Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lokalna lewica to chyab z dupy na łeb upadła? |
O tej porze to już tylko i wyłącznie herbatka...no może mleczko, kakao lub bawarka:))) Pifpaf
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lokalna lewica to chyab z dupy na łeb upadła? |
kurcze wolno się postuje ja nie mogę, nie wyrabiam bleeeeee.... bleeeee aha róbcie backupy tej strony z naszymi postami!!! bo nie wiadomo co może się stać
|
|
Agnez - jak chęć zarobku to co innego ;) też bym sobie tak dorobił :D
|
|
a ja jestem ksiądz darek. ;] to podaj namiary? lukne czy nieklamiesz?;]
|
|
Chyba zepsuliśmy Phorum.
|
|
Jan_serce ale żeś wymyślił. Ja jestem normalną dziewczyną, brzydka też nie jestem. To tak jakby dziewczyna powiedziała, że każdy przystojny chłopak jest debilem. Przynajmniej ja tak nie sądzę.
|
|
Teraz to już tylko woda z miodkiem.
|
|
U mnie było tak samo. Chciałem dać na zapowiedzi. Ksiądz zajrzał w akta i stwierdził, że od 5 lat nie było mnie w domu jak chodził po kolędzie. Mówię, że się wyprowadziłem i mieszkam na stancji. To proszę iść tam gdzie pan chodzi do kościoła - odpowiedział. No to się rozchodziłem. Zapisał w końcu z wielką łaska. Ale pięć dych co łaska nie odmówił. Czarna mafia!!!
|
|
zgadzam sie z lomzynianką ;) Prawdziwe dziewczyny o , których mowa siedzą prędzej w domu lub ew po kinach a nie po discach choć czasem jak każdy normalny człowiek tam tez sie przejdą. Ciężko znaleźć wyżej opisana dziewczynę. Przeważnie jak ładna to coś ma z głową nie tak bo dożo chłopa lata koło niej to sie zaraz nieświadomie nosa podnosić zaczyna.... Reasumując. takie fora w/g mnie nie maja większego sensu bytu jeżeli chodzi o takie tematy. służą prędzej wyładowaniu frustracji a nie jakimś wyższym celom. Lepiej by zrobić juz łomżyńskie forum ogłoszeniowe typu "poznam pana panią" ;) WIĘC. SZUKAM DZIEWCZYNY blondynki ale nie ciemnej, która wie czego chce od życia (czyt z głową na karku :) ). Cel: Dzieci i szczęscilwe życie :) hehe pozdrawiam :)
|
|
uks technik wygrał mecz z klimartem białystos !!!! wygrali chyba 9 punktami brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hahaha,ja tez sie zgadzam z lomzynianka,tu za duzo jest gwiazd lansujacych sie zazwyczaj co tydzien w klubie na rogu....wyzej s.. niz d... maja!!! forum powinno miedz dodatkowy dzial: byleco.Tam byla by wiekszosc tematow.....czasem nie trzeba przegldac sieci,wystarczy wejsc na to forum a tak newsy jak w TVN24..:) rudy błazen z druhem
|
|
Do zainteresowanych dokonaniami mużycznych ELF-ów: na you tube wpisujemy w kategorii music: Elf witch Ronnie James Dio, później wybieramy: Hard rock/heavy metal bands part 2, jako 5 jest Elf, utwór "Good Time Music" z płyty "Trying To Burn The Sun". To taka ballada. Lepsze (i to zdecydowanie lepsze) utwory są na pierwszej płycie "ELF"!!! :))
|
|
Meczyk naprawdę wart uwagi, trzymający w napięciu do ostatnich chwil. Jednak końcówka 4 kwarty była nasza. Patrząc na to że nasz UKS Technik ma tylko jeden trening w tyg. i to jeszcze teraz między meczem piątkowym który się odbył, a dzisiejszym nie było treningu- To jest bardzo dobrze, na te warunki które są. Dla porównania nasi przeciwnicy dzisiejsi grają od kilku lat z sobą w lidze i mają treningi trzy razy w tyg. Oby tak dalej... Przywybywajcie na mecze kibicować naszym :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przecież nikt Wam nie karze chodzić do Kościoła. Tylko zastanawia mnie fakt, że jak parafianie nie są w porządku wobec swojej parafii, to jak mają jakiś problem to od razu wielki foch że ksiądz robi problemy. Jeżeli nie chodziłeś do spowiedzi a tym samym do komunii to jakim możesz być przykładem dla dziecka, którego masz zostać ojcem chrzestnym? Przecież wyraźnie w przykazaniach jest napisane że "Przynajmniej raz w roku (...) przystąpić do sakramentu pokuty (...) Przynajmniej raz w roku przyjąć Komunię Świętą" Skąd proboszcz ma wiedzieć, że przestrzegasz przykazań i będziesz dobrym wzorem dla Chrześniaka jeżeli nie chodzisz do swojej parafii? Chodzi tu o dobro dziecka a nie wygodę ludzi dorosłych. PS. Zastanawiam się też czy mnie nie zlinczujecie za tą wypowiedź, bo wiem że na tym forum panują nastroje ANTYklerykalne rudy błazen z druhem
|
|
Każdy kto był w USA a w szczególności na Greenpointowie wie ilu ludzi tam używa zangielszczonych słów... deli to delikatesy, skefra to rusztowania, "robie na 4 florze"-na 49 piętrze hehehe poniżej ciekawy link przedstawia wypoiwedz pewnego polaka który odwiedził GP http://wiadomosci.onet.pl/1451153,2678,szczesliwego_nowego_jorku,kioskart.html Zna kolesia któremu Panna po 3 miesiącach pobytu w usa powiedziała po powrocie do polski podczas kłutni "Ale weś men...." Bardzo czrujące :) Pifpaf
|
|
klub 54
|
|
...niestety...jeżeli jest to mały podnośnik (w domyśle 2,5T), to chyba lepiej rozejrzeć się za czymś nowym...koszty takiej naprawy mogą przekroczyć koszty nowego podnośnika...
|
|
padał, padał i przestał:D
|
|
To sobie przełknij orzecha chorym gardłem ... sadysto Ty......
|
|
Z tego co wiem to do łomzynskich kebabów używane jest mięso jagnięce ( małe owieczki) więc w czym problem, a krowy to chodzą po Łomży? a w sklepach ich mięso jest a nawet mleko... Chleb turecki? jaj nie robcie... Dla mnie kebab to wielkie gówno, którego patykiem nie tknę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |