Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kim jest przeciętny zwolennik PO |
Beth, mam pytanie. Gdzie sie z nimi spotkalas, tzn. co czytalas? Sa urocze :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kim jest przeciętny zwolennik PO |
P.S. Cała sytuacja się dla mnie dobrze skończyła: - dostałem odszkodowanie - obrażeń raczej brak (zbita noga, kilka niewidocznych blizn) Jednak równie dobrze mogłem skończyć na wózku lub w piachu :/ Jaką siłą musiałem uderzyć w samochód głową, tak, że zbiła się szyba ?? Przypominam, że najpierw uderzyłem ręką. Zatem jaka była prędkość samochodu?? 20 km/h ??, bo mi się zdaje , że co najmnie 2 razy tyle!
|
|
No fajnie, fajnie ale produkować trzeba było się w temacie wyżej (lub niżej) o co bardzo zaskakujące takiej-samej-nazwie. Poza tym jeżeli już się produkujesz i piszesz taki "list", to trzeba by go było wydrukować (no fakt, ale to kosztuje) i doręczyć osobiście dla właściciela lub wysłać pocztą (aaa no tak znaczek również kosztuje, więc lepiej zaspamować forum). Patrząc na to z innej strony, to naprawdę myślisz że właściciel/ktoś odpowiedzialny za pizzerie przeczyta go na podrzędnym forum?
|
|
a ja nie lubie poniedziałków za niedzielą też nie przepadam.... ;d
|
|
koless weź nie udawaj. Ślady hamowania na prawie 30 m bez przerwy a Ty mówisz że się ABS włączył??? My nie mówimy że on tam był robiony i tam mu zepsuli. Ja tylko stwierdzam fakt , że ABS po prostu się nie włączył!!!
|
|
gówniany lokal... już od paru lat tam nie zaglądam... btw. scanning05: myślałem, że jesteś facetem :D
|
|
ergo nie ma takiej, która poszłaby po kawę do sklepu LOL
|
|
się rozpisał............
|
|
ja słyszałem o KFC a Ty "Jan Serce" uszanuj wypowiedz innych i zamknij pysk.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |