Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego PO walczy ze swoim elektoratem zamykajac dopalacze |
o rany pada...myslalem, ze zart Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego PO walczy ze swoim elektoratem zamykajac dopalacze |
Treść jest ukryta
|
|
To bujda. Ta same Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego zaakceptowało regulamin wewnętrzny danej Uczelni i jakoś sporów w tej kwestii nie było.
|
|
a dodam, ze sie dopiero obudzilem:D
|
|
o a tutaj nie pada...:/
|
|
może ktoś wie gdzie w Łomży można naprawic podnoiśnik hidrauliczny
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jest to mały podnośnik do 2,5 tony
|
|
No właśnie są jakieś propozycje bali ostatkowych?
|
|
może i wtopa że winno byc przez rz,ale mamy jeszcze inteligentów powiatowych że potrafią wypatrzeć czyjeś błędy pozdrawiam .
|
|
tu masz kalkulator i darmowe wsparcie doradcy online: http://www.hipotekaplus.pl/ - sam korzystałem i wiem, że jest OK! Polecam.
|
|
taki czerwony do samochodu? topexa? jak tak to ten wysal a kup nowy za 80 zl...moze nawet taniej
|
|
mieszkałem na łomżycy 24 lata tam miałem bierzmowanie kartki do spowiedzi były co rok na święta wielkanocne w ten sposób proboszcz wiedział kto chodzi przynajmniej raz w roku do spowiedzi,a że wyprowadziłem się i mieszkam na stancji troche tu troche tam i tu zaczynają sie schody kiedy poszedłem do proboszcza po zaświadczenie potrzebne do chrztu żeby być chrzestnym powiedział że nie jestem parafianinem i idz tam gdzie chodzisz do kościoła i przyjmujesz po kolędzie a że często chodze do katedry to poszedłem tam tam miła pani rzekła że nie ma moich akt i parafianinem nie jestem więdz nie wystawi,czy w takim razie jest sens chodzenia do koscioła i dawania na tace niech mi powie że nie weżmie odemnie na tace bo nie jestem z tej parafi
|
|
Po pierwsze , tom niech faktycznie kościoły budują za swoje. W tym celu niech każdy katolik, prawosławny, żyd w swoim zeznaniu podatkowym określi przynależność do grupy religijnej . Wraz z określeniem przynależności i niech część podatku idzie na określoną wiarę . Tak zebranym funduszem niech gospodaruje episkopat. Wtedy jak będzie go stać na budowanie świątyń co 100 m i utrzymywanie milionów księży, to niech utrzymuje . Nikomu nic do tego . Mędrcom dodam, że jak byśmy patrzyli w przeszłość , to pewnie 2/3 Łomży należało do kościoła , a jak byśmy popatrzyli tak już bardzo daleko , to pewnie na drzewo byśmy musieli wrócić. Po drugie wprowadziłbym zakaz udzielania darowizn, przez wójtów burmistrzów, rady miejskie, sejm itd na rzecz jakiejkolwiek religii. Jeżeli chcą dawać to tylko ze swojego prywatnego majątku opodatkowane jak wszystkie darowizny. Może wtedy nikt już by nie miał powodów aby mówić , ze ktoś za czyjeś buduje - utrzymuje. Czy to trudne do zrozumienia? chyba nie . Więc dlaczego do tej pory nie wprowadzono tego????? A dobre rady typu nie chodź do kościoła , nie patrz jak nie chcesz, są tak samo absurdalne jak rada typu jak kradną to udawaj , ze nie widzisz , jak gwałcą , to udawaj , ze nie słyszysz. Chyba czas stworzyć cywilizowane finansowe podstawy funkcjonowania kościołów w społeczeństwie,
|
|
a maturalnej? xD
|
|
Robię małą czarną kto ma ochotę ?
|
|
Słaba ta średnia pisanych postów na godzinę. Czy ja muszę wszystko pilnować? :-)
|
|
Wszak jakas arystokratka zalozyla temat wpogoni za facetami.A gdzie są wtakim razie kobiety.... prawdziwe takie? Inteligentne Z poczuciem humoru Sympatyczne Nieszlajające sie po klubach Mające jakies kolwiek uczucia itd itd itd Powiem ze nigdy takiej niewidzialem jak zyje tyle lat;]
|
|
miyu, ja nie wiem czy jesteś ładna, myślę że lepiej bym to ocenił, po za tym każdy ma inne wymagania estetyczne ...
|
|
hm a cóż to takiego do licha? woda z miodkiem jest świetna dla zdrowia i wątpliwej urody:) rudy błazen z druhem
|
|
thompson: dlaczego ma nie zwracać uwagi na te parametry? Nie chcesz chyba powiedzieć, że one nie są ważne. A że papier wszystko przyjmie to każdy wie, trzeba kupować z głową i to nie wyklucza szperania w testach paneli. Nie czepiaj się. Dran: "Z internetu fajnie sie kupuje, ja jakis czas temu widzialem faktycznie monitory LG tansze nawet o 150zl... tylko nikt nie dopisal, ze to monitory sprowadzane z Czech, bez gwarancji LG Polska." Ja mam taki właśnie monitor z neta, tańszy o te 150 zł i nie piszę, że nie ma polskiej gwarancji, bo MA. I wcale nie jest sprowadzony z Czech. Nie zaprzeczam, że może i są takie w necie, ale trzeba szukać tego, co się chce.
|
|
Witam Potrzebuję jakiegoś linka lub strony gdzie bym mógł znaleść książkę serwisową do golfa IV Posiadam od nie dawna VW 1.4 v16. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |