Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radziszewska od dyskryminacji niekatlików odwołana! |
znając życie to znowu ktoś wyfrunie z kasy i otworzy lokal z ambicjami warszawskimi. I znowu po pary tygodniach przyjdzie rozczarowanie i totalna krytyka - a to, że za drogo, a to, że za duszno to, że niewpuścili, a to, że właściciel obleśny (temat rzymianki), a to że pobili. Przy tej ilości potencjalnie wartościowych klientów ambicje zostają w tyle i zaczyna się granie na ilość a to oznacza zadymy, chamstwo i w efekcie,- w tym miejscu- tak jak w przypadku "klubu stereo" klapę po dwóch imprezach w związku z protestami mieszkańców i zadymami. A stereo było dosyć daleko od bloków. Lokali w Łomży na tej ulicy jest sporo a faktycznie tylko w 54 są ludzie. W yamie są tylko w czwartki i czasami w soboty ale już w piątki kiedy są imprezki klubowe z muzyką troszkę ambitniejszą to pusto. W pozostałe dni moim zdaniem yama powinna być zamknięta bo na prąd nie zarabiają. W Łomży to tak jak na wsiach cały tydzień praca w wekendy rozrywka. Brak studenckiego życia prowadzi do upadku klubów w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radziszewska od dyskryminacji niekatlików odwołana! |
a co to za idiota, następnym prezydentem polski ma zostać? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
g*** zamiast mózgu, to się nie dziwię, że clown jest im bliższy. Prawda boli ludzi, których moralne spłynęło w kiblu razem z moczem. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
LUDZIE RONALD TO POSTAĆ WYMYŚLONA DLA POTRZEB MARKETINGOWYCH MOIM ZDANIEM JEDEN Z GŁUPSZYCH TEMATÓW NA TYM FORUM Zbych
|
|
kwestia dogadania sie
|
|
gtwtomek, przeczytaj jeszcze kilka razy mojego posta, zanim zadasz takie debilne pytanie matołku...
|
|
Moim zdaniem powinien powstac Empik (albo cos w tym stylu, popieram:):) ) albo... coś, co zapewnia aktywną rozrywkę. Kręgielnia, albo sala gimnastyczna -nie tylko siłownia, ale różnorodny sprzęt powinien tam być. Ale znając życie powstanie sklep z ciuchami...
|
|
no nie wiem, widze w Tym Twoją rękę, bo plik był utworzony o 9 rano..... ja to o tej porze nie istnieję :D
|
|
A propo postu czy administrator strony www.4lozma.pl moze wyłoczyc te durne reklamy co wyskasują bo to denerwuje ludzi
|
|
"Pomnik wykonany jest z brązu. Przedstawia on naturalnej wielkości postać kobiety siedzącej po lewej stronie ławeczki, z głową lekko zwróconą w prawą stronę. " ktoś ma problemy z określaniem stron ? tego w przedszkolu już uczą ;) Bez urazy Panie Czarku - pozdrawiam "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A gdzie ty dostaniesz American Staffordshire Terrier z rodowodem...??? przecież to są kundle,a nie psy..;/Amstafy to takie skundlone psy(nawet nie zasługują na miano psa )
|
|
Polecam zawsze i każdemu Pania dr Chołownię, prywatny gabinet przy ul. Wyszynskiego, leczenie zębów u tej Pani to czysta przyjemność, 0 bólu.
|
|
No niestety nie tylko dentysci alergią reaguja na hasło "NFZ" badz "ubezpieczenie" co jest dość smutne!!!! Bo z jakiej okazji mamy płacic za leczenie podwojnie???? Raz do Zus-u a drugi raz prywatnie w gabinecie??? "Mamy prawo do szczęscia ale nie mamy szczescia do prawa"
|
|
Olosie ale problem, jak kogos nie stac niech nie idze. A jak ktos zazdrosci to moze niech otworzy jakis lokal w którym bedzie super wszystkim... Ktos tu na tym forum kiedys napisał ze w lomzy ludzie wymagają niewiadomo czego ale płacic nie chcą i chyba miał racje. Poza tym chcemy byc postrzegani za wielkich panów a wiekszosc lomzyniaków nawet krzty kultury nie ma... bo jak mozna chociazby na impreze isc w dresach... albo stac na środku ulicy i rzucac wulgaryzmy... i wiele wiele innych przykładów mozna by tu dawac...' Yama jest jaka jest i jak napisała Nasza jesli komus nie pasuje niech nie przychodz, atmosfery nie psuje i nie przeszadza innym sie bawic. Ja bywam tam bardzo zadko ale jesli juz jestem to ide sie bawic a nie patrzec co, kto i z kim robi... Małolatów mogłoby byc mniej ale nic na to nie poradzimy. Ludzie nie narzekajcie tez kiedys mieliscie po 16 lat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |