Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"króla dopalaczy". Bratko jest wolny |
kiernek napisał(a): > zaraz pwnie poleci na mnie fala krytyki ale... > wg mnie trzeba mieć nierówno pod deklem żeby tak się kłuć moje ciało,robie z nim co zechce,a Ty na pewno nie musisz wyraz opini na ten temat,bo o to nie prosiłam;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "króla dopalaczy". Bratko jest wolny |
po co wogle taki temat zakładać
|
|
popieram unomata hipokryzja i zakłamanie jednocześnie 90% mieszkańców chce hipermarketu i 90% głosuje na pisss.., który go nie chce bo sklepik posła padnie:(( informuję (bo wiem) że marketu w tej kadencji (2006-2010) nie będzie
|
|
fistaszek - zważaj na słowa i nie obrażaj ludzi. Skończyłem Ekonomik i jestem wielce zadowolony. Dostałem sie do Wawy na Uniwerek moronie :P Nie poszedłem tam bo jak napisałeś "tylko tam mnie wzięli". Kierowałem się dokładnie tym co kolega wyżej napisał tzn przede wszystkim zdawalnością matury. Kadra jest na wysokim poziomie. I sorka ale nawet jak głąb trafi do tego Twojego 1 czy tam II LO to nieważne jak by sie starali to orła z niego nie zrobią. Ot co za szkoły ;) Co więcej....każda szkoła nauczy jeżeli sie samemu chce. I gdyby nie te zawodówki, które też obrażasz to w tej chwili nie miał byś dachu nad głową bo ktoś musiał ten Twój zacny domek wybudować xD
|
|
Gdzie ten kufelek??
|
|
markac napisał(a): > Fajnie zamawiać coś w ciemno i nawet nie dowiedzieć się czy nie > ma się na "to coś" uczulenia. Jak Ci spuchnie jęzor i zacznie > gnić, bo organizm nie toleruje obcych ciał, to się dopiero > zastanowisz. > moj jezyk,moj problem,nie prosilam o Twoje zdanie na ten temat;/
|
|
Dokładnie. Ekonomik to dobra szkoła, co prawda niewiem jaka jest zdawalność matury ale w moim roczniku nie zdało mało osób. Wszystko zalezy od chęci jak będziesz chciał to nawet na 5 zdasz maturę i nieważne w jakiej szkole. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja zdejmowałam niedaleko Alkoholi Świata, a zapłaciłam niewiele 10-15 zł, nie pamiętam już;)
|
|
na polowej najlepiej i najtaniej 100%!
|
|
autochton powiedz, co mi zależy, by wymyślać, że ten monitor jest lepszy, a tamten gorszy? Po prostu czytałem o tym efekcie, musiłbym poszukać dłużej w sieci, na chybił trafił znalazłem inną opinię: http://www.ceneo.pl/;015510711-10.htm#productOpinions choć wiem, że zawsze można powiedzieć, co tam gość wie, majaczy i tyle się zna. Podobnie inni narzekający. Podałem testy cenionego w Polsce chipa.de, w przeciwieństwie do chipa.pl, gdzie podobny monitor za jakość obrazu oceniono maksymalnie, dlatego nie wiem czemu zarzucasz mi nieuczciwość. Skoro model NEC Display Solutions MultiSync 20WGX2 czyli wersja "bez" PRO jest na 3 miejscu, to nie tak żle: http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenliste-TFT-Display-20-Zoll--index/index/id/592/findAll/0 Nie wnikam, czym różni się on od PRO. Co do twojego linku z testami, cóż każdy wybiera sobie firmy, testy, które mu odpowiadają. Ja od dawna korzystam z niemieckich, z różnych dziedzin i wiem, że sporo ludzi tak robi. Jakoś nigdy na takim zaufaniu nie straciłem. :)
|
|
Ola! - to także powitanie w kilku innych krajach posługujących się językiem hiszpańskim. Podbiłem temat bo to ciekawa informacja (mówię oczywiście o polskim systemie operacyjnym). Ja także czekam na Wasze opinie.
|
|
Banki nie bardzo chcą tym się zajmować , dlatego strasznie wywindowały ceny i procedury tam nie są proste. Dlatego pytam o ubezpieczeniowe. Być może będę chciał z tego skorzystać i wtedy się odezwę. Pzdr.
|
|
-"Nasza Polska najlepsza w Polsce jest "- co to znaczy ?(ej a ja nie rozumie tego) :/
|
|
Czego się dziwisz , napisał prawdę.
|
|
Wszyscy o tym słyszeli, część oglądała, śmierć Polaka na lotnisku w Vancouver w Kanadzie. Po wielu godzinach oczekiwania na odbiór bagażu, bez znajomości angielskiego, wykończony fizycznie i psychicznie człowiek ( posłuchajcie jaki szybko oddycha stojąc w drzwiach) jak zamknięte zwierze z rozpaczy, już nie myśląc, chce zwrócić na siebie uwagę. Nikt mu nie pomaga, a wezwana Policja kilkoma strzałami z tasera (paralizator elektryczny) zabija go na miejscu. http://pl.youtube.com/watch?v=13cPWQ-Prdw "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Na stronie http://pl.wikipedia.org/wiki/Hotspot są podane: Hotel Gromada ul. Rządowa 1a, Chilli Pizza ul. Długa 8, Cztery Pory Roku Piłsudskiego 85, Klub 54 Aleja Legionów 54
|
|
w twoim lokalu dunek najprędzej by widział zasłonę w oknie i po wrzuceniu 5zł zasłona się podnosi a tam ty rozkraczona, a z drugiej strony szkła dunek cały zalany śliną, biorący rozpęd i chcący sforsowac tą cienką barierą oddzielającą was od siebie. Jeśli szyba będzie pancerna to tacy debile jak dunek, doctorr złamą sobie kark i przestaną wypisywac wizje z zalanej wodą głowy a to o kawiarenkach, 3 poziomowych klubach, pijalniach czekolady. Z całą rodziną będziesz tą czekoladę piła żeby się nie przeterminowała. Pozatym żeby zrobic dobrą kawę to musisz posiada dobry sprzęt a to duże wydatki, sam w miarę dobry expres ciśnieniowy to ze 20tys. Żeby to się zwróciło to kawa by musiała kosztowa z 10zł - i kto by ją pił? Kawa termin ma długi ale wkońcu byście musieli z rodziną ją wykończyc. W tym miejscu to może jakieś dewocjonalia albo fan klub ojca tadeusza.
|
|
a czemu Pajonku tak on Cie nazywa?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |