wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lokalna lewica to chyab z dupy na łeb upadła?

O tej porze to już tylko i wyłącznie herbatka...no może mleczko, kakao lub bawarka:)))

Pifpaf

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lokalna lewica to chyab z dupy na łeb upadła?

kurcze wolno się postuje ja nie mogę, nie wyrabiam bleeeeee.... bleeeee aha róbcie backupy tej strony z naszymi postami!!! bo nie wiadomo co może się stać

Agnez - jak chęć zarobku to co innego ;) też bym sobie tak dorobił :D

a ja jestem ksiądz darek. ;] to podaj namiary? lukne czy nieklamiesz?;]

Chyba zepsuliśmy Phorum.

Jan_serce ale żeś wymyślił. Ja jestem normalną dziewczyną, brzydka też nie jestem.
To tak jakby dziewczyna powiedziała, że każdy przystojny chłopak jest debilem.
Przynajmniej ja tak nie sądzę.

Teraz to już tylko woda z miodkiem.

U mnie było tak samo. Chciałem dać na zapowiedzi. Ksiądz zajrzał w akta i stwierdził, że od 5 lat nie było mnie w domu jak chodził po kolędzie. Mówię, że się wyprowadziłem i mieszkam na stancji. To proszę iść tam gdzie pan chodzi do kościoła - odpowiedział. No to się rozchodziłem. Zapisał w końcu z wielką łaska. Ale pięć dych co łaska nie odmówił.
Czarna mafia!!!

zgadzam sie z lomzynianką ;)
Prawdziwe dziewczyny o , których mowa siedzą prędzej w domu lub ew po kinach a nie po discach choć czasem jak każdy normalny człowiek tam tez sie przejdą. Ciężko znaleźć wyżej opisana dziewczynę. Przeważnie jak ładna to coś ma z głową nie tak bo dożo chłopa lata koło niej to sie zaraz nieświadomie nosa podnosić zaczyna....
Reasumując.
takie fora w/g mnie nie maja większego sensu bytu jeżeli chodzi o takie tematy. służą prędzej wyładowaniu frustracji a nie jakimś wyższym celom.
Lepiej by zrobić juz łomżyńskie forum ogłoszeniowe typu "poznam pana panią" ;)

WIĘC.
SZUKAM DZIEWCZYNY blondynki ale nie ciemnej, która wie czego chce od życia (czyt z głową na karku :) ). Cel: Dzieci i szczęscilwe życie :)

hehe pozdrawiam :)

uks technik wygrał mecz z klimartem białystos !!!! wygrali chyba 9 punktami

brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Treść jest ukryta

hahaha,ja tez sie zgadzam z lomzynianka,tu za duzo jest gwiazd lansujacych sie zazwyczaj co tydzien w klubie na rogu....wyzej s.. niz d... maja!!!
forum powinno miedz dodatkowy dzial: byleco.Tam byla by wiekszosc tematow.....czasem nie trzeba przegldac sieci,wystarczy wejsc na to forum a tak newsy jak w TVN24..:)

rudy błazen z druhem

Do zainteresowanych dokonaniami mużycznych ELF-ów:
na you tube wpisujemy w kategorii music: Elf witch Ronnie James Dio, później wybieramy: Hard rock/heavy metal bands part 2, jako 5 jest Elf, utwór "Good Time Music" z płyty "Trying To Burn The Sun". To taka ballada. Lepsze (i to zdecydowanie lepsze) utwory są na pierwszej płycie "ELF"!!!
:))

Meczyk naprawdę wart uwagi, trzymający w napięciu do ostatnich chwil. Jednak końcówka 4 kwarty była nasza.
Patrząc na to że nasz UKS Technik ma tylko jeden trening w tyg. i to jeszcze teraz między meczem piątkowym który się odbył, a dzisiejszym nie było treningu- To jest bardzo dobrze, na te warunki które są. Dla porównania nasi przeciwnicy dzisiejsi grają od kilku lat z sobą w lidze i mają treningi trzy razy w tyg.
Oby tak dalej...
Przywybywajcie na mecze kibicować naszym :)

Treść jest ukryta

Przecież nikt Wam nie karze chodzić do Kościoła. Tylko zastanawia mnie fakt, że jak parafianie nie są w porządku wobec swojej parafii, to jak mają jakiś problem to od razu wielki foch że ksiądz robi problemy. Jeżeli nie chodziłeś do spowiedzi a tym samym do komunii to jakim możesz być przykładem dla dziecka, którego masz zostać ojcem chrzestnym? Przecież wyraźnie w przykazaniach jest napisane że "Przynajmniej raz w roku (...) przystąpić do sakramentu pokuty (...) Przynajmniej raz w roku przyjąć Komunię Świętą" Skąd proboszcz ma wiedzieć, że przestrzegasz przykazań i będziesz dobrym wzorem dla Chrześniaka jeżeli nie chodzisz do swojej parafii? Chodzi tu o dobro dziecka a nie wygodę ludzi dorosłych.
PS. Zastanawiam się też czy mnie nie zlinczujecie za tą wypowiedź, bo wiem że na tym forum panują nastroje ANTYklerykalne

rudy błazen z druhem

Każdy kto był w USA a w szczególności na Greenpointowie wie ilu ludzi tam używa zangielszczonych słów... deli to delikatesy, skefra to rusztowania, "robie na 4 florze"-na 49 piętrze hehehe

poniżej ciekawy link przedstawia wypoiwedz pewnego polaka który odwiedził GP

http://wiadomosci.onet.pl/1451153,2678,szczesliwego_nowego_jorku,kioskart.html

Zna kolesia któremu Panna po 3 miesiącach pobytu w usa powiedziała po powrocie do polski podczas kłutni "Ale weś men...."

Bardzo czrujące :)

Pifpaf

klub 54

...niestety...jeżeli jest to mały podnośnik (w domyśle 2,5T), to chyba lepiej rozejrzeć się za czymś nowym...koszty takiej naprawy mogą przekroczyć koszty nowego podnośnika...

padał, padał i przestał:D

To sobie przełknij orzecha chorym gardłem ... sadysto Ty......

Z tego co wiem to do łomzynskich kebabów używane jest mięso jagnięce ( małe owieczki) więc w czym problem, a krowy to chodzą po Łomży? a w sklepach ich mięso jest a nawet mleko... Chleb turecki? jaj nie robcie...
Dla mnie kebab to wielkie gówno, którego patykiem nie tknę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org