Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńscy radni - czy powinni dostać jeszcze jedną szansę? |
nie wiadomo wlasnie?? chwilowo to ty ublizasz nam a nie my tobie, my sie poprostu smiejemy z twojej glupoty, ot tyle......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńscy radni - czy powinni dostać jeszcze jedną szansę? |
:)
|
|
no Andżela i tobie też....
|
|
Ja używam komunikatora Spik opartego na technologii Jabber - rozmowy tekstowe i głosowe, działa prawidłowo. Polecam.
|
|
JESTESCIE NAPRAWDE PODLI .....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZACZNIJCIE PATRZEC NA SWOJE BEZMOZDZKI NIEWYROSNIETE...................NIKT MNIE NIE BEDZIE OBRAZAL A ZWLASZCA TAKIE DEBILE.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
juz 2 razy nas zegnasz.. jak napisal kolega "ja jak ja": "smiejemy sie z Twojej glupoty"... jesli chodzi o ublizanie to jeszcze nikt z nas Ci nie ublizyl.. ublizasz tylko Ty.. to Tobie brak kultury.. watpie w ten Twoj doktorat.. masz zbyt rozszczekana buśke... moze dlatego nigdy nikogo nie mialas?
|
|
OK, zacznijmy od poczatku, przepraszamy za nasze zachowanie, widzimy ze jestes bardzo wrazliwa i romantyczna kobieta, w dodatku dojzala. Z czego ten doktorat masz i jakie te studia skonczylas??
|
|
hehe, najpierw dziecinada a teraz serioo...eheheh Angelica nie wrzucaj wszystkich do jednego wora..... chlopaki troche sie posmiali bo dalas tez im powod i tyle...:) faceci to swinie, a baby to ...... z cyckami jak to mowi moj kolega..:)
|
|
fakt zraża to ludzi w margericie albo jak szef sobie siedzi z pracownikiem za stolikiem i rozmawia.... prawdziwa pizzeria ma normalną wentylację lub klimatyzację Panie Soplica jak na Pana restaurację (margerita) wystarczy "marny klimatyzator" 3,5kW do tego jakiś komin usuwający zapach pizzy i już można normalnie siedzieć, żeby nie wentylacja margerity pozyskaliby Państwo jednego klienta więcej (mnie)
|
|
Ja jak Ja : nie ma takiej strony www.deltaforce.sciagnijsobiesam.pl co do jakiś torrentów to czy przypadkiem nie łamiecie prawa?
|
|
kurczaczek napisałeś: Autor: kurczaczek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-11-07 17:52 Macie zero współczucia, co do tego chłopak, szkoda jego życia tylko potraficie wyciągać pochopne wnioski, on chyba specjalnie babce życia nie odebrał i tego nie zaplanował, ona i tak się na żyła chodź i tak jej szkoda ze to czloweik, ale on ma jeszcze cale życie przed sobą i sam fakt, co musi przeżyć i zostanie mu uraz do końca życia. A babcie pochowają i za jakiś czas zapomną ( zazwyczaj tak jest)- nikt nie wie, jaka będzie jego śmierć i co każdego może jeszcze spotka... ...więc mimo iż nie jestem mściwy to życzę Ci tego samego co dostała od losu ta starsza pani... i niech wtedy Twoja rodzina użala się nad kierowcą któremu chciało się gaz cisnąć na ulicach a nie nad prawdziwą ofiarą... ...co za lol kwadratowy! A co do kierowcy... na pewno nie było jego zamiarem nikogo zabić!, ale już sama jazda w mieście gdzie ciśnie się gaz na maxa to jak strzelanie z kałacha przed siebie. Jest ryzyko że się kogoś trafi.... No i trafił, wiedział co robi wszak niby dorosły już.... Teraz więc powinien odpowiedzieć na maxa za to co zrobił... gaz było komu cisnąć ?! to i odpowiadać jest komu. Proste, jasne i na temat.
|
|
dziekuję Informuję, że w dniu dzisiejszym migdałki wielkości orzechów włoskich wiszą mi do pięt. Najgorsze jest to, że nie mogę sobie spokojnie pochorować tylko muszę iść do pracy...
|
|
Jak si enie myle to syn wlasciciela zakladu z oknami samochodowymi na krasce, obok DHL. Hehe kiedys mial vectre tak samo hamska jak teraz te smieszne bmw.
|
|
Proponuję dwupoziomowo: 1. poziom - restauracja - dostępny również dla młodzieży, serwowanie posiłków oraz mozliwośc skorzystania ze stanowisk komputerowych (w tym takie bez dostępu do Internetu - do zwykłej pracy). Z klimatem, wygodnie fotele, trochę książek, gazety. 2. poziom - bar - wysokie miekkie stołki i fotele, z możliwością serwowania posiłków donoszonych z niższej kondygnacji, ochrona - dbająca o komfort klientów i wypraszająca awanturników; być może salka dla VIPów z wejściem na kartę chipową (lustrzane szyby, przez które nie widać tych wewnątrz) - z możliwością podłaczenia laptopów do Internetu. Ważne: czyste ubikacje, obsługa na odpowiednim poziomie. Być może ciekawe okaże się to: że po 22 nie można u nas zjeść czegoś smacznego, wydrukować materiałów ani popracować nad jakimiś dokumentami, więc może tu otwiera się "nisza rynkowa". Pozdrawiam.
|
|
Z tego co ja się dowiadywałem to wcale nie trzeba mieć 21 lat, żeby zrobić kategorię C. Na 100% wiem, że 21 lat trzeba mieć by zrobić kategorię D. Pozdrawiam ;)
|
|
E-mule zamula :D
|
|
To co ty chciałeś zrobić to nie pomoże. 1. Wkładasz płytę z systemem do cd 2. Restartujesz kompa 3. Ustawiasz w biosie botowanie z CD 4. Uruchamiasz program z płytki 5. Formatujesz dysk 6. Instalujesz system Możliwe, ze w serwisie zainstalowano ci lipne sterowniki od grafiki i dlatego restartuje Ci się kommp. Ściągnij najpierw sterowniki ze strony producenta. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
:-)
|
|
i juz zle?? niech leci obojetnie co juz nie grymasic :/
|
|
Mam pytanie chciałbym kupić playstation 2 najchęteniej przerobiona.Może ktoś ma na sprzedaż.Nie chodzi mi o odp. ,,Na ebayu bądź na allegro''. .
|
|
Możesz kupić za 500 zeta nową w Media Ekspert, albo od kolegi powyżej;D Polecam też allegro;P
|
|
Zadziwia mnie brak szacunku dla własnych ojców u niektórych. Czy w ten sposób te durne padalce chcą dodać sobie animuszu? Ćwoki durne, gdyby nie oni, to część z was wylądowalibyście albo w reklaówce w śmietniku (To się niestety zdarza), albo w domu dziecka, albo (z całym szacunkiem dla dzielnych matek) żylibyście skromnie. Zadziwia mnie , że nikt nie wyraził się pozytywnie o (nie tylko swoim) ojcu. Głupie gnojki, też kiedyś będzieli mieli synów, żebyście się nie zdziwili. Dla was szpadem jest nengowanie tego co wartościowe.
|
|
spamhp to nie Lomza powoli zaczyna byc do dupy tylko Ty jestes do DUPY i ten Twoj dupowaty problem
|
|
Łomża ma sznase być bardzo ciekawym miejscem na ziemi, tylko trzeba zabrac sie do roboty. Wiecej tolerancji, odwagi i checi no i lepszego gosdpodarza i nie wpieprzania się kościoła. Mamy dwie drogi rowoju albo to co teraz stagnacja mocno zakrapiana kropidłem w kierunku miasta kościołow i emerytów albo nowoczesne miasto z mniejsza rola kościoła i nową radą z pogonionym lobby kupieckim.
|
|
Kupowałam w motozbycie na Małacha, doradził jaki wszystko ok. DiDi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |