Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarobki posłów są upokarzające |
ja też chce zostać radnym,,,,, obiecuje (jak wszyscy radni)że łomża będzie pieknym nowoczesnym miastem :prawdziwe kino i basen stadion obwodnica sztuczne lodowisko centrum handlowe połączenia pkp kiedy kolejne wybory?// licze na wasze poparcie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarobki posłów są upokarzające |
Uciekł do lepszego świata :-) Może nie był zadowolony z byłego już miejsca zamieszkania? ;-) I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
standard to klimatyzacja
|
|
Jak zobaczyłem wizualizację koncepcji białostockich architektów dotyczącą starego rynku to jedno słowo mi się nasunęło...spier... z takimi pomysłami do siebie. Jak to wygląda? żałośnie!!! przerost formy nad treścią. Sobie przy lipowej zrobili skwerek wycinając drzewa, to mają miejsce na budowanie, ale na takie głupoty tam się nikt nie zgodzi...
|
|
Być może, ale to "moje własne" menelstwo - jak to ująłeś. :))
|
|
egipt w lomzy bedziemy miec.mamy takie upaly i tylko piasek
|
|
aaaaaaa no tak dziękuję "antidog" jednak kumpel dobrze mi mówił będa grac chłopaki z HOLY WATER byłam kiedys na ich koncercie.Świetnie wymiatają na gitarach bluesa.Znalazłam nawet w google ich stronkę www.holywater.pl
|
|
A TO CI PECH.CHWAŁA LUDZIOM I ZLODZIEJOM . 21 WIEK .TO MIELI NA TEN DOBRY SPRZET A NA LOKAL NIE.NO TO TRZEBA SPOWROTEM NA OSIEDLOWĄ LAWKE POPALAC PAPIEROSY I PIC WODKE? Zbych
|
|
Adall mnie w tej samej szkole uczyli, że "w ogóle" pisze się rozłącznie...
|
|
za ta sama cene kupisz 10 do 25 (albo i wiecej ;)motorowerow jawa 50 ;) moge byc Twoim serwisantem jak wybierzesz ten sprzet ;) ;] ;) Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |