Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piotr Grabani oficjalnym kandydatem PSL na Przeydenta |
wlasciciel pedal i chyba nie dlugo w leb dostanie za burackie zachowanie a ta bramka to sie nadaje kozy pasc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piotr Grabani oficjalnym kandydatem PSL na Przeydenta |
PŁYWALNIA. rudy błazen z druhem
|
|
W lomzy brakuje sklepu ze sprzetem dla graczy e-sportu.. a nie pojdziesz do jednego, drugiego sklepu i nic nie ma trzeba albo zamawiac albo z allegro..
|
|
Taka jest prawda o lokalu dla ludzi bez polotu, od ciągłego wycia nieumiejących śpiewać ludzi może rozsadzić głowę. Element. Lepsza obsługa, lepsza zabawa, lepszy wystrój, lepsze wszystko spotkałem na wiejskich przytupajach. Odnośnie właściciela pseudolokalu, ma pojęcie chłopak o biznesie, jeśli pije we własnym lokalu i olewa klientów, gratuluje "głowy - dup* do interesów". Z całego serca życzę mu plajty. Prawda boli ludzi, których moralne spłynęło w kiblu razem z moczem. Marcelus. rudy błazen z druhem
|
|
zablokował koła i dlatego nie było manewru a znaczenie na asfalcie. Bez wątpienia prędkość. jak ktoś zauważył, widział z daleka że kobieta zbliża się do jezdni. Nie mogł zwolnić tylko gwałtownie nacisnął pedał hamulca i tak sie skończyło bo wiedział że jedzie dużo za szybko. a kobieta starsza ruchy wolniejsze ma, więc zdążyła tylko wejść na jezdnię. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Byłem, widziałem, oceniłem. Pizza spoko, Obsługa MARNA - przy zamawianiu pizzy kelnerka patrzyła na ufoludka, gdy została poproszona o pizzę zawierającą w sobie szynkę, ser, i coś jeszcze (.."ja potrzebuję nr pizzy"..) nr to ty masz niezły w głowie, choć i tak jest pusta, dopiero po sprytnej podpowiedzi kucharza, dotarło do niej, że klientowi można coś zaproponować, po prostu przygłup. Prawda boli ludzi, których moralne spłynęło w kiblu razem z moczem. MARCELUS
|
|
sklepów jest od cholery, uważam, że brakuje jakiegoś porządnego klubu
|
|
1. Kierowca - małolat, który dostał bryczke od rodziców lub za inne przekręty. 2. Zachowanie na drodze - lekceważące czyjeś życie, bez myślenia co może się stać gdy będę jechał b. szybko. For Marcin1990 - uważasz, że policjant ci pomoże, on się nie zastanawia nad tym jak komuś pomóc, tylko jak kogoś upier**** Prawda boli ludzi, których moralne spłynęło w kiblu razem z moczem. MARCELUS
|
|
mi chodzi o to ze michalekk89:" napisał(a):nie naprawiajcie samochodow na ulicy sikorskiego.. kolo ronda ktoregos.. bo wam zepsują czujke abs.. i pozniej sie nie wlaczy..." a skad on moize wiedziec?? takie rzeczy??
|
|
KFC juz robia przeciez przy stacji BP nie slyszeliscie o tym nic ? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
a jeszcze jedna sprawa tak wszyscy go krytykuja ale wiekszosc 98% mlodych chlopakow za kierownica takiej fury przyciska gaz i niech kazdy sie zastanowi czy siedzac przed kulkiem nigdy nie przekroczyl predkosci wtedy co 2 osoba moze sobie wyobrazic ze mogla byc na miejscu tego kolesia i zanim skrytykojesz zastanow sie czy nie przytrafilo ci sie przycisnac gazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (JESLI MASZ PRAWKO) a jesli go nie masz to nic nie mow bo nie wiesz jak bys sie zachowywal za kierownica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zbych
|
|
a dokładnie oco Ci z tym chodzi??
|
|
ja to w ogole sie nie łapie jeszcze ock, weszlam bo bardzo mi sie spodobały figury akrobatyczne ;D cwicze sobie akrobatyke, nie figur troche sie boimy. znaczy sie, no nie ma wsrod nas silnej reki chlopaka xD a zeby tak nawiazac do tematu, to zgadzam sie ze wszystkimi opiniami typu ze to miejsce na wyrazanie swoich opini. bo nikt mi nie powie ze nie... okk, lece lukac inne tematy ;D
|
|
Do Piecia1990: Na pewno czytałaś "Piotrusia Pana" Barrie'go!! Jeśli rzeczywiscie jeszcze nie, to koniecznie to zrób! Nie wiem czy jestem bardziej zaawansowana, moze po prostu trochę dłuzej żyję i miałam więcej czasu na przeczytanie tych ksiażek. :) ELF-y muzyczne - chodzi mi tutaj o zespół ELF, bo widzisz: dawno, dawno temu (aczkolwiek nie aż tak dawno, by nikt nie pamiętał tych czasów!), za wieloma górami, za szerokim oceanem, w Krainie Słońca, powstał zespół ELF. Działo się to na początku lat 70-tych ubiegłego wieku. Wiek to dużo ale przecież my żyjemy na przełomie dwóch, więc nie było to wcale w bardzo zamierzchłej przeszłosci. Te ELF-y żyją do dziś, tyle, ze juz nie działają pod tym szyldem. Nagrali płyty, których mozna słuchac, jeśli ktoś lubi hard rock. Pozdrawiam! :))
|
|
świetne, dzięki
|
|
Klub potrzebuje stabilności - ciągłe zamieszania to z zarządem, to z trenerem i na końcu ze sponsorami odbija się na drużynie i jej wynikach.
|
|
Takie porazki 5:1 to powolne KONANIE !!! Pifpaf
|
|
Wg mnie wypaliło by KFC. Pizzeri mamy pod dostatkiem, barów z hamburgerami też. Czasem chciałoby się zjeść coś innego. I tu wkracza KFC:) Można wyskoczyć ze znajomymi na kurczaka, zaprosić przyjaciela/ciólkę na pogaduchy przy skrzydełkach (kurczaka). Hmm co tu jeszcze... Np. kręgielnia (ale chyba to za mały lokal?) zawsze jakaś nowa atrakcja w mieście. Do tego mały bar, żeby można było smacznie zjeść jak się zmęczy i zgłodnieje. Może lokal z dobrą muzyką, miejscem do posiedzenia i klimate. Restaurację/bar z typem jedzenia, którego w Łomży nie ma. Zbych
|
|
a dlaczego zwalniają? Jakieś powody? Musi być powód zwolnienia!
|
|
Pytanie: czy bp Stefanek zaoferował kiedykolwiek pomoc tej rodzinie w jakiejkolwiek formie? Coś nie słyszałem i dlatego te 'jego wypowiedzi" są wypowiedziami Tartuffe'a (tego ze "Świętoszka" Moliera). _,.-*'^'*-.,_,.-*'| HOTVIG |'*-.,_,.-*'^'*-.,_ admin. of DTP TEAM http://dtpstudio.xt.pl
|
|
Postanowiłem se że w tym roku kupie sobie Mercedesa E 200 124 i Pierwszą butelkę Martini w Alkoholach Świata .
|
|
"Autor: peter (---.lomza.mm.pl) Data: 02-01-08 12:49 a gdzie to się zdarzyło? Nikt o tym nie wspomniał. Pozdrowienia." "Autor: scanning505 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-01-08 12:41 Rzadowa za k. Hotelu Polonez" ogólnie to dość ciekawa sprawa...
|
|
pedalstwo powinno byc zakazane i scigane jako zbrodnia przeciwko ludzkosci
|
|
W noc sylwestrowa zgubiona czarna saszetke z dokumentami (prawo jazdy,dowod osobisty,dowod rejestracyjny itp ) Uczciwego znalazce prosze o kontakt badz zaniesienie dokumentow do najblizszej jednostki policji... bylbym badzo wdzieczny... jezeli ktos slyszal ze ktos znalazl itp to prosze o napisanie tutaj Pozdrawiam
|
|
Ja bylam w KORONIE i bylo zaje**** !!! jedzenie bylo ok, a tmosfera tez, ale najlepszy byl zespol ROBBINS kazda para na wejsciu dostala nawet ich plytke ;)) bylo po prostu super za rok tez ide
|
|
Mój kumpel jak zgubił dokumenty i poszedł zgłosić na Policje, to Panowie w mundurach powiedzieli, że oni już się czymś takim nie zajmują ;) I nie przyjmują takich zgłoszeń ;)
|
|
Ja nic nie slyszalem na ten temat, a nawet jakbym slyszal to bym nie powtarzal, bo wiadomo ile jest warta nieoficjalna informacja
|
|
No WitchKing że jesteś wyrośnięty to wiem, a to forum jest takie jak jego użytkownicy tacy jak Jan S. przykładowo. Wiesz że jestem spokojnym człowiekiem, ale jak ktoś mnie obraża no to po portkach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |