Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Politycy PiS na mszy św. |
Ja sie zgadzam z robert457 nic nie ma do roboty w tym mieście
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Politycy PiS na mszy św. |
raczej w Łomży nic nie będzie, tymbardziej że w białym otwarte zostaną następne dwa centra handlowo-usługowe, już można zobaczyć bilbordy Media Markt otwarcie chyba 24.11.2007 w CH "Biała" http://www.galeria-biala.pl/ więc w Łomży pewnie jeszcze pare Biedronek przybędzie???
|
|
zaraz pwnie poleci na mnie fala krytyki ale... wg mnie trzeba mieć nierówno pod deklem żeby tak się kłuć
|
|
ja się zrobię z robertem że jak powstanie centrum to częśc osób nie ucieknie z Łomży. Z prostego powodu chociażby - będą w tym centrum pracować. Poza tym już wspominałem. Sami sobie zgotowaliście, to że nie ma hipermarketu. To Wy na głosowaliście na przeciwników inwestycji w Łomży.
|
|
wbijajcie wszyscy do "Kufelka" !! Plazma na całą ściane i niesamowita piłkarska atmosfera!!! ;D
|
|
No właśnie, 1LO nie jest takie straszne, jak to inni mówią. Wszak trzeba się uczyć, ale czy w 2LO nie trzeba. W każdej szkole trzeba się uczyć. A co do przyjęcia do szkoły to chyba najbardziej dycyduje wynik egzaminu. Peeter09, zobacz jak ci pójdzie próbny egzamin i jakie będziesz miał oceny an półrocze, wtedy będziesz wiedział lepiej do jakiej mniej więcej szkoły się dostaniesz.
|
|
fistaszek nie gadaj głupot. Do liceum trzeba tez mieć trochę punktów, więc nie takie głąby... Napewno łatwiej jest dostać się do technikum.
|
|
policja powinna spałować takiego ile wlezie. a nie jak teraz ze nawet nie ma prawa go dotknąć bo zaraz sprawa w sądzie i dyscyplinarka.
|
|
cóż za wyszukany zasób słownictwa
|
|
O, KierMek, ty zyjesz? ;)
|
|
Właśnie?Gdzie jest temat o tej marnej tancbudzie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |