wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paplaku to też rasizm ,faszyzm czy antysemityzm?

No co ty, mam nadzieję, że nie, zamierzam wymienic sobie garderobę na włochatą.
Już mam takie rękawiczki i skarpety.
Jutro będę to znowu nawiędzę tego pana na targowisku w celu wiadomym. :))
Grzeją doskonale, nawet można spać samej i ciepło w stopy :))))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paplaku to też rasizm ,faszyzm czy antysemityzm?

Ja to mam zawsze ciepłe stopy :) Chociaż nie są włochate ;) Ale widzę, że dziś już się czujesz znacznie lepiej niż wczoraj, zupełnie inny nastrój :)

o gustach sie nie dyskutuje, podoba mu sie i to jego sprawa, po drugie lecicie nie na temat!!
Twistermax- mam pytanie?? ktore to niby Hondy sa stworzone by latac nimi po prostej?? dodam niesmialo, nie wiesz sam o czym piszesz!!

nie przesadzaj i nie ublizaj!! jada na 100% tylko ci co musza, nikt nie jedzie tam tylko dlatego ze tak mu sie umanilo w glowie, ludzie jada w pogoni za pieniedzmi i to nie do nich tzreba miec pretensje a do naszego rzadu!! bo to oni nie umieja zapewnic ludziom godnych zarobkow i godnego zycia!!

buahahaha, spadlem z krzesla!! nastepna!!
"Witam, Nazywam się paulina zakrzewska i pisze właśnie artykuł na tmat tych okenke kaowych"
-dam ci rade dziewcze, zanim ***** naprawde zaczniesz pisac te artykuly to sie naucz jezyka polskiego!! juz nie chodzi o te literowki ale chociazby to ze sie nazywasz Paulina Zakrzewska a nie paulina zakrzewska!!!!

Większość hond jest głównie do tego, nie powiedziałem konkretnie które, nie widzi się wiele tych aut w kjs, a na 1/4 jest tego sporo więc to samo za siebei mówi.

Majek a co do tej hondy do naklejki i spoiler zawsze można zdjąć i z tego co wiem od właściciela bo znam go osobiście to własnie ma taki zamiar bo mu tez to się nie podoba, kupił auto z tymi nalepkami i spoilerem.
Ciekawe czym Ty latasz że taki kozak jesteś... on ma czym to zapierr.... :)
A co do kjs to trzeba to lubić i mieć odpowiednie auto.
pzdr

buahaha, nie masz zielonego pojecia o czym piszesz, to ze sa to czesto przerabiane auta na 1/4 mili nie znaczy ze sa glownie do tego!! auta sa konstrukcyjnie tak zbudowane by nadawaly sie na tor i tam osiagaly jak najlepsze wyniki a nie na 1/4 mili a ze maja duza moc wysjciowa i mala mase to sa dos popularnymi autami do przerobek na 1/4, doczytaj kolego a pozniej sie madrzyj!

Co sądzicie,o salonie fryzjerskim i kosmetycznym ,,Datura"Pani Katarzyny Serafińskiej?Czy ktoś z was wykonywał u tej Pani makijaż ślubny?

pozatym o ile się nie mylę to miała tu być gadka o KJS w łomży a nie wykłóócanie się na temat nie swoich aut, kazdy ma takie jakie chce, a jak wygląda to juz rzecz gustu, a o tym się nie dyskutuje! także ja proponuje powrócić do tematu kjs w łomży

Co do Benka, to swego czasu masowo się sprzedawały, i raczej nikt nie narzekał na te panele. Mowa tu szczególnie o poprzedniku modelu, który podałem, czyli FP91GP. Generalnie sprawdzone i dobre monitory. Dla przekory jeszcze napiszę, że walnął mi za to Samsung a znajomemu LG. Moim zdaniem, w przypadku monitorów z niższej półki, marka nie mówi wiele o ich niezawodności- każda z tych firm może wypuścić bubel.

I musiałbyś się nauczyć obsługiwac krosna :))

gillete: zapytałem bo wg mnie warto "nawet dla jaj" kultywować stare tradycje. Można je oczywiście łączyć z innymi szaleństwami typu "noc na dyskotece" czy bal w restauracji .... i wiele, wiele innych.

Ja mam znajomych Andrzejów co najmniej kilku...... Będzie się działo..., oj będzie :))

jacobs30 idź do swojej parafii, poproś raz jeszcze (bardzo ładnie oczywiście) jak nie pomoże to powiedz że zapłacisz, a jak Ci już świstek wystawia to poproś o rachunek(fakturę) :)) zobaczymy jak zareagują....
A jeżeli chodzi o karteczki do spowiedzi to jest szczyt wszystkiego!!! To Bóg wg naszej wiary będzie nas rozliczał... i jeszcze jedno Juzia89 czy 1 karteczka świadczy o byciu dobrym chrześcijaninem/parafianinem? Lepszy jest taki, który przez cały rok grzeszy nono stop i pójdzie raz do spowiedzi czy taki który np. spowiada się regularnie a nie ma karteczki bo był chory w okresie wielkanocnym? Może niebawem trzeba będzie do księdza ze zwolnieniem lekarskim biegać! W d...ch im sie poprzewracało!!!

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

automobilklub łomżynski

autoclub lomza http://www.aclomza.com/

nic wiecej chyba

spoty narazie si enie odbywaja bo za zimno, czlonkow obu kolubow spotkasz w niedziele na kjsie

ADALL no pewnie że można kulturować ale myślę ze wróżby idą w zapomnienie... być może niestety

mati ale mówisz o "tym" kawałku wielbłąda?

za,

za

a ja opłaciłem rachunki w PAF operator pocztowy i zobaczymy czy dojdą:)

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Jeśli chcesz żyć jak człowiek to powinieneś być za ;) Smutne, ale prawdziwe ;) Żebym musiał zarabiać w innym kraju, żebym mógł utrzymać się we własnym? Smutna polska rzeczywistość ;)

głupie pytanie, kto chce niech jedzie, wolny kraj... ale bzdura

bogdann a jaki masz samochod

wbijam w to. Jednemu dobrze tu, innemu gdzie indziej.

a ja polecam sale w morgownikach ,ja tam miałem wesele ,teraz jest po remoncie i wogóle jest tam super ,sala jest ogromna miesci nawet 250 osób ,jedzenie rewelacja nie tak jak gdzie indziej pustki na stołach tu pełen przepych,a cena chyba najnizsza w okolicy i tylko 15 km od łomzy ,fajna jest tez w ostrowi albinos ,numer do morgownik to 86 2175721

Uwaga!!! nabity :)))))

nie wiecie co jest z tym gg od kilku dni tak około 20 mi nie działa ;/ ;/ ??

Mi też nie działa ;/ i też tak od kilku dni ,za dużo najebali tych dodatków jakieś dzwonienie itd. na *** to komu ? jak będę chciał zadzwonić to wybiorę skype cóż gadu powoli straci użytkowników eh

Treść jest ukryta

:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Szkoda gadać. Młodzież schodzi na psy........... począwszy od gówniarzy 1 klasy szkoły co klną jak szewcy i palą fajki......taki przykład dają im starsi koledzy.....i tak włącznie pewnie do 25 latków.

Ostanie co widziałem..... powyłamywane ławki na skejt parku, wywalona szyba na jedym przystanku a na drugim rozwalona ławka, bójka gówniarstwa, kopanie śmietników...... i to wszystko w jeden tydzień.

NO COMMENT!!

ja pierd0lę!

:D

ALLSTARS a nie przyszło Ci do głowy przedzwonić do i się zapytać , chyba każda pizzeria ma telefon. Więc nie oceniaj pochopnie tego co ktoś ma w głowie. Ale wracając do Twojego pytania jako że nie lubie pizzy nie umiem Tobie odpowiedzieć. Za to specjalnie dla Ciebie http://www.pf.pl/serwis/Pizzerie-Łomża-V1_YP.html?client=adword-pf&gclid=CNL12aub4o8CFQeXXgodEyx--w tu masz adresy , telefony nawet mapki jak dojść do łomzyńskich pizzerii

Siemka Wszystkim. Jestem właśnie w ostatniej klasie gimnazjum. Uczę się nawet nieźle i zaczełem się już zastanawiać nad wyborem szkoły średniej. Jak narazie myslę o: 2LO, 3LO lub ogólniaku w ekonomiku. Może mi polecicie, które są najlepsze szkoły? Jak tam jest i wogóle? Z góry thx:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jak bym zobaczył tego **** co to zrobił to bym go ***** zajebał skurwysyna jebanego!!! niedojebane cioty ***** niemaja co robic..... za takie coś w stanach mieli by przejebane a u nas pewnie widziało to pare osób i ***** nikt takim debilom nic niezrobił mam nadzieje że huje dostaniecie za swoje jebane kurwy ale sie ***** *********!!! mam nadzieje że ktos wam kiedys rozpierdoli leb o sciane huje

...jest w tym trochę racji...myślę, że nie jest to główna przyczyna ucieczki młodych ludzi z Łomży ale na pewno jeden z bodźców...pierwszą jest pewnie brak większych szans na rozwój zawodowy w naszym mieście...

Nie dlatego, że jest w nim masa dodatków w postaci MojaGeneracja, GaduRadio, Gadu naGłos itp. Tylko i wyłącznie jest to przez modernizację serwerów.

Jeśli zastanawiasz się na 17” czy 19” to wybierz ten drugi, raczej panoramę, nowe filmy, gry wyglądają super na takich monitorach.
Pewnie można podąć wiele monitorów, które będą wspaniałe, ale nie ma sensu przepłacać, podano tu wspaniały monitor Nec 20WGX2 PRO, ale jak piszą w wielu miejscach jego posiadacze, przy szybszych grach widać na nim smużenie, bo nie jest dedykowany do takich rozrywek. Stąd wszędzie, tam gdzie, ktoś myśli o monitorze do „wszystkiego” królują TNki.
Powiem ci, że w ciągu ostatnich miesięcy najpopularniejszym monitorem 19” w Polsce jest Samsung 931BW, poczytaj co piszą jego posiadacze np. na skąpcu.pl. Pewnie są inne doskonalsze, ale ten jest uniwersalny.
Najlepiej w testach oceniane:

19”:

1. Eizo FlexScan S1931SH
2. Eizo FlexScan S1911
3. Eizo ColorEdge CG19
4. Fujitsu Siemens ScenicView P19-2P
5. Asus PG191

19” panorama:

1. iiyama ProLite E1900WS
2. Fujitsu Siemens ScaleoView H19W-2
3. NEC Display Solutions AccuSync LCD193WM
4. NEC Display Solutions MultiSync LCD195WXM
5. ViewSonic VG1930WM

20”:

1. Dell 2007WFPb
2. Asus PW201
3. NEC Display Solutions MultiSync 20WGX2
4. Philips 200WP7 ES
5. Maxdata Belinea 102035W

Podałem przykłady ostatnich testów wg Chip.de, gdzie każdy może znaleźć testy interesującego go produktu. Wchodzimy na: www.chip.de lub bezpośrednio:

http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenliste-TFT-Display-19-Zoll--index/index/id/605/findAll/0

Wybieramy w Produkt: v

Możemy na górze tabeli rozwinąć alles, tabela poszerz się nam i mamy szczegółowe dane. Klikając na nazwy w tabelach np. „jakość zdjęć” następuje ustawienie całej tabeli według tej kategorii, itd.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org