Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krzywonos w Łomży |
dostaniesz z 15pln, oddaj lepiej tym co zbieraja po smietnikach, dla nich to beda duze pieniadze!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krzywonos w Łomży |
Treść jest ukryta
|
|
100% przeciw
|
|
ZA
|
|
moze ludzi z www.autokacik.pl poszukaj
|
|
ZA Ja juz ucieklem.
|
|
i co masz juz cos...?
|
|
NJ1984 Ameryka to gowno i na szczescie nnie musze tam zapierdalac a co roku latam na 7 dni :) Po drugie ludzie w usa sa prosci i nie umieja kombinowac w polsce to lataja do usa sie nahapac ale syfu...gdzie w USA wszystko jest sliczne i na pokaz a wewnatrz same dno. Takie jest moje zdanie o USA i o pseudo amerykaninach z miesiecznym starzem L:)
|
|
Jak Wy słodziutko dyskutowaliście sobie o włochatych skarpetkach ,ja niestety byłam już na pełnych obrotach parząc kawki i herbatki:) Na chore gardziołko Anno to herbatka z cytrynką ,"miodkiem":),rumem lub imbirem. A tak nawiasem mówiąc to też mam takie grubaśne skarpety tylko że moje są robione na drutach przez pewną sympatyczną, starszą panią zwaną przez wszystkich babcią. Babcia śmiga na drutach jak "mały samochodzik " uszczęśliwiając wszystkich dookoła swoimi cudnymi, kolorowymi skarpetkami:) Zdrówka życzę:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A czegoś Ty się spodziewał za darmo? Powinieneś ich po rękach całować, że masz możliwość komunikowania się za darmo. Jak chcesz jakiś wymagań to płać im za możliwość korzystania ;) Pozdrawiam ;)
|
|
aha ... -.- "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ogłaszam konkurs na najgłupszy temat naszego forum!!! Warunki zgłoszenia: 1.Podanie tytułu tematu 2.Zacytowanie kilku "wybitnych" informacji z tych tematów 3.Zwycięzcą pozostanie oczywiście ten temat,gdyż będzie zawierał (może) zbiór tych wyróżniających się wypowiedzi Ma zowsze Łomża
|
|
a ja kiedyś wygrałem pieniądze!!! W drukarnii pieniędzy. Jest w łomży na długiej, w ścianie drukarnia pieniędzy, wpisujesz kod zwany pin-em i wygrywasz!!
|
|
Gragon19 czy my się przypadkiem nie znamy..?Jak masz na imie? Paweł?
|
|
Niestety, ale google tylko tyle pamięta, więc nie dojdziemy jak to jest... ;-) http://64.233.183.104/search?q=cache:mBS8NDpgQSAJ:4lomza.pl/forum/read.php%3Ff%3D2%26i%3D118012%26t%3D118012+rzymianka+4lomza&hl=pl&ct=clnk&cd=2&gl=pl&lr=lang_pl "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
tylko powiedzialem, zeby powstala dobra konkurencja jamy od razu zmienilbym lokal a tak jest bo jest i jest tam ok co mnie zmienilo na yame? dzie"f"czynki... :P
|
|
markac - daj linka do tej strony zamówien on-line w Suwałkach i Białymstoku ??
|
|
tak podium !!!! :)
|
|
MiYu, ty chwalisz tak tą chili pizze bo twoja stara tam pewnie pracuje:)))
|
|
Nie wiem o czym Janie_Serce mówisz, szpital ten jest bardzo potrzebny. Mam nadzieję, że nasi z Bożej łaski przedstawiciele społeczni (politycy) jakoś zaprotestują (od tego oni są, od tego są oni). A lekarzom w zakaźniaku proponuje jedyną formę obrony: Protest i petycje do kogo się da. Inaczej nie będzie się żyło lepiej. Wszystkim. Pozdrawiam Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Moim zdaniem autor wątku nie wie o czym pisze...
|
|
"Autor: fLoorek (---.mgh.harvard.edu) Data: 19-11-07 02:53 ja nie. " Janie, Dębica ;)
|
|
Tylko po co mialoby to centrum powstac??? Jak nastawiaja tych Biedronek (po co czwarta Biedronka? pytam), do tego dorzuca Lidla, to nam powiedza, ze sklepow ci u nas dostatek. Ja naprawde wolalabym jedno porzadne centrum handlowe, z jakims Carrefoure'm czy Realem, do tego troche sklepow z ciuchami, zeby jakis wybor byl. A tymaczasem tutaj stawiaja tylko te tanie sklepy, gdzie sprzedaja glownie towary marki "tu wpisac nazwe sklepu". Nie mam nic przeciwko temu, zeby one sobie byly, ale nie w takiej ilosci!!
|
|
Ja tam byłem , widziałem , kibicowałem. Wrażenia nie do opisania. Wspaniała atmosfera na trybunach. Szkoda tylko , że 47 tyś to max co weszło, bo chętnych było dużo więcej.
|
|
Pan OlbryS widocznie sraczki sie nie spodziewa.
|
|
Nie lubie robic bledow :P
|
|
tommek jestes pracownikiem chłodni?:P:P hehe
|
|
widać niektórzy cofają się do afryki. może niech sobie tam się wyniosą, i niej żyją wśród swoich a dzięki temu nie będą wyróżniać się w tłumie
|
|
no ja tez fotki nie mam a sniadanie dopiero zjadlem
|
|
tak szczerze mówiąc to te tory i tą całą niby stacje dla pociągów towarowych to by faktycznie mogli zlikwidować. Dało by to dla miasta ogromne tereny inwestycyjne, wręcz mogła by powstać nowa legionów:) a pociągi niech stają za Konarzycami...
|
|
w twoim wykonaniu to nie brzmiało jak sarkazm:)))
|
|
Tommeknet... wysłałem Ci na maila z profilu wiadomość z nr gadu.... Pozdrawiam
|
|
Qrwa ale mają pomysły
|
|
peeter09 ja się dostałam z 3 z matmy do II to była moja jedyna 3 ale była hehe tylko egzamin był dość dobrze napisany no i inne oceny
|
|
Najlepiej żeby wogle jej nie zamykali a jak chco zamknąc to niech przenioso do np. ekonoma, tam jest najbliżej...
|
|
w okolicach dwornej biegal taki psiak nie mam pojecia czy o tego chodzi ale moze to ta suczka
|
|
Mieszkania mają dostać osoby z kamienic na Wojska Polskiego, bo te kamienice trzeba wyremontować.
|
|
towarzystwo jak w kazdej z lomzynskich knajp wywodzi sie z roznych srodowisk. niech kazdy patrzy na siebie, na to co robi wtedy bedzie oko,pamietajmy ze nikt nie jest idealem!!!
|
|
DNA tez zagra
|
|
W tym problem.Nie mam lokum. A w dobrym punkcie jest ciężko znaleźć. W mieszkam zaledwie 2 m-ce. Dlatego pytam, bo jeszcze za bardzo nie znam miasta.
|
|
Informuję wszystkich zainteresowanych o terminie najbliższego meczu łomżyńskiej drużyny ŁKS "TECHNIK". Piątek, 23 listopada godzina 19.30, hala SP 9!!! Kibicujcie im. Oby było jak ostatnio :)
|
|
Piszesz, że jesteś w Lomży od dwóch miesięcy, nie znasz lokalnego rynku i chcesz tu inwestować? Wiele tu powstawało i równie szybko upadało. Pomysł z kawiarenką mi się podoba, bo sam często chodzę, albo na gorąca czekoladę do Wedla. Mieszkając swego czasu w Białymstoku, mogę powiedzieć, że zawsze ktoś w kawiarence był, jeśli chodzi o godziny wieczorne, jak jest w dzień to nie wiem, kiedy ludzie pracują. Musisz poobserwować podobne firmy prosperujące w podobnej wielkości miastach. Co do salonu fryzjerskiego, nie musisz być fryzjerem, żeby go założyć. Nie musisz nawet płacić pracownikom. Mamy przecież ZDZ i dużo chętnych na praktyki lub staż :-) Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |