Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
panie sroc...ski troche kultury tym dzipem na ulicy |
Witam, pół godziny temu wracałem z pracy do domu, i to co zobaczyłem na jednej z ulic naszego pięknego miasta doprowadziło mnie do totalnego zamurowania, otóż na środku drogi ktoś najzwyczajniej w świecie rozbił kostką polbruku głowę małemu kociakowi. Zabrakło mi słów... Boję się tylko jednego, że skro ktoś potrafi to zrobić zwierzęciu, które mu nie zawiniło będzie potrafił zrobić to także przechodniowi na ulicy, który nie będzie miał fajki na poczęstowanie... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: panie sroc...ski troche kultury tym dzipem na ulicy |
:) mario
|
|
świniom w rzeźni też nie jest łatwo, mimo że są niewinne...
|
|
kazdy bedzie promowal swoja szkole ;) 1lo ma straszna niechec do 2lo, nie wiem tylko dlaczego, bo skoro w ich oczach to jest dno i wodorosty to po co wogole sie napinaja i maja drgawki na sama mysl o "drugim"?:) wytlumaczenie jest proste-konkurencja. Gdyby 1lo nie widzialo w 2 konkurenta, nie prowadziloby takiej nagonki :] pzdr:) jarek
|
|
Zenuak troche zle napisales ze jedyna obsada sa dwie lady nie zapomiaj ze sa jeszcze inne osoby ktore potrafia wiecej jak ty i ja zaliczam sie do tego grona. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
patrze ze niektorzy zeszli z tematy. ja juz dzis prawie skonczylem robic rajdowke mam wszystko oprucz klatki bo to w nastepnym tygodniu.takze do niedzieli panowie. pozdro zolte cc
|
|
II LO nic więcej !!!! :) polecam naprawdę
|
|
Deep:resyje @ Pod Koniami 30.11.2007 Deep:resyje - Pod Koniami w czasie tej imprezy będziecie mogli wróżyć sobie przyszłość poprzez lanie piwa do gardeł np. przez klucz. Ta wróżba przeznaczona jest dla wszystkich uczestników owej impreski. Inna znana powszechnie wróżba, przeznaczona jest tylko dla niezamężnych panien na wydaniu. Uczestniczki imprezy ustawiają się gęsiego jeden za drugim, przy barze. Wierzy się, że ta panna, która pierwsza przechyli piwo do końca pierwsza też wyjdzie za mąż. W ten magiczny wieczór lepiej spędzić w większym gronie przyjaciół bo i zabawa będzie znacznie bardziej interesująca. Muzyczne wahadełko uderzać będzie dźwiękami: deep, progresive, minimal, ect
|
|
...kiedyśniejsze instytucje np. pręgierza nie były takie głupie. Może niech władni z ratusza postawią pręgierz i dyby na rynku. Pod oknami swemi coby mieć baczenie na rzezimieszków tam karę odbywających.... A co!
|
|
oj zeszli zeszli :) jesli nie macie zamiaru startowac to przynajmniej wpadnijcie popatrzec moze komus sie spodoba i wystartuje nastepnym razem. Oj bedzie sie działo :)
|
|
a na ilu rajdach byles w tym roku? bo my od turystyka w ciechanowcu na kazdym oprocz bstoku. cale lato jezdzilismy na kilka samochodow wraz z kibicami. poza tym ze jezdziles kiedy ja nie mialem jeszcze prawka miales w mazdzie 160 koni a ja moze 90 :P miej troche wiecej skromnosci tez nie jestes mistrzem kierownicy
|
|
Chlopaki zyczymy wam dobrej zabawy i dobrych wynikow, my niestety nie mozemy byc obecni. Udanego rajdu (my trzymamy kciuki za corrado :) )
|
|
Aha spoko. A ile tak można mieć 3 na koniec zeby tez sie dostac:)
|
|
"Długonoga, śliczna, niebieskooka blondynka zawsze będzie dziwką na którą lecą faceci..." O ludzie !!! Co Wy za bzdury piszecie?!
|
|
Witam wszystkich. No więc jak będzie z tą budową Centrum Handlowego w Łomży? Przed wyborami, tyle się o tym mówiło, nawet padły slowa, że decyzja, gdzie zostanie ulokowany hipermarket zostanie podjęta zaraz po wyborach, a tu wybory już dawno za nami i nic nie słychać o dalszych jego planach. Powiem krótko, jeżeli w Łomży nie powstanie żaden tego typu market, multikino i jakieś inne punkty rozrywki, to młodzi ludzie będą wyjeżdzać z tego miasta, zresztą już to robią, i wcale się nie dziwię, bo wogóle nie ma co w tym mieście robić. A Ci co wyjeżdzają (np. na studia) i poznają smak życia w większym mieście, wcale nie chcą wracać do Łomży. Dlatego władze powinny zadbać o rozwój tego miasta, poprzez zrobienie wszystkiego, żeby zatrzymać uciekającą młodzież, ale... eeeh szkoda gadać. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że niedługo coś tu ruszy, bo naprawdę będzie źle... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
kotka cegłówką zabili, może być?
|
|
Popieram Malachita. Jestem za pręgierzem (20 batów dla złoczyńcy), jako karą dodatkową. A dla recydywistów 2-godzinne oczekiwanie w dybach na pręgierz. Nie jeden wandal nie zszedłby na złą drogę, gdyby zobaczył kolegę napiętnowanego za krzywdzenie innych. Zuza "Wystarczy bierność bobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (Edmund Burke)
|
|
gans szukasz ideału jednym słowem. Tylko co będzie wtedy, gdy w końcu ten ideał znajdziesz, ale okaże się, że ona też szuka ideału?:)
|
|
Pewnie tę Belineę kupiłeś na TN-ce i sie cieszysz , bo nie masz porównania. Ja kupiłem za radą thompsona Neca 20WGX2 PRO z powłoką ekranu OptiClear, hubem USB, funkcją DVM (Dynamic Visual Mode) - dynamicznie dostosowującą reprodukcję kolorów do wyświetlanego obrazu. I to właśnie jest to o co mi chodziło , poezja. Dzięki za porady.
|
|
zdaj dobrze egzamin i skladaj papiery do II LO :)
|
|
Nikt kto potrafi świetnie sobie dawać radę w życiu nie pojedzie na tułaczkę . Ludzie mądrzy , wykształceni , dynamiczni w Polsce zarabiają więcej niż ktokolwiek z tych emigrantów. Takie jest moje , być może subiektywne , zdanie.
|
|
Przypominam Ci, że nasz region głosował na PIS, który jest przeciwnikiem sklepów dużo powierzchniowych. antares
|
|
GDZIE SA RODZICE TYCH DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jak chciałam to mogłam porozmawaić albo z rodziacami, albo ze znajomymi. Widzisz Ty się wychowałeś na normalnego człowieka, ale iektórzy nie mają tyle szczęścia ( i rozumu). uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |