo i wiecej ;)motorowerow jawa 50 ;) moge byc Twoim serwisantem jak wybierzesz ten sprzet ;) ;] ;)

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org