Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski: Palikot jak uczeń czarnoksiężnika |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski: Palikot jak uczeń czarnoksiężnika |
Jestem za likwidacją tego gównianego szpitala, gdzie kadra to kompletne dno, a wiem co pisze bo miałem z tymi popaprańcami do czynienia. Naprawdę Łomża nic na tym nie straci że zamkną ten burdel, a będzie sporo oszczędności. A najśmieszniejsze że zakaźny to on jest tylko z nazwy, bo takie choroby to jest margines jakie się tam "leczy":)
|
|
"Niestety, coraz powszechniejszym zjawiskiem jest obecność pośród nas analfabetów wtórnych, czyli osób, które zatraciły umiejętność czytania i pisania. Z badań przeprowadzonych przez socjologów w ubiegłym roku wynika, że 42 proc. Polaków nie rozumie niemal nic z tego, co czyta, a 35 proc. rozumie niewiele." Więc żyłem w złudnym przeświadczeniu, że z każdym rokiem mamy w Polsce coraz więcej ludzi wykształconych ?? A jak Wy postrzegacie to w Waszych środowiskach? Co jest tego przyczyną? więcej: "http://wiadomosci.onet.pl/1643589,11,item.html
|
|
dużo tego
|
|
po waszych wypowiedziach to bede sie staral isc do 2lo :) ale ciezko bedzie u mnie z matma ;/
|
|
JAK BYS CHCIAL WIEDZIEC Nero08 TO WSZYSTKIE KOLCZYKI DO JEZYKA SA ROBIONE ZE STALI CHIRURGICZNEJ I NIE WYPOWIADAJ SIE NA TEN TEMAT SKORO JESTES W NIM CIEMNY "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
barbra dzieki wiem rozumiem to ze trzeba sie uczyc i pewnie bym to zrobila gdybym przysiadla do tego , ale ja nie mam czasu . wiec wole zaplacic i miec zrobione
|
|
Pamiętam jak w 2000 roku strażacy zabronili używania auli bo groziło to zawaleniem. Budynek to ruina i wymaga natychmiastowego remontu. OKE na pewno ma kasę na remont i to dobrze, że go przejmie. Nie czas na sentymenty, lepiej niech młodzież przeniesie się do innych szkół - wyposażonych przynajmniej w salę gimnastyczną. Ja swego czasu miałem zajęcia W-Fu w parku obok. rudy błazen z druhem
|
|
Powinny te kierunki już dawno zrobić w mechaniaku było by najlepiej. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
kurcze i nadal nie mam. tomek - podeślij proszę
|
|
no i inteligent zastępczy, mieniący się prezydentem od edukacji dopiął swego, pamiętam, że od kilku lat chciał tę biedną drzewną zlikwidować :( szkoda młodzieży, będąc na ich miejscu z lekka bym się zdenerwował..
|
|
mieczyk: przeczytales wypowiedz unomata ? w 2000 a tam technika sa 4 letnie wiec kto tam poszedl w 2001,2002,2003 wiedzial na co sie pisze. Troche logicznego myslenia i wszystko staje sie jasne i przejrzyste :)
|
|
Mechaniak wypaśna szkoła 2 lata tam wytrzymałem i postanowiłem że trzeba zmiany. Ci mówie raz w roku rajd mechaiaka przed szkołą na placu. Co w-f bedziesz latał z taczką ,zużlem i bierznie budował. A jakie dyskoteki ....ja tylo jedno pamietam na swoje slubowanie. Jedyne co tam było fajne to ostatni dzwonek.... gorąco polecam
|
|
Oczywiście Polski ;) http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/votazioneDispatch.do?method=risultati&idSondaggio=1504 http://sport.onet.pl/0,1248713,1643988,wiadomosc.html Po poinformowaniu polskich internautów o sondażu na La Gazzetta Dello Sport, nasi ruszyli na podbój i w ciągu kilku godzin przybyło kilkadziesiąt tysięcy głosów. Na pytanie z jaką drużyną włoska reprezentacja najmniej chętnie by zagrała, najwięcej odpowiedzi padło na naszą drużynę. Głosujcie! ;)
|
|
Coś Ci się chyba pokręciło, oni właśnie chcą grać z Polakami dlatego że jak narazie jesteśmy jedną ze słabszych reprezantacji biorących udział w mistrzostwach.
|
|
No właśnie dopóki polacy nie dorwali się do tej sondy to mieliśmy 0,9%, czyli najmniej się nas obawiali, ale widac jakieś dzieci neostrady chciały leczyć polskie kompleksy i głosowali w sondzie nie skierowanej do nas. Żenada.
|
|
....kościół zawsze "nawracał" ogniem i mieczem, a ostatnio doszły inne metody jak widać. Pomimo to o Jezuitach zawsze miałem dobre zdanie, aż do teraz... rudy błazen z druhem
|
|
Po pierwsze aula została zamknięta w roku szkolnym 2004/2005 i został przeprowadzony w niej remont jaki zalecił Nadzór Budowlany także aula nadaje się do użytku. Po drugie lekcje w-fu odbywają się na profesjonalnej siłowni, a nie jak ktoś napisał w parku! Czy ktoś wogule pomyślał o nauczycielach którzy stracą prace lub uczniach którzy tu zaczeli nauke i tu chcą ją skończyć, a nie zostać rozrzuceni po trzech szkołach. Nauczyciele z naszej szkoły to wspaniali ludzie, atmosfera jest niespotykana, tworzy rodzinną atmosfere, czujemy się tu jak w domu. Jeśli zamkniecie szkołe to będziecie musieli wyrzucić nas stąd siłą bo z własnej woli nie opuścimy BUDYNKU NASZEJ SZKOŁY!!!! Uczniowie ZSD
|
|
a czemu PREZYDENT tak sie uparł na zamkniecie DRZEWNEJ?? Przecież był uczniem tej szkoły!! widac ze chce ją zamknąć z włąsnych intecji i włąsnej niecheci do niej !! od lat już próbuje ją zamknąć !! a czemu np. innej Szkoły nie chce zamknąć?? Czemu akurat tą szkoła?? Szkoła rozwija sie coraz wiecej uczniów uczy sie w niej chce zdobywać wykształcene i zawód ale oczywiście prezydentowi to przeszkadza !!! Chce rozdzielić uczniów do 3 szkół co to wogóle za pomysł!!?? Panie PREZYDENCIE Czemu Pan to robi?? Bo napewno nie dla dobra Uczniów i nauczycieli !!! Zamiast Próbować zamknąć to szkołe to powinienen PAn ją wspomagać i wspierać w rozwijaniu jej i żeby jak najdłużej istniała!! rudy błazen z druhem
|
|
Plastyk - osoba zajmująca się twórczością w zakresie sztuk plastycznych. Plastyka, jako pojęcie obejmowała zwykle węższy zakres działań, tzn. te, które nie mają wyraźnego charakteru użytkowego, jak malarstwo, rzeźba, grafika. rudy błazen z druhem
|
|
"Po studiach mogles isc to sam bys pokrzyczal na tych po srednich :P" Co do tego nie jestem przekonany ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Tzn. nie wyobrażam sobie akurat Tomka w tej roli ;D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Czy ktoś zna nazwisko autora tego dziwiląga
|
|
piramidalna bzdura, jak czasem trafiam na takie głupoty to podświadomie sprawdzam datę, czy to aby nie pryma aprylis... tym razem było podobnie...
|
|
ta piramida pasuje w tym miejscu jak świni siodło
|
|
UKS "TECHNIK" :)
|
|
jak już wcześniej pisałem jest lista, jeszcze z lat 90tych, ludzie z całej Łomży a nie z konkretnych miejsc...
|
|
bazyl14, kto to ten Janski? Twój ojciec?:)))
|
|
z tą kawiarenką, kawą to mrzonki... nie patrz na to kto co by tutaj chciał, z kawy i ciastka nie przeżyjesz...
|
|
zamknąć ten pożal się boże oddział z niedouczonymi konowałami!!!
|
|
Boże to prze szacunek z dużej litery, a Wałem to jesteś Ty Nieuku, nie wiesz co to są nagłe stany w Chorobach Zakażnych! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Tez uwazam, ze to przegiecie zlikwidowac ten oddzial. Moze niektorym pasuje, ze chory w stanie ciezkim bedzie sobie czekal pare godzin na karetke i byc moze sie przekreci... Fajnie, ze wszystkie oddzialy maja przynosic zyski... To jest qwa szpital panstwowy czy prywatny? Jak sprywatyzuja caly system to prosze bardzo, a poki co gdzies sie leczyc musimy i wyboru nie mamy. Najlepiej zostawic oddzialy na ktorych leczy sie lekko i przyjemnie, a co najwazniejsze zyskownie, a ciezsze przypadki olac i niech sobie zdechna chocby. rudy błazen z druhem
|
|
ja sie tam ucze juz 3 rok i w zyciu nie przejde nigdzie indziej...atmosfera suuper, nauczyciele jesczze lepsi. wszyscy sie znaja z widzecia chociazby , nie ma bojek....jest naprawde exxxtra
|
|
Dziewczyno, OKE będzie w drzewnej - to fakt, z którym za póxno już dyskutować :( Przy okazji - zaplanowano to wiosna, radnych poinformowano w listopadzie. Chyba Wiceprezydent wodzi ich za nosy??? :P
|
|
jak chcecie tanio i dobrze to zapraszam do mnie dzwońcie. Przyjadę i na miejscu za 5 zł odwalę wam takie szable, że wszystkie koleżanki będą wam zazdrośc. Makijaż profesjonalny a'la Hawana za jedyne 3zł. Mój tel. 502222333. Taniego mięsa to nawet psy nie chca żrec, ale ja jestem wyjątkiem. ZAPRASZAM.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |