Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radny Platformy podejrzany o pedofilię |
SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radny Platformy podejrzany o pedofilię |
YEY rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak stworzy się w Łomży Ł.K.S. spółka akcyjna , to Go z Wisły wykupimy.
|
|
O co chodzi? Dlaczego rozdają tego dauna?? Co to takiego?? Teraz poważniej. Nie dziw się Maciek773 reakcji kolegów na Twój post. Jeżeli już zdecydowałeś się na to zapytanie to mogłeś poświęcić chwilę i napisać tekst poprawnie. Trzeci raz to poprawiasz i pogrążasz się coraz bardziej. Skrócę Twoje męki. O nadruk zapytaj w firmie: "Plandeki Mazurskie" na Piłsudskiego. Pifpaf
|
|
Dran: overdrive nie powoduje żadnych problemów, w końcu to już nie jest jakaś nowa technologia. A co do monitora do 1000 zł uważam mimo wszystko, że ten Benek o którym pisałem jest bardzo ciekawą propozycją- 850 zł za taki monitor to korzystna cena. Przynajmniej jest wart tych pieniędzy- ma porządną matrycę i do zastosowań domowych doskonale się nada. Pod warunkiem oczywiście, że kupujący nie ma jakichś wielkich wymagań, no ale pułap 1000 zł raczej na to wskazuje ;) A jak ktoś chce tandetę byle większa za małą kasę, to proponuję poszukać czegoś chińskiego... ;) Pifpaf
|
|
autochton alez zawyzyles poziom... chlopczyku. Dobrze, ze mi dales tego linka, bo normalnie nigdy wczesniej tej strony nie widzialem... Juz nie wspomne, ze opis technologii jest tam akurat bardzo obszerny i pochodzi z 2003 roku... Thompson, tak tylko wyrazilem swoje watpliwosci ;) Po prostu zwykle wszystko co podkrecane jakos tam jednak na zywotnosc sprzetu wplywa, dlatego spytalem. Jak piszesz, za ta tene to raczej super jakosci trudno oczekiwac. I oczywiscie kazdy ma indywidualne podejscie. Ja wole zwykle kupic cos z troche gorszymi parametrami, ale lepszego jakosciowo, kto inny bedzie wolal zrobic odwrotnie... Dlatego jak napisalem osobiscie ciezko mi sie przekonac do firm bez wyrobionej marki, z tanszej polki, bo roznie to pozniej bywa z warunkami serwisowania, a i moze sie okazac ze jakosc produktu odstaje jednak od parametrow. Oczywiscie nie musi tak byc, ja wyrazam swoja opinie. Chociaz unikam tez tych producentow "najbardziej markowych" bo paradoksalnie to oni potrafia najbardziej olac serwis. A same parametry monitora o ktorym piszesz w tej cenie jak najbardziej ciekawe. rudy błazen z druhem
|
|
a ja powiem tak : byłam kiedyś świadkiem rozmowy mojej babci z sąsiadem który wrócił od córeczki z uroczych wakacjii w USA...Owa rozmowa nie trwała dłużej niż 3 minuty gdyż sąsiad najwyraźniej nie rozumiał o co moja babcia pyta ...świadczyło o tym bezradne rozkładanie rąk i dziwne miny....Śmiać mi się chciało wiec spróbowałam jakoś go skłonić do rozmowy po angielsku po po polsku najwyrażniej zapomniał po 2 miesiecznym pobycie za wielką wodą...po czym sąsiad się wypowiedział łamaną polszczyzną " U NASZ W AMERCE NIKT NE MOWY PO POLSKI" .....bez komentarza.
|
|
Lokal jest praktycznie w środku ciągu sklepików.stoi zamknięty. Masz rację.Też pomyślałam o UM. Tylko nie wiem czy mi powiedzą. Ochrona danych osobowych...
|
|
Gazela: Mogę domówić jeszcze jedną, dla koleżanki? :) annamira: Mogłaś kupić i dla mnie, a tak to już pewnie rozkupili wszystkie ;)
|
|
ooo to mi własnie przypomina, że mam Andrzejka znajomego...
|
|
Najładniejsza sala jest w Amadeusie nad Okruszkiem - ul. Przykoszarowa. Jedzonko spoko, obsługa też. Jeżeli jesteś z Łomży, szukaj sali w Łomży a nie w okolicach. Potem będą tylko kłopoty z powrotem gości do domu - taksówki nie chcą przyjechać, itd. raz tak miałem.
|
|
Nie powiedzą...
|
|
jeszcze napisz jaka, moze ktos sie skusi....
|
|
ja wam powiem jedno, najgorszy kebab jest najgorszy!!
|
|
Ja mam zawsze zimne. Dlatego włochate skarpety sa mi zbawieniem. Czuję się lepiej, ale biegam w apaszce na szyi. Szkoda, że nie mam arafatki...
|
|
Dobra, to w sobitę idę zjeśc przy PKS, jak mi gardło pozwoli...
|
|
A tak wogóle to Pani Paulina Zakrzewska oferowała swoją pomoc. Nie dajcie się wciągnąć- nic Wam nie pomoże- napisałam do niej i nic nowego się nie dowiedziałam. Nie rozumiem po co jej to?????
|
|
Ja też nie mam, bo bym Ci podarował :)
|
|
No to już nie wiem...Nikt nic nie wie, lub nie powie.Masakra.
|
|
pizza dobra, reszta porazka... przykro
|
|
mało składników, mało przytulnie, chłodno...
|
|
OK no może z tym, że są do tego przeznaczone to źle określiłem, miałem na mysli to, że są głównie wykorzystywane do wyścigów na 1/4 a nie do kjs. Z resztą co ja Ci tu będe pisał.. kup sobie hondę to sam zobaczysz czy lepiej KJS czy wyścigi na prostej :) na 100% wybierzesz to drugie
|
|
Ale ja napisałem, że nie mam :) Jakbym miał chociaż jakiś rysunek techniczny, proces technologiczny, to próbowałbym zrobić ;)
|
|
wow SxxxK moge cie dotknac?? albo przynajmniej pochwalic sie ze ciebie znam??
|
|
cos sie ciekawego zdazylo w lomzy przez ostatnie dwa-trzy tyg?? bo szukalem na 4lomza i nic ciekawego nie znalazlem.
|
|
.... biznes to ciężki kawałeh chleba... tak mówią
|
|
Cięższy to praca dla kogoś...
|
|
a co jest dla ciebie ciekawe??
|
|
FIN nie zasługujesz GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Twistermax ty se chyba jaja desko klozetową przyciąłeś i sam nie wiesz czy masz siedzieć czy wstać Ja Jak Ja miał honde i dokładnie wie co to wyścigi 1/4 a co KJS hondy np. CRX też w tym startują i nawet nieźle sobie radzą
|
|
Witam poszukuje informacji na temat czy w Łomży istnieją jakieś klubu samochodowe ? Jeżeli tak to prosił bym o kontakt, jakąś stronę www czy tez informacje o jakimś spocie. Dziękuje za każde info
|
|
Treść jest ukryta
|
|
se moze se robi
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mi tam tutaj jest super a jak ktos ma wode w glowie to mu i emigracja nie pomoze:P,bo dla mnie to uciekaja tylko tchorze co se poradzic nie umieja no i Ci co lopata mysla.............hihihihi http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Na stronie www.gadugadu.pl umieszczone jest info na ten temat. Myslenie naprawde nie boli.
|
|
no i co z tego "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |