poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Jerzy Brzeziński wygra wybory?

same buraki.krowa,która dużo ryczy mało daje mleka wieśniaku.Pewnie nie wiesz co to dziwki-albo wiesz z opowieści kolegów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Jerzy Brzeziński wygra wybory?

bo podobno (tak słyszałem) że to Czipi

Mlody chlopak napewno zaluje i bendzie do konca zycia pamietal ta chwile i z pewnoscia juz nigdy nie wcisnie tak mocno gazu i choc napewno zaluje tej chwili to i tak babce nie wroci zycia

przemo, nie denerwuj się, ja rozumiem że w gimnazjum lubią fantazjować...

noo a w podstawowce nie ucza jeszcze kultury co nie ?

MoJe ŻyCie To MentoR.

tak jak inni pisali, brakuje tylko KFC

najlepiej byłoby gdyby powstało coś w stylu warszawskiej organzy albo cynamonu z tym, że ceny o 4 razy mniejsze i brak selekcji bo nikt by się nie kwalifikował do wejścia przy ich wymaganiach. Niestety do Łomży coraz częściej zjeżdża chołota z pobliskich miasteczek i wioch. Ale może to i dobrze bo pusto by było zupełnie. A tak na serio to chyba coś w stylu 54, bo wśrod łomżyniakow to jedyny lokal mający przez cały tydzień klientów. Reszta świeci totalnymi pustkami. Ale oni są raczej nie do przebicia. Tak więc lepiej zainwestować w jakiś może burdel bo tu ponoć coś się kręci. Tak więc podziel te 300m2 na pokoiki, i jeśli k u r w y jeszcze nie wyjechały z tego miasta do islandi bądź irlandii 9 bo prawie wszyscy modzi już wyjechali) to będzie ok.

figlarka: ja bym nie chciał, żeby powstało coś takiego jak obleśny Cynamon dla nastoletnich lolitek, które albo mają dzianych starych albo szukają sponsora...
podobnie nie chciałbym, żeby powstało coś takiego jak Organza, w której zawsze jest tłok i duchota, a wystrój jest na bank gorszy niż w Yam'ie...

Zbych

Jan_Serce: ja tam nic do Ciebie nie mam, ale sam zaczałeś jakieś przepychanki słowne... koniec tematu...

Zbych

ja też na początku myślałem, że było ślisko... nie wiedziałem, że jezdnia sucha...

rudy błazen z druhem

po takich śladach to i mi ciężko uwierzyć w 50km/h

Zbych

no dzięki tzn że wybiorę sie jutro do vectry ;)

no właśnie zgadzam się z oszołomem 1POLAK, że lokal w tym miejscu zdecydowanie zakłócił by spokojny sen mocherom i słuchaczom ojca tadzia. Tak więc zanim zaczniesz wydawać pierwsze złotówki zorientuj się czy ci na to pozwolą. Tego lata była koncepcja żeby lokale w promieniu 100m od bloków taraciły swoje koncesje albo żeby mogły być czynne do godziny 22. Tak więc niestety ale lokal typu klub w tym miejscu faktycznie nie powstanie

zgadzam się z P@wciem - brak pieniędzy powoduje brak wyników. teraz w ciągu ponad 3 miesięcy powinny nastąpić radykalne zmiany w relacjach zarząd - zawodnicy, a także niech wreście zarząd weźmie się za pozyskanie sponsorów, którzy chcieliby zainwestować swoje pieniądze w nasz ŁKS, ale także muszą jednocześnie utrzymać tych sponsorów których mają.

siemanko, przez przypadek zakodowałem kompa na UNICODE (UTF-8) , przez to mam ogromną czcionke w internecie , nie wiem za bardzo teraz , jak to odkręcić , zmienie na normalne zakodowanie , jest OK , wchodze na inna stronkie i to samo , help !!

:-) Pozwolę. W zestawieniu z moją wypowiedzi wychodzi wprawdzie, że dzieci=itd. ale myślę, że wielu panom to nie przeszkadza a panie nam (facetom) wybaczą . Uśredniłem w swoim poście dom -jako pełną rodzinkę łącznie z dziećmi i nawet zwierzątkiem jakimś :-) Natomiast praca na pierwszym miejscu : to ukłon w stronę feministek :-) Tak sobie żartuję, w ramach niepatetyzmu :) Pozdro.

skórzaną oczywiście...

Pod tymi zakladami powininno byc wyjasnienie ponizej.

kiermek i jak, zaliczyłeś?!

Tylko ,że w serwisie zainstalowali mi system ,którego nie mogę przeinstalować,bo wersja ktora mam jest nowsza i moj piracik nie chce wejsc;/

Morgowniki 1 km od nowogrodu nowa sala "kameralna " 516380377

Łomża to podstawa zacznij od goglowania

A gdzie jest ta jedrusiowa zagroda?

... i co dalej??

Na pewno.

ja już byłem... serio! ale zostałem nominowany:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org