Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaśnie pan zaczyna pajacować |
Ja też tak myślę ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaśnie pan zaczyna pajacować |
Wydaje mi się, że Ptysiu80 chce nas "wkręcić" w kolejną swoją prowokację. Wniósł wiele twórczego w to forum. Wg mnie olbrzymim jego wkładem jest propagowanie regionu, a przede wszystkim naszej Łomży, nowatorskie prowadzenie swoistej dokumentacji historyczno - fotograficznej, kultywowanie i zachowanie tradycji. Łezka się kręciła, szczególnie tym, którzy tu się urodzili czytając takie tematy jak: "Łomżyńskie zagadki" lub "Wspomnienia z dzieciństwa". Jak każdy z nas miał też gorsze dni. Ale któż ich nie ma? Świat jest jednostajnie radosny w wieku 3-6 lat. Nie zawsze się z nim zgadzałem w jego wypowiedziach. Jednak ludzie dojrzali zawsze znajdą odpowiedni sposób na przedstawienie swoich racji. Oczywiście konstruktywną polemiką a nie wulgarnym wyzywaniem się na forum. Mam nadzieję, że temat założony przez Ptysia80 jest odpowiednikiem humoru Szymona Majewskiego w TVN i jego zapowiedź odejścia z forum jest tylko dobrym żartem. Straciłaby na tym przede wszystkim jakość tego miejsca !!
|
|
To pewnie przez tą kawę z McDonalds'a, która zdążyła się dobrze zziębić zanim ją wypiłaś ;) Niemniej... dużo zdrówka :)
|
|
Rzeczywiście brakuje charakteru postaci. Od strony rzeźbiarskiej porażka. Pani Hanka jako osoba wręcz naładowana emocjami została sprowadzona do statycznej "babci" na ławce. Już sam pomysł jest nietrafiony. Można tak połączyć ławkę i postać, że powstanie scena dynamiczna - jeśli już tak zależało na ławce. "Jak byłam mała, to, pamiętam, ciągle powtarzałam: Jestem Anna Weronika, co nogami klawo fika. " Źródło: Wysokie Obcasy, 18 marca 2006
|
|
Janie Serce: napisałem "jeździł", bo teraz ( po wypadku)to on na pewno nie jeździ i przez długi czas tak pozostanie:)
|
|
Treningi sa na kierzkowej a prowadzi je Maleszewski i Dołęgowski,to jak z tymi treningami sa czy ich nie ma?Był w ten poniedziałek?
|
|
Z tego co mi wiadomo, na temat III ligowych drużyn w Łomży to są dwie. Pierwsza to wyżej wspomniany Technik Łomża, a drugi to Uks 9 Łomża. W pierwszym zespole gra kilku dawnych graczy z "Wałkuskich" Łomża, a w drugim to wychowankowie klubu Uks 9( juniorzy i kilku młodszych chłopaków). Derbowy mecz odbędzie się 23 listopada br. o 18:30 a gospodarzem bedzie Uks Technik. Pozdrawiam
|
|
Dla zainteresowanych smakoszy... do rozdania 4 kupony na kolację w Czterech Porach Roku na Forum Łomży. Z nieoficjalnych źródeł będą rozdawać również niebawem wejściówki na koncert i kabaret. "Tak więc dowiadujta się"
|
|
Powinno, ale nie jest :/ W ogóle wszystkie rodzaje zakładów powinny być wyjaśniane w jakimś oddzielnym dziale.
|
|
Ja tam sie z dobrą obsługa w chili pizza nie spotkałem, teksty w stylu "przyjdzcie sobie sami sos weźcie"- gdy prosi sie o sos przy stoliku albo przy pytaniu czy płaci sie odrazu czy później to odrazu naskok na klienta jakby w ogole nie chciał zapłacić. Ja po tym pobyciu i tak milym doświadczeniu wiecej tej pizzeri nie odwiedzilem:) Nie wiem jak jest teraz bo było to dość dawno-mam nadzieje ze sa jakieś zmiany. Tommeknecik coś dodasz?:)
|
|
Jeszcze brakuje sauny.
|
|
makmarc a coś wiecej na ten temat ?
|
|
życie... nikt nie obiecał, że będzie łatwo "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
1 LO lub EKONOMIK. Szczerze polecam. A co do profili to już "wychodzą" ze szkół (zarządzenie ministra) ponieważ nie "produkują" zawodu a jedynie niedouczonych ludzi.( chodzi głównie o nacisk na wszechstronność). 1LO to 1LO poziom jest i będzie. Ekonomik-sam skończyłem. Jestem wielce zadowolony. Kadra super odmłodzona z ambicjami i co ważne z Wiedzą!!! Jest też oczywiście "starsza" kadra.Elita Elity porównywalna spokojnie z 1LO ;) Takie moje zdanie. :) A na budowlańca sie douczysz po studiach :D
|
|
Ja mam takie zdanie 'Ameryka to dla byka'. W ameryce nie ma zycia, tylko non stop charowka, na nic nie ma czasu, w tygodniu praca, z pracy, obiad, kilka godzinek i lulu (spac). Na weekend zrobic zakupy, pranie, i wszystko inne na co w tygodniu nie starcza czasu, i znowu poniedzialek od nowa. Jak tylko sie Tobie noga powinie, zachorujesz, lub wypadek, to toniesz.
|
|
W III LO jest spoko. Sama uczę się tam już trzeci rok i nie narzekam za bardzo. Jeżeli chcesz się uczyć ,to w każdej szkole możesz. U nas też:-)
|
|
Aha...no dzięki za wypowiedzi, ale nie wiem czy uda mi sie nie mieć zadnej trójki...czesto choruje i zawsze zawalam przez to matmę ;/ i mam 3 ;/
|
|
xxxANGELxxx - a zalozysz sie ze za rok nie obniza?:) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
umiejętność* ;-) Jestem ciekawy ile danych z mojego komputera zostaje wysłanych na serwer 4lomza podczas tego wielominutowego uploadu postu...
|
|
na pewno te zdjęcia markacu :D które masz w c:\zdjecia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |