Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znow Krakowskie Przedmiescie |
szkoda jak krowa do studni nasra :) wody nie ma i gowna nie ma:D hahahah
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znow Krakowskie Przedmiescie |
Kefas pisze: Mam wrażenie, że co po niektórzy wręcz na siłę szukają nie tylko różnic, ale wręcz wrogów. Ktoś kto myśli inaczej nie może być przyjacielem, czy kolegą - nie można z nim kulturalnie rozmawiać bo staje się automatycznie wykształciuchem, komuchem, klerykałem, liberałem, POpaprańcem, PiSowszczykiem, wieśniakiem... Zgodzę się z Tobą. Myślenie inaczej nie przystoi. Sam się przekonujesz że rzuciłeś wątek a dostałeś odpowiedź zupełnie nie na temat (rozumiem że w temacie Twojego dopisku). Polacy, że się tak posłuże stereotypem muszą mieć jakiegoś wroga - wtedy żyją. To może być żyd, rusek, szwab jak się wyraziłeś(aś) nieważne. Ważne że jest. I knuje. A przez to Polakom jest źle. Tylko co będzie jak wrogów, zwłaszcza tych przyczajonych zabraknie? (jak ktoś nie zrozumiał to jest to ironia) POZDR
|
|
Wiem, że w Chilli pizza można zamówić przez telefon. Niestety w Łomży nie mają jeszcze uruchomionego zamówienia on-line. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
a gdy będziesz zdesperowany, złóż papiery do college'u na Nowogrodzkiej :)
|
|
Na ulicy przykoszarowej wybudowano nowy blok komunalny.Słyszalem że niekture lokale są wykupione na własność.Dlatego tak się zastanawiam czy te lokale są aby dla najbiedniejszych.
|
|
Szkoda, ale co się poradzi, może kiedyś będzie:) Osobiście zawsze pizzę kupuję w Chilli. Niestety czasem trzeba na nią pioczekać nawet 2 godziny, ale wcale się nie dziwię, jak czasami jest taki tłum ludzi, że nawet nie ma gdzie usiąść.
|
|
Czubek to ja a czemu uważasz że tak ciężko wytrzymać w trzecim? Jakoś ja wytrzymuje trzeci rok i nałogowym alkoholikiem nie jestem rudy błazen z druhem
|
|
Mi powiedzieli, że 30 min. poczekam, więc to chyba krótko :-) Jest niedziela i nie mają pewnie dużo pracy. Tak zgłodniałem, że... :-) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
maybe baybe
|
|
czy ja piszę, że trudno wytrzymać? ja wyrażam tylko własne zdanie. W razie jakiś pytań patrz ---->mój nick
|
|
jest to z liceum zaocznego praca ;)nie mam czasu jej pisac wiec wole zaplacic
|
|
A o czym dokładnie jest ta praca? rudy błazen z druhem
|
|
To był "cytat" nie w códzysłowiu!!
|
|
nie mam nawet pojecia ale to sa podstwy z liceum z I klasy . chyba niczym sie nie roznia z liceum dziennym ;)
|
|
pewnie ze tak! a nie taki bach wie.ze nikt mu nic nie zrobi...
|
|
zenujace.
|
|
a podaj temat pracy.... rudy błazen z druhem
|
|
to sa zadania zadań jest 8 ale jest zbyt duzo pisania zeby je tu wklejac cala strona a4 czcionka 10
|
|
to dużo żeś powiedziała... i dużo mi to podpowiedziało, daj chociaż jeden przykład człowieku
|
|
uważaj, piszę p-o-w-o-l-i daj mi jeden przykład tego zadania bo sam nie wiem czy będę umiał to zrobić!!! kapiche? rudy błazen z druhem
|
|
no wiec pisze ;) dana jest prosta l o rownaniu 2x-3y+6=0 i punkt A(5,1) wyznacz wspolrzedne punktu przeciecia sie prostej przechodzacej przez punkt A prostopadlej do prostej l oblicz odleglosc punktu A od prostej l zapisz rownanie okregu o srodku w punkcie A stycznego do prostej l
|
|
konrad1991 poza Tobą wszyscy w domku zdrowi?
|
|
uuuu lalala z tym to i ja mam kłopoty więc, ci nie pomogę.... przykro mi. Sorki że narobiłem nadzieje
|
|
Treść jest ukryta
|
|
CHłopie nie łudż się jak budowali to już łapówy poszły biedny nie dostanie
|
|
A forum łomży zdążyło rozdać kolejne nagrody dla użytkowników forum. Tym razem wejściówki na kabaret Koń Polski :) Nawet nie trzeba było nic zgadywać tylko wysłać AŻ emaila do redakcji. Kolejne wejściówki tym razem na Agnieszkę Osiecką już za tydzień jak rozdadzą 4 kolacje w 4 Porach Roku
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w takich sytuacjach raczej nie tematy a konkretne posty powinny być usuwane
|
|
pilnuj swojego nosa fredzelku:D
|
|
http://www.slub.lomza.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 na tej stronie internetowej znajdziesz wszystko czego szukasz.
|
|
Ja tez mogę Ci pomoc, oto mój nr gg: 2316537.
|
|
1. forum-festiwal głupoty 2. "Ogłaszam konkurs na najgłupszy temat naszego forum!!! Warunki zgłoszenia: 1.Podanie tytułu tematu 2.Zacytowanie kilku "wybitnych" informacji z tych tematów 3.Zwycięzcą pozostanie oczywiście ten temat,gdyż będzie zawierał (może) zbiór tych wyróżniających się wypowiedzi"
|
|
elo ps2 najtaniej przerobisz na radzieckiej kolo eldomu na starym rynku
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do: Kefas Moją uwagę przykuły nie ostatnie, a pierwsze zadania. I podtrzymuję tezę, że nie ma "przciętnego Łomżyyniaka". Mozna to ustalić statystycznie, jeśli kotoś podejmie takie badania. Ale temat jest rozległy. Chyba żeby badać "właściwości", które stawiasz w swoich pytaniach. Poza tym muszę powiedzieć, że zagadnienie "jak mamy żyć , aby nie być sobie wilkiem" (niezależnie od poglądów politycznych) jest tematem aktualnym. Szczególnie teraz, kiedy taki wpływ mają na nas media. Pozdrawiam Zuza "Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało (Edmund Burke)
|
|
ja myślę, że lala26 to facecik, ale jeśłi tak jest to nawet fajnie, podoba mi się twój dowcip. Co do SG1 to uważam tak jak ty, że to syn Ryśka, ale ja uważam, że to nie on okradał ale jego okradali, a do tego gwałcili i to tłumaczy jego tępy umysł. Takie doznania emocjonalne zawsze odbijają się na umyśle niedoszłych psychopatów.
|
|
Dragon19 czy my się przypadkiem nie znamy..?Jak masz na imie? Paweł?
|
|
Ja też ci mogę pomóc, serio. Tylko musimy ustalić wysokość mojego wynagrodzenia
|
|
sprostowanie. Nie jestem autorem tego tematu. Ktos mnie sklonowal. Autora tego tematu proponuje jako pierwszego kandydata na najglupszy post.
|
|
Jednak chodziło o dobrych, to miłe. :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
to jest dopiero masakra ja bym jeszcze zlikwidował ratusz i KMP w łomży i wszystko bym zlikwidował i kononowicza tez i jeszcze bym zlikwidował całe to wszystko zeby nie było w łomży niczego
|
|
Jan_Serce akurat moja mama tam nie pracuje. Nie znam nawet żadnej osoby tam pracującej. A ty tylko udajesz takiego debila, czy naprawdę nim jesteś? Jarek
|
|
fLoorek w linku który podałeś do tej włoskiej gazety są wyniki tego sondażu...słabo znam włoski :-)...możesz podać link do stronki z głosowaniem na drużyny...
|
|
...ale, ale... uno momento.... Pytanie zawarte w temacie brzmi "jakiej drużyny boją się włoscy kibice". Kibice, nie piłkarze !. Kibice nie boją się nikogo.... a jeszcze jak na grapie jadą.... :)
|
|
tu nie chodzi jezuitow kapucynow czy kiece standardowe - tu chodzi o problem przymusowego blokowania popedu seksualnego - co nie jest normalne a napewno zdrowe!!!
|
|
Jak taki z ciebie eurydyta, to może wy[powiesz się na temat innych pizzerii....po jaki grzyb czepnąłeś się tylko tych trzech.... Atak pozatym to gdzie ty masz ten swój lokal????
|
|
nie ma ruchu pkp bo nie jest potrzebny, czy to tak ciężko zrozumieć? zapłać to będą specjalnie dla ciebie ciuchcie jeździć:)
|
|
ta takie rzeczy to tylko u śledzi :/
|
|
POMNIK KSIECIA JANUSZA MAZOWIECKIEGO TAK. PIRAMIDA SZKLANA NIEEE
|
|
i tak nie damy zamknąc naszej szkoly !!! jest mala ale kazdy zna sie przynajmniej z twarzy jak nasz kochany prezydent nie ma uczuc i woli piniądze zamiast dobra ludzi przepraszam hektary.A pomyslal Pan Prezydent o nauczycielach a co z nimi sie stanie puste slowa ze zostano przeniesieni z nami i puste slowa ze szkola nie zostanie zlikwidowana jak nas przeniesie przeciesz nie bedziemy juz wszystcy razem .z Naszymi uczuciami (uczniów) to juz też wogole nie ma mowy i tak szkola zostanie nikt nie da zmknąc naszej szkoly
|
|
moim zdaniem zdecydowanie za mało zieleni np. drzew.
|
|
Jakiś czas temu mój znajomy prowadził taką kawiarenkę przy 4+, niestety po kilku miesiącach musiał zwinąć interes, był cały czas pod kreską.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |