Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nasze komentarze |
paraolimpiada właśnie jest :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nasze komentarze |
Autor: Nero08 (---.techtel.pl) Data: 17-11-07 17:55 napisała: moje ciało,robie z nim co zechce,a Ty na pewno nie musisz wyraz opini na ten temat,bo o to nie prosiłam;/ tak Cię oceniają jak widzą Cię inni.
|
|
W Niemczech też jest sprzedawany z matrycą PVA i z taką został oceniony. Kliknij alles w teście i to zobaczysz. Monitor NEC ma natomiast matryce S-IPS. Oba monitory otrzymały za jakość obrazu max. 100 punktów. Dell i Asus oceniono wyżej m.in. za ergonomię, zużycie energii, wyposażenie. Podliczono % i wyszło jak to u Niemców co widać w tabelach. Za jakiś czas zrobią aktualizację, wejdą nowe modele i tak na okrągło.
|
|
W lomzy wiekszosc dostawcow to bieda z nedza Zbych
|
|
Autor: fistaszek (---.introlan.pl) Data: 17-11-07 14:33 Do ekonoma chodza głąby, ktorzy sie ciesza że cudem unkneli zawodówy. Jak prszykujewz to masz szanse na 3lo ale nie sadze ze cos więcej. Nie wiem kto obecnie chodzi do ekonoma, ale większość księgowych w wieku ok. 50 lat jest po naszym ekonomiku. Więc chyba zawodówa im nie groziła. Też skończyłem tę szkołę a sądzę że i do I LO bym się dostał gdybym "prszykuł" jak się wyraziłeś Odrobina szacunku POZDR
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |