czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Przynajmniej nie na darmo zginiemy!"

Beda probowac na pewno. Kazdy ma swoje racje. Szkoda mi tej kasy co idzie w gwizdek. Lepiej dali by nam podwyzki :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Przynajmniej nie na darmo zginiemy!"

ooooooo, formatowanie html nie działa?

Koszmitko, co to jest "lenoir" ?

Inet zdecydowanie przegrywa, w IST masz nawet czesami transfer ściągania liczony na 80kb/s ( przy ściągani plików) a w inecie może 10. Stanowczo IST

Zbych

ja3 czemu myslisz ze rajd był podstawiony pod maluszki ?? zgadza sie ze dwa pierwsze miesca zajeły własnie te autka ale pozniej był opel kadett a 4 był polonez !!! chyba nie byles około 6 miesiecy temu na fadomie gdzie była impreza identyczna !!! tylko ze jezdziło sie tylko na fadomie !!! i kto wygrał ??? wcale nie maluch !! tylko gosciu GOLFEM a drugi był gosc DUZYM FIATEM !!! wiec to nie jest tak ze wyscig jest ustawiony pod maluchy !! kazdy startuje tym czym chce i tym co ma !! kogo interesuje czym kto startuje ??!! a wygrywają ci ktorzy mają troszke pojecia i jezdzi i daja troszke w pizde !!
mowisz o gosciu ktory szalał YARISEM !! spoko niech sobie szaleje nie mam nic przeciwko temu !! tylko w takich wyscigach nie chodzi o to zeby cały czas opony piszczały i leciał z nich dym !!! chodzi o to zeby jak najszybciej przejechac !!!
mowisz tez o koledze ktory rozbił głowe !! organizatorzy tu nie zawinili to był wypadek czysta głupota !!!
zgadzam sie tez z Marcinkiem jak potrafisz zorganizowac cos lepszego to prosimy !! napewno bedziemy !!
pozdrawiam

ja tez byłęm fakt ze sie troszke spozniłem :))) byłęm około 19 !! widziałem kilku starszych panow :)) ( tak około 40 ) to wy ?? mogli byscie tak mniej wiecej podac ile macie latek ?? bo dziwnie troszke by to wygladało gdyby dziecko 15 lat spotkało sie z dziadkiem lat60 !! :))) jak mam 21 ( to znaczy w maju bede miał ) jak to wyglada ???

ZDECYDOWANIE STAWIAM NA : RADIO ZET, a jeśli chodzi o nasze stacje to Borowy może pewnie więcej wypić niż Zajkowski, ale wtedy muszą uważać na księżulków Ojojoj...

był przedział od lat 16-17 do prawie emerytów :) ...(tu szeroki uśmiech)...

...naprawdę nie było czego się bać.... ja się łapię gdzieś w śrokowej części skali.... (koniec trzeciej dziesiątki - jednostka: lata) :)

Pewien czlowiek sprzedal gospodarstwo kilku osobom. Podzielil je na kilka czesci, a te ktore byly w glebi polaczyl z drogo, wydzielona przez niego droga. Jednak po kilku latach bedac nadal jej wlascicielem odkupil ja jeden z wlascicielow jednej z kilku dzialek powstalych w miejscu jego bylego gospodarstwa. Czesc osob zostalo pozbawionych dojazdu... Tylko w Polsce jest to mozliwe?

Kiernek wez zamknij **** i sie nie udzielaj w temacie bo ciebie tutaj nikt nie pytal o zdanie !

hehehe
" nie bede ci przypomonal kto sie chwiali "

Pozdro

uj

Z tego co słyszałem to Kuraka bardzo chwalą.

Ile to bedzie trwało ?

Cy tata

SPAM dobija szczególnie w poczcie.

Wszystkiego najlepszego.

he he

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org