wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NO NIE!

To nie jest wynik bezstresowego wychowywania. To jest tylko i wyłącznie wina rodziców, że ich dzieci są takie, jakie są. Zamiast wychowywać dziecko, wpajać mu zasady, rozmawiać z nim rzucaja się w wir pracy, zajmują się wszystkim, tylko nie dzieckiem. Znam kilka osób, które sie tak wychowywały.
Jedyny temat poruszany między rodzicami, a nimi to co zjedzą na kolację i czy ich pociecha nioe przyniosła jakiejś pały ze szkoły.
Wielu rodziców myśli, że pieniędzmi uszczęśliwi dzieci. Całymi dniami, nocami pracują, żeby mieć na lepszy komfort życia. Zapominają przy tym, że dla dziecka nie komfort sie liczy, tylko miłośc rodziców. Ale jak można kochać rodzica, gdy go nigdy nie ma? Gdy potrzebujesz się wygadać, a on nie słucha, bo jest mecz, lub jest zmęczony?
Wtedy przychodzą koledzy z takimi samymi problemami i dziecko wychowuje się samo, po swojemu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NO NIE!

chyba raczej 54 :) tez sie tam wybieram dzisiaj

chyba wiem najlepiej gdzie bede ogladał ten mecz ;>

dzieki za pomoc;]

no mŁODA w zyciu bym na to nie wpadla....

Może faktycznie trochę przesadziłem, że to główny powód ucieczki młodych, ale addict ma rację, że jeżeli nie ruszy się nic odnośnie powstawania nowych miejsc pracy, budowy fabryk i itp., oraz rozrywki dla młodzieży (ludzi starszych także), to zostaną tu tylko nieliczni! I wszystko na to wskazuje. Sam studiuję i powiem, że jak wyjeżdzam, to odżywam na studiach, a jak wracam, to kompletnie nie ma tu co robić oraz gdziekolwiek wyjść.

wg mnie wybór powinien być prosty :) należy iść do szkoły, gdzie jest najlepsza zdawalność matury, która ma najwięcej olimpijczyków, a co za tym idzie, która ma najlepszych nauczycieli i która jest najwyżej w ogólnopolskich rankingach :)
pozdrawiam

A ten post ma na celu...? Szerzenie tematow dla dzieci neostrady? Podpisuje sie pod kolegami: Jak mozna byc za albo przeciw? Samo pytanie jest juz idiotycznie glupie i bezcelowe. Jak ktos chce to jedzie jak nie - zostaje.

Mam lepsze pytanie: Kto jest za padaniem sniegu ? -Oczywiscie musialem napisac pytanie o podobie glupim poziomie.

Zgadzam sie z robert457 wlasnie z braku rozrywek miejsc pracy i centrow mlodziez wyjezdza, sama wroce do lomzy dopiero jak cos wybuduja...

Tomek, muszę cię zmartwić, ale tam były Twoje zdjęcia z WSA jak grzebałeś w skrzynce z kabelkami w 507, pamiętasz? ;-)

przekuc mozna w salonie na alei legionow kosztuje to 120 zl +kolczyk super przekowaja ja po 3 dniach moglam juz jesc normalnie i pic tylko tylko trudno dostac w lomzy mniejszy kolczyk zeb7y pozniej zmienic wiec najlepiej sobie kupic na allegro sa o polowe tansze pozdro!!!!!!!!!!!!!11

120?a slyszalam,ze kolo Rossmana gdzies jest taniej;]a kolczyki juz zamowilam z allegro;]

Hej mam pytanie gdzie najtaniej w łomży zdejmę simlocka z k750i.

hehe,na polowej to bym nie ryzykowala,chlopaki lubia czesci podmieniac;p

Z doświadczenia wiem, że trzeba kupić dobry kolczyk, nie wiem, czy ten, który wybrałaś jest dobry. Powinien on być ze stali chirurgicznej, inne mogą uczulać.
Jeśli kupisz inny, a salon w którym będą Tobie przekłuwali zgodzi się go założyć, lepiej wyjdź z tamtąd szybciej niż usiądziesz na fotelu, bo to nie będzie dobrze o nim świadczyło.
Ja robiłam w Białymstoku w salonie Tips przy Hortexie, przyszłam ze swoim kolczykiem, ale jak go zobaczyła kosmetyczka, zaproponowała swój, a tamten kazała wyrzucić. Zrobiłam to ponad 5 lat temu i nosiłam tylko 3 - 4 miesiące, mimo, że ładnie się zagoiło, nie bolało i nie przeszkadzało mi.
Zastanów się zanim to zrobisz, ja osobiście odradzam.

ja też chcę te zdjęcia! :)

Jak po pewnym czasie zauważycie że posty szybko się ładują to znaczy że już jest wuploadowany cały dysk i nie ma co już ściągać :)

w Kisielnicy to pewnei w gospodarstwie agroturystycznym 24h heheh :)

Kto może polecić mi firmę , która na dobrych warunkach udzieli gwarancji ubezpieczeniowych jako zabezpieczenie realizacji Zamówienia Publicznego. Każda podpowiedź może być przydatna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org