Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rymkiewicz kontra Michnik |
Powiem trochę z innej beczki. Głośna była sprawa o starym gosku co potrącił samochodem i............zabił. Hmmm posiedział "troszeczkę" w pierdlu zapłacił kaucję i wyszedł?? To jest sprawiedliwość. Ludzie co mają kasę mogą WSZYSTKO. I to jest w/g mnie największą wadą. Wkurza mnie. Człowiek potrąci kogoś autem tamten wstanie, otrząśnie się i pójdzie i........ nie zdziwił bym jak by zaraz zjawiła sie policja wystawiła mandat, punkty karne i do tego jeszcze na 48h.........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rymkiewicz kontra Michnik |
A może ktoś dodał coś od siebie ? :D rudy błazen z druhem
|
|
Pada śnieg..pada śnieg..... dzwonią z zimna dzwonki ;-)
|
|
Ależ ja je najpierw rozgryzam (nie pisałaś nic, że bolą Cię zęby)... a Ty od razu przełykasz? ;)
|
|
to akurat fakt a co do kebabu jestem w 100% pewien bo na wlasne oczy widzialem jak nabijali to na zmiane
|
|
no jasne facet Miałem podobno sytuacje ale naszczescie moje pieniądze przelewałem przez bank na konto matki zamiast na konto Zakładu energetycznego ale na szczeście pieniadze w tej sytuacji matka odzyskała A w twojej sytuacji watpie na 90% przepadły Pozdrawiam Sliczne łomżyńskie Panie i no młodsze kobiety które dorstają heh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |