sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brzeziński a CHPP

......:) a w Warszawie same kurestwo i zlodzieje:) nawet piwo maja jakies inne:) same obce nazwy .... Lech, Tyskie, Krolewskie...... nigdzie nie ma naszej pary kurpiowskiej (lomzy):) Wiwat Lomza! Wiwat Browar! Wiwat caly powiat! Niech zyja! nawet benzyna 2 razy drozsza niz w Lomzy! piwo w "pubie" (oni na to mowia pub!) 8-9-12 zl, wejscie 10-20zl.... tylko sie powiesic! i to w najgorszych spelunach w centrum! ale za to krawaciarze ogladaja sie za moim samochodem! ciule bose nie widzieli czegos takiego!
pozdrawiam - sura

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brzeziński a CHPP

Ale co sie okazało konkurencja była. Inna partia to zrobiła.Chciał zablokowac mównice w ratuszu ale co - zabrakło mu animuszu, zreszta pomysł był nieświeży- w sejmie już to zrobili i na ratuszowej mównicy cukier polski leży. Roman przyjął miano "Waleczny".Na rynku czerwonym przysiegę przed ludem uciśnionym złożył .Odtąd "Waleczny" swą walkę rozpoczął na nowo.
-nadchodzą cieżkie czasy -powiedział Roman.................

jems bond

Kefasie, niestetyweekend spedzilam bardzo pracowicie, nie zdarzylam zajrzec na 4 lomza, oczywiscie "posiedzenie" w Koterii tudziez w innym milym miejscu i milym towarzystwie reflektuje....moze jakis nowy termin?:))

Jezeli chodz o mnie reflektuje bardziej czwartek:))

To może środa...? :)

jems bond

sobota wieczorem?

Spokojnie, Piotrze, wszystko gra! Ja jestem fajna babka, Ty jesteś fajny gość i jest o.k.

Treść jest ukryta

Widzisz jak miło :)

Troszkę zmylił mnie fragment Twojej wypowiedzi:
"[...] puchem marnym ale panowie tylko przez was. BO jak myślicie [...]"

....teraz jest wszystko jasne :)

________

Acha...... i zgodnie z ustaleniami dziś w Koterii po 20:30? :)

aaaa....... sutek!!!

calisto

Nie chcę Was rozczarować, ale może to tylko chemia w organiźmie oraz strach przed samotnością są motorem takich pieknych marzeń?:-)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org