wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
odezwijcie sie, co?

Myślę, że temat został usunięty raczej z powodu opowieści figlarki o jej warszawskiej przygodzie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: odezwijcie sie, co?

Jak mozna bylo tak zbezczescic Linuksa ? :P

Wyglada tandetnie.

Otóż to. Dobry wpierdol to jedyna metoda na półgłówkowatych małolatów. Słowem nie dotrzesz...

Juzia, rozmawiamy o systemie GPS (o czym świadczy nazwa naszego wątka)

markac coś mówi o swojej prywatnej kolekcji zdjęć

Ktoś kiedyś zapytał:
"...
Autor: BIG_NJ (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 11-08-07 15:04

jakie jest najlepsze GPS do samochodu ??
..."

- a pozostałych ok. 98,3% to bełkot i ble-ble.
Ale statystycznie, to ho-ho...!!!

***** 4 policjantów i jeszcze paralizatora używają? Co to za policja co nie potrafi ręcznie obezwładnić jednego typa!
Szczerze polak też nie był bez winy. Ale z tym paralizatorem to przesadzili.

Honorowe obywatelstwo Izraela to wstyd i hańba dla potencjalnego "polskiego Polaka" (sic!) . Wybacz ale nie potrafię patrzec na rzeczywistośc w taki ksenofobiczny sposób. Wszędzie zło i wrogowie. To nie ja. Miłej zabawy słowem życzę.

Acha, jeśli chodzi o alternatywne informacje dotyczące Polski i Polaków, które można znaleźc na specyficznych stronach w których większośc 'epitetów' to "żyd", "rusek", "szwab" - jakoś do mnie nie trafiły. Mniej więcej z tego samego powodu, z którego nie trafia do mnie większośc argumentów które można znaleźc w "Nie" Urbana - z faktami nie dyskutuję, paranoje sobie odpuszczam.

A co 4 chłopa nie da rady 1 ? konrad1991 daj spokój

lol jednym słowem, szkoda człowieka.. itp

jak kogoś to bawi ( a widzę że co poniektórych tak) to opowiem wam historyjkę
16.11.2007 Pod klatką mojego bloku stała ok 10 letnia dziewczynka i bardzo płakała. Za bardzo nie kojarzę sąsiadów, zwłaszcza tych nieletnich ale zatrzymałem się i zapytałem "co się stało?". Wiadomo, może dzieciak kluczy nie ma albo i co.
A ona na to że widziała zabitego kotka i nawet mu oczko wypłyneło. Wiem że to brzmi niezbyt miło ale cytuję i to dosłownie.
Niektórzy się mogą śmiać, ale ciekaw jestem co zrobią kiedy Ich dziecko zobaczy taki widok

A dobry wpie... jak się wyraził steamboy to faktycznie niezła metoda

chłopie idź do każdej szkoły byle nie do trzeciego, chyba że chcesz zostać nałogowym alkoholikiem. na trzeżwo tam nie wytrzymasz!!! gupia szkoła i tyle

rudy błazen z druhem

Nie zgadzam się z tezą że w Łomży nie ma miejsc rozrywki!!!
Są! I to zaraz wam je wymienię !!!
1.Blokowiska, gdzie rozrywką jest napadanie grupą na pojedyńcze osoby
2.Ławki przed blokami gdzie się pije najtańsze piwo i wino
3.Oczyszczalnia ścieków, gdzie można sobie popływać, jak ktoś chce oczywiście

Oraz najważniejsze

4.Msza św. w jednym z 10 (tyle jest teraz ich? bo już się w rachunkach pogubiłem) kościołów

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

nie ma problemu daje Ci wszystkie zadania i płacę

Żadnej tezy... hmmm... chyba się gdzieś ukryła. Przeczytaj proszę dwa ostatnie zdania z pierwszego postu, może jakoś się odnajdzie. :)

Czy ja mam optymistyczne spojrzenie? Raczej tak. :) Nie narzekam!
Nie mam wrogów, wszędzie potrafię zobaczyć dobrych ludzi i znaleźć przyjaciół. Jest fajnie. Dlatego mnie dziwi, że dla wielu jest z tym tak trudno. :)

(pytanie o Twój cytat pod podpisem - rozumiem, że to pomyłka z zamianą "r" na "t", a nie celowa sugestia, że chodzi o ludzi dobitych, co może podprogowo być kodowane przez drugie "i" w "ludzii"? )

rudy błazen z druhem

chciales napisalam , zadnej nadzieji nie bylo , spokojnie , ale dzieki za checi

a chodziło rożnie. pytanie o co jeszcze nie chodziło;)
czasem i mnie ciężko się już w tym połapać. dobrze że czytam to od początku bo tak bym miał pewnie sieczkę w głowie.

Hek: we wtorek będę w WSA to podrzucę w końcu te zdjęcia i oddam ten mały statyw :)

To zadanie jest proste. Jeśli chcesz, skontaktuj się na gg z nr: 3851210

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

jaka tam tresura...najpierw sie z dzieckiem rozmawia,tlumaczy,co jest dobre a co zle ale jesli rozmowa nie skutkuje,to nie pozostaje chyba nic innego?

heheheh dziękuję, zgarnę nagrodę.
A nagrody są wyjątkowe:
pamiątkowe długopisy, cenne breloczki o raz kapsle po piwach!

z tego co mi wiadomo to temat został zdjęty przez osobistą skargę właściciela Rzymianki u administratora forum (ma byś ponoć dochodzenie w tej sprawie), właściciel Yamy nie był zainteresowany wytaczaniem komukolwiek procesu, a od paru lat bardzo sporadycznie udziela się w roli barmana.
SG1 albo ty jesteś debilem albo synem Ryśka z Klanu albo sfrustrowanym klientem ,bo innego wytłumaczenia dla twojej dętej historyjki nie ma.
A z tego co słyszałem to okradasz w szkole swoich młodszych kolegów z kanapek.

A tak swoją drogą - przydałby się jakiś temat tylko na takie ble-ble... Taki temat bez tematu, do plecenia różnych nawiedzeń, przywidzeń, objawień i tzw. głupotek... Sam chętnie bym czasem się wtrącił... :-))) Pozdrawiam PT Wątkowiczów!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Treść jest ukryta

i ja i ja :) 3725030 :)

D*

gsp oficjalnie jest od tego aby bawić się na całego

sia la la la la

kto z Was )oprocz markaca( programuje w php?

W Łomży zawsze i na wieki wieków będzie rządził PIS, Taka jest nasza lokalna Tradycja. Sama osobiście próbowałam się do niej przekonac przez wiele tygodni szukając w szmatłeksach odpowiedniego do mojej urody "mocherka". Niestety jak się okazało mam alergię na mocher, i po krótkiej prezentacji dostawałam wysypki na dupie. Ale liczę, że jak PIS znów dojdzie do władzy to może środki przeciwalergiczne na "mocher" będą dostępne we wszystkich kościołach i tak jak w Seksmisji głos będzie nam powtarzał "weź pigułkę".
A co do CH to napewno będzie tylko napewno nie w opcji prezentowanej przez tych z bawełny a'la Arkadia w Warszawie, ale coś na naszą miarę napewno powstanie.

Ludzie jeśli to prawda to trzeba to sprawdzić ponieważ jest tyle biednych rodzin bez dachu nad głowa z gromadką dzieci, a tu takie rzeczy. Jeszcze jeden komunalny blok budują lecz też pewnie biedni tam nie zamieszkają.

loosac, jakie zakłady ci zwijają?

podeslij mi te fotki bo ich nie mam wlasnie :/ a pamitam ze tomeknet troche ich zrobil :)
ja sie pisze na gatki ;) tylko zeby nie bylo jak w czwartek :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org