Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brzeziński a CHPP |
......:) a w Warszawie same kurestwo i zlodzieje:) nawet piwo maja jakies inne:) same obce nazwy .... Lech, Tyskie, Krolewskie...... nigdzie nie ma naszej pary kurpiowskiej (lomzy):) Wiwat Lomza! Wiwat Browar! Wiwat caly powiat! Niech zyja! nawet benzyna 2 razy drozsza niz w Lomzy! piwo w "pubie" (oni na to mowia pub!) 8-9-12 zl, wejscie 10-20zl.... tylko sie powiesic! i to w najgorszych spelunach w centrum! ale za to krawaciarze ogladaja sie za moim samochodem! ciule bose nie widzieli czegos takiego! pozdrawiam - sura
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brzeziński a CHPP |
Ale co sie okazało konkurencja była. Inna partia to zrobiła.Chciał zablokowac mównice w ratuszu ale co - zabrakło mu animuszu, zreszta pomysł był nieświeży- w sejmie już to zrobili i na ratuszowej mównicy cukier polski leży. Roman przyjął miano "Waleczny".Na rynku czerwonym przysiegę przed ludem uciśnionym złożył .Odtąd "Waleczny" swą walkę rozpoczął na nowo. -nadchodzą cieżkie czasy -powiedział Roman................. jems bond
|
|
Kefasie, niestetyweekend spedzilam bardzo pracowicie, nie zdarzylam zajrzec na 4 lomza, oczywiscie "posiedzenie" w Koterii tudziez w innym milym miejscu i milym towarzystwie reflektuje....moze jakis nowy termin?:))
|
|
Jezeli chodz o mnie reflektuje bardziej czwartek:))
|
|
To może środa...? :) jems bond
|
|
sobota wieczorem?
|
|
Spokojnie, Piotrze, wszystko gra! Ja jestem fajna babka, Ty jesteś fajny gość i jest o.k.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Widzisz jak miło :) Troszkę zmylił mnie fragment Twojej wypowiedzi: "[...] puchem marnym ale panowie tylko przez was. BO jak myślicie [...]" ....teraz jest wszystko jasne :) ________ Acha...... i zgodnie z ustaleniami dziś w Koterii po 20:30? :)
|
|
aaaa....... sutek!!! calisto
|
|
Nie chcę Was rozczarować, ale może to tylko chemia w organiźmie oraz strach przed samotnością są motorem takich pieknych marzeń?:-)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |