wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nasze komentarze

paraolimpiada właśnie jest :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nasze komentarze

Autor: Nero08 (---.techtel.pl)
Data: 17-11-07 17:55
napisała:
moje ciało,robie z nim co zechce,a Ty na pewno nie musisz wyraz opini na ten temat,bo o to nie prosiłam;/

tak Cię oceniają jak widzą Cię inni.

W Niemczech też jest sprzedawany z matrycą PVA i z taką został oceniony. Kliknij alles w teście i to zobaczysz.

Monitor NEC ma natomiast matryce S-IPS.

Oba monitory otrzymały za jakość obrazu max. 100 punktów. Dell i Asus oceniono wyżej m.in. za ergonomię, zużycie energii, wyposażenie. Podliczono % i wyszło jak to u Niemców co widać w tabelach. Za jakiś czas zrobią aktualizację, wejdą nowe modele i tak na okrągło.

W lomzy wiekszosc dostawcow to bieda z nedza

Zbych

Autor: fistaszek (---.introlan.pl)
Data: 17-11-07 14:33

Do ekonoma chodza głąby, ktorzy sie ciesza że cudem unkneli zawodówy. Jak prszykujewz to masz szanse na 3lo ale nie sadze ze cos więcej.

Nie wiem kto obecnie chodzi do ekonoma, ale większość księgowych w wieku ok. 50 lat jest po naszym ekonomiku. Więc chyba zawodówa im nie groziła. Też skończyłem tę szkołę a sądzę że i do I LO bym się dostał gdybym "prszykuł" jak się wyraziłeś

Odrobina szacunku

POZDR

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org