czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ani zamach, ani morderstwo...

Ci idioci są potrzebni... inaczej Policja nie miałaby jak zarabiać na chleb :D haha

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ani zamach, ani morderstwo...

te szyby są naprawdę mocne, z czym ty się tam kręciłaś...
wpisz w google że potrzebujesz szyby do piekarnika to może coś wyskoczy...

polecam w pomie u Goska, na innym wątku bardzo chwalili:)))

A ja zdrapuje, ale tylko po 2 zł wygrywam.

Ale jakbym miala coś wygrać to KASE, wtedy bym sobie kupiła chatkę na plaży w Tunezji i niewolnika z wachlarzem i kelnera do podawania drinków.

Można też tak- kilka zimnych browarków w ciepłym domu,oglądając ciekawy film,lub romantyczny dzień ze swoją kobietą ...(osobiście lubię też potrenować godzinkę free na mrozie )

ostra

"Mysle ze jestes na tyle dorosly, ze wiesz co czynisz!"

-Jak myslisz? Dlaczego oddzielono temat polityka od reszty? Po co powstal dzial "polityka"? Po to zeby pisac w Ogolnym? -myslenie blondynki.

Wybacz. Ponioslo mnie, ale mam racje a ty nawet nie probujesz przyznac sie do bledu (w czytaniu chyba)

rzeczywiście nie patrzę na facetów z kasą i furą jak to niektórzy na tym forum się wyrażają, jestem bardzo uczuciową osobą, i dl amnie liczy sie serce drugiego człowieka a nie jego majątki czy kasa, przecież rzeczy materialne to rzeczy nabyte, niestety nie ma faceta, który byłby tak samo wrażliwy jak ja, dla którego liczyła by się każda cenna chwila spędzona razem , dla którego każdy wolny czas spędzony oddzielnie to stracony czas, bo w zyciu najważniejsza jest miłość , wsparcie, bliskość drugiej osoby, która jest z nami w każdej chwili naszego życia, no cóż meżczyźni naprawdę bynajmniej niektórzy są mistrzami w ubliżaniu dziewczynie bez powodu :( (chyba robią to tylko po to, ażeby podwyższyć swoją wartość bo boją się być gorsi od dziewczyny ) przepraszam, ale nie na tym polega prawdziwa miłosć......

scanning505 przepraszam , ale nastąpiła jakś pomyłka bo akurat ja nie miałam nigdy faceta ............................

Niewiem jak Wam ale mi gadu nie dziala.... Napisalem Tobie wiadomosc... Mam juz wszystkie odcinki... jak wrocisz to sie zgadamy... Ja mam bardzo szybkie lacze, a teraz tylko od Twojego zależy jak szybko będziesz miała wszystkie odcinki ;-) Czekam na info o powrocie.... I powodzenia dla siostry ;-)

Jarek

z tego co widze, to angelica nie pisala, ze ma doktorat z polskiego...

?

Angelica skoncz juz! Prawdziwe Kobiety tak samo wyginely jak te dinozaury... zawsze my (mezczyzni) jestesmy najgorsi... arogantcy... bezuczuciowi... itp.

"Bo milosc to bzdura... istnieje w filmach i tanich lekturach...!"

taa, obraziła się i "łep" odwróciła :)

Jarek

www.deltaforce.sciagnijsobiesam.pl

"Autor: Angelica (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-11-07 18:45

D:\Documents and Settings\X1\My Documents\My Pictures\im wiekszy człowiek.jpg"

buahahahahaha

zdecydowanie :D

andrzej zaczynasz mnie powaznie obrażać.............to wejdź panie uczony n aswój profil .....................znalazł sie idiota ..................................hahahahaha

przez was tylko sie popłakałam :((((((((((((( piszcie dalej mile rzeczy o kobietach prosze bardzo...............

wrzuta jest na MDK przy Małachowskiego ( a może już zamalowana?)

Wg wersji, którą ja znam wrzutę zrobiła konkurencyjna ekipa wobec tej, która zawsze stała na tej miejscówie( był to chyba w większości późniejszy "Pasaż"). Chodziło o zakończenie pewnego nieporozumienia.

po pierwsze wywalcie klienta gadu gadu tego co większość ludzi ma,
korzystajcie z mirandy, pidgina, kady itp.

po drugie te alternatywne komunikatory umożliwiają kontakt z innymi komunikatorami (jabber, tlen itp.) tak, że mamy wszystko w jednym i całkowicie BEZ REKLAM

przyznam, że komunikacja komputerowa nie zawsze jest dobra, kolegę mam za ścianą, wysyłał mi kiedyś zdjęcia, które doszły w 10 minut, szybciej by mi płytkę wypalił i ją przyniósł

pawcio - kiedy rodzice podlaczyli internet?

swoja droga- mi akurat chodzilo o usluge gadu gadu, nie sam komunikator. uzywam gaim'a i tylko czasem aktywuje sobie gadu.

Jeśli chcesz mieć oszczędny kup sobie polo dizla, omega ma bdb silniki, kiepskie blachy, nie złe zawieszenia, alfa to tylko fiat, drogi serwis i części, z tym polo to żart, ale najbardziej oszczędne są silniki vw, obojętnie w jakich samochodach.

czy znacie jakieś metody szybkiego wpojenia do głowy materiału z 3 klas gimnazjum, może mój post wydać się niektórym śmieszny ale jest to poważna sprawa i proszę o takie też potraktowanie tego tematu, za porady z góry dziękuję

Mam pytanie dotyczące zakładów na STS:
W zakładach na sobotę pojawiło się takie coś:

1 x
1380 15.00 Portugalia (Grupa A) 1.40 1.05
1381 15.00 Polska (Grupa A) 3.00 1.25
1382 15.00 Serbia (Grupa A) 50.00 4.00
1383 15.00 Finlandia (Grupa A) 75.00 7.50

I tak w każdej grupie do Euro.
Na początku myślałem, że to kto awansuje z pierwszego miejsca, ale jest tam też X więc nie wiem ocb. ktoś mógł by wyjaśnić ?

może ktoś orientuje się gdzie w łomży można przeszyć korzuch, kurtkę skurzaną itp.????

z góry dziekuję ;)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org