środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wytłumaczenie zagadki

aj nie mam gargamela pomyliles mnie z golonka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wytłumaczenie zagadki

a ty _siata_ sie lepiej wez do roboty, jak Stasiek zobaczy ze ty juz o 15:15 klikasz to sie wkurwi!! :D

frajerów trzeba golić...

a co sie w tym A4 psuje? toc to mlode auta sa w miare?? chyba ze zawieszenie tam wymieniasz i jakies podstawowe eksploatacyjne tematy :P

oj pulpeciku, nic nie pomyliłem :D
Z zajączkowaniem już skończyłem ;)

Ja dzisiaj bylem i musze powiedziec ze bardzo mily pan.wytlumaczyl doradzil i byc moze sam sie uporam z usterka.Pozatym w kolejce mnie zapisal dopiero na 18 ,samochodow caly plac co swiadczy o ilosci klientow.Akurat robil Land Rovera ktory niejest za czesto widziany w PL. Ani poloneza ani malucha niewidzialem tam wiec nieoczerniaj czlowieku innych .

[*] [*] [*]

heheh nielegalny stunt jest ciekawszy!! więcej adrenaliny... :) (a tak na marginesie ma ktoś do opylenia siedzenia od zx7r? )

Zbych

prowokacja

a jak stasiek sie zorientuje ze siara to ja

zeby

do ja jak ja. a ty ***** nie udawaj wiecznie chorego bo jak szyc sie zorientuje ze skorumpowales polowe lomzynskich lekarzy to sie dopiero wkurwi, niby taki chory a na piwko gdzie dzis rusza?????

wowo nie widziales mnie juz z miesiac, nawet sobie nie zdajesz sprawy jaki teraz jestem smukly

Ok napisz gdzie ten twoj zaufany mechanik przeciez niemowie ze tamten jest najlepszy.

M1 to nie żaden hipermarket, tylko centrum handlowe.

Na przyszły sezon zostaje erłan w nowym lakierowaniu i z pełnym akrapovicem :D Później sie zobaczy.

masz konto na allegro? bys moze moja kawe wystawil?

no wiesz nie katowana uzywana turystycznie po wszelkich wymianach a kto Ci maluje jesli wolno spytac?

oj to nie wiem czy na sezon sie wyrobisz! pozdro dla niego!

Nie mówiłem również że tamten jest najgorszy. Robili i to nieźle, tyle że nie wszystko ale to było kiedyś. Padł temat tego warsztatu więc napisałem co myślę. Może źle to ująłem dodając do tego różnicę czasu że to było... a dając adres innego warsztatu na forum też nie fer bo jest to już reklama. Nie mam większych problemów z mechaniką i kiedyś robiłem to sam. Ale skoro ja zarobię swoje, mam do tego narzędzia i też doświadczenie a on ma warsztat i wiem że mogę polegać wiec jaki problem każdy robi swoje i każdy ma kasę. To jest moje czternaste auto, i naprawdę trudno komuś powiedzieć by się uczył na błędach mechaników za własną kasę bo wiadomo że na to pracujemy, więc sorki ale na pewno nie ta odpowiedź na forum

a markac: wrzucił filmik zanim się zastrzelił :) (ciekawe czy wiesz o co mi chodzi)

Jarek

Ha - kozioł ofiarny "opel" a co z resztą???
A czy on z mafii??? jak już to z tej podwórkowej.:)))))))))
A wracając do zabezpieczeń na stacji , to już widzę jak kamera rejestruje "mafioźnika " wlewającego wiadro wody do zbiornika:)))))))
To chyba przed takimi "mafioźnikami" są te zabezpieczenia:)))))))))

Jutro o 8 wyjazd!! Badz i zioma doktora dzwigni pod blokiem!!

hehehe chyba bym musial zmienic płeć

Tak bardzo dobry pomysł. Czytałem że w planach jest możliwe powstanie lodowiska, w końcu zaczęłoby sie coś dziać w łomży chociaż zimą. Pomijając już to że w łomży NIE MA takich miejsc gdzie można wspólnie się wyszalec . Mam nadzieje ze lodowisko powstanie.

ptysiu a jak mowia znaki? Nie wazne co mowia ludzie znaki maja wieksze znaczenie:P jak stoi nakaz jazdy prosto lub w lewo (okragly!!!!, biala strzalka prosto i w lewo na niebieskim tle) to nie mozna

bartes praca jest dobra ale sie nudze

aha, 1POLAK, co to znaczy "wlanczac" ?

Lecznica na Nowogrodzkiej dr-a Rumińskiego!

VIP_1 dzisiaj specjalnie zwracalem uwage na znaki. zadnego nakazu tam nie ma. http://www.v10.pl/prawo/znaki/f-10.png tam jest tego typu znak a to nie ma nic wspolnego z nakazem

Gdzie w Łomży można znlaeźć tani internet??

"może pomoże" - wątpiłbym, jak zapytalem czy rejestruje pająki ptaszniki to koles powiedział zebym mial to gdzies bo psy bez kagancow prowadzają :P

myślę, że każdy weterynarz powinien coś zrobić

szacunek.

ja bywam często i jestem baaaaaaardzo zadowolona ;)

zły człowieku jesteś żałosny z tym swoim monologiem na niskim poziomie intelektualnym , widzę, że zero szacunku okazujesz drugiej osobie no i piszesz bzdury na mój temat nie znając mnie wogóle naprawdę reperzentujesz niski poziom aż ciebie szkoda .....zapytałam się tylko gdzie można znaleźć tani NET a ty mi odpowiadasz po chamsku zastanów się nad sobą człowieku bo już majaczysz ....

Siemaneczko. Co sądzicie wogóle o tej piosence i o tym duecie? Dla mnie są bombowe :) I piosenka i DUET :)

Polecam:

link z teledyskiem do tej nutki:

http://pl.youtube.com/watch?v=bqpA5Acc8-c

oraz klan na fotce Aly & AJ :):

http://www.fotka.pl/klan/296309/Aly_and_AJ/

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Coś czuje że będzie nieciekawie z naszym ŁKS-em :( mam nadzieję, że w rundzie wiosennej pokażą jak grają w Łomży :) bo jak narazie to drzwi do nowej 2 ligi są dla nas szeroko otwarte :/

Serdecznie wam dziękuję (kiernek i zły_człowiek) za porady w kwestii internetu . :(((((((((((((((

Jak chcesz numer prawdziwego faceta (przez wrodzoną skromnośc przemilczę o kim mowa) to mogę Ci dać /lol

Ok! Nie spieram się! Pewnie jesteście urodzeni w Łomzy, wiec wiecie lepiej, ja stad nie pochodzę! Wydawało mi się, że skoro Łomza lezy w woj. podlaskim, to leży na Podlasiu! Że Łomza nie leży na Kurpiach to wiem! Aczkolwiek za chwilę mogę zostać poinformowana, ze jednak Łomza to Kurpie! Wtedy juz nic nie bedę wiedziała! A więc sprawdzę sobie jutro w bibliotece! A za chwilę w internecie! :)

Gdzie te kobiety, którymi nie rządzi pieniądz.

Jarek

Jasne ty(gośka17) i 14 lat za kierownicą....;/

Kierowca z takim stażem nie porusza takich tematów(do tego twój tok myślenia).....

Kogo ty chcesz dzieciaczku oszukać...(?)

Ostatnia twoja podróż do szkoły chyba była bardzo nie miła...mama cię na światłach zostawiła?Zaopatrz się w porządne cichobiegi,bo droga do szkoły długa...długa....a samochodziki szybką jeżdzą :D

Tommeknet ja nie mówiłem, że Ty jesteś pracownikiem pizzeri tylko Astronom :-)

Ja się z Tobą w 100% zgadzam. A zdjęcia...jakby to powiedzieć... obrazowo to potwierdzają...

Pozdrawiam

Jarek

uhahaha dobre to bylo. Angelica wiecej luzu w zyciu... Oprocz powagi istnieje tez smiech...

Jarek

Treść jest ukryta

Autor: katarzyna87 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-11-07 19:14

jak widać Angelica prawdziwych mężczyzn już nie ma .... lub są na wyginięciu
----------------------------------
dziewice również są na wygięciu. ze świecą można by szukać dziewicy nawet w gimnazjum
gdzie tu ta uczuciowość dziewczyn/kobiet hmm?

to oczywiste że kobiety patrza inaczej na facetów z kasą , a inaczej na tych mniej zamożnych , choć patrząc z punktu dziewczyny , co z tego , że chłopak jest uczuciowy , jak klepie biede i nie zapewni przyszłości jej , jak i dzieciom. Ja napewno będę patrzył na urode , uczuciowość partnerki , ale i w mniejszym stopniu na majątek .

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Czyli jednak znaki nie są zbyt dobrze ustawionie skoro nawet tutaj, na forum jedni mówia, że można a drudzy, że nie można skręcać. ;)

Zbych

z alternatyw to chyba tylko Jabber... ale jak przekonać ludzi do używania tego?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Tommeknet, w założonym przez siebie poście stwierdziłes ze pizza jest zjadliwa (dodales,ze byla przypalona). a czemu w ogole ja przyjales? ja bym taką zwrocila, no ale już twój wybor.

Nie w urzędzie skarbowym pracują wykształceni ludzie. Ta była "bezrobotną" a jej mąż jest lekarzem.

MirekO

gdzie tam byl napis White Power??baranie

KONIEC
L 0 - 0 ŚLEDZIE

1.SN4P: idealu nie szukam, ale szanuje siebie i nie bede z byle lalusiem:P mi moj wiek nie przeszkadza, ciekawa jestm ile Ty masz lat ?...patrzec do okola siebie umiem, ale nie naleze do dziewczyn ktore rzucaja sie na facetow...

2 Van_Loosen : no coz na kukawie przed goska i na dolarku i przy 7kier przy blaszaku itd. ... niektore dziewczyny o tym wiedza:P i sie na to nie lapia i na te tanie bajery, wystarczy miec troche rozumu i starszych braci ... sorry chlopaki teraz wiecej (pystych,latwych)dziewczyn bedzie wiedzialo o co chodzi z tymi parkingami :P...-ja tam szukac nie zamierzam

3 Sebo19- zgadzam sie z Toba, tak samo jest a z mezczyznami tylko niestety coraz trudniej o ten skarb:(

4 kiernek; w ciekawym towarzystwie sie obracasz, ja jestem normalna dziewczyna i moi znajomi to raczej zwykli przecietni ludzie i odziwo wiekszosc kolezanek to dziewice i nie puszczaja sie tam i siam... nie wiem moze masz dane z neta z wykresikow z ankiet , ktore zazwyczaj wypenia sie na chybil trafill .......ps. grajcie jutro w Lottka moze wkoncu ktos z Łomży zgarnie 10 mln:) powodzenia

5 1POLAK-- fakt faktem ze kobiety inaczej patrza na kazdego mezczyzne, ale kasa to nie priorytety (sorry no nie dla wszystkich- bez obrazy dla lalek barbi i kenow ale taka prawda), nie wypowiadam sie za innych moge napisac co ja uwazam mi nie chodzi o kase o samochod czy tam cos innego wazne zeby mezczyzna byl zadbany, umial sobie poradzic w roznych sytuacjach i dal poczucie bezpieczenstwa... zreszta kazdy wie ze to czego oczekujemy od drugiej osoby mozna wyliczac i wyliczac, ale oprocz tego sami tez musimy miec cos do zaoferowania

heh spoko dzieki...

KrzyzaK : sorki, pomyliłem
Ja jak Ja: dopiero zgrałem fotki

Mati22, chciałem normalną, zwykłą pizzę, taką niezdrową, bez węgla do trawienia.... normalnie poszedłem do nowej pizzeri, tylko zjeść.... najeść się... ludzkie pragnienie. Odwieczna żądza jedzenia..... polowania na coś za coś..... a tu takie przykre widoki, żebym nie był tak głodny oddałbym ją i zarządał zwrotu pieniędzy.... ale czekałem też na nią z 15 minut.... lol

imagine: już wiesz czemu

dobra to teraz może trochę o pozytywach
ta pizzeria ma fajny plus bo odstępy między stolikami są duże, tak że czujecie się w niej intymnie, dodatkowo jest duży tv w którym na szczęście nie lecei Fashion Tv tylko jakaś dobra tv

to tyle z pozytywów

Polak...sory ale chujowy z Ciebie Polak skoro nie umiesz pisac?

Angelica:
zapominasz chyba o tym, że faceci też mają "swoje życie"... i ono nie kończy się na spędzaniu całego wolnego czasu gadając "o nas, o związku, o męczącym dniu, o nieprzespanej nocy" i o innych pierdołach...

Te blisko białoruskie bydło powinni rozpędzić na cztery wiatry. W drodze powrotnej pociągiem w Zielonce też były burdy , bili się z kolejarzami.

haaaah5: chyba przegięłaś w tym momencie, bo tak się składa, że też znam chłopaków spod Gośki i gwarantuję Ci, że nie szukają tam wrażeń typu, jak to tutaj niektórzy piszą "wyrwać lachona na samochód lub poprostu do zabawy".

I tak jak napisał SaneOne, gdybyś tam podeszła i leciała np. na kasę, zostałabyś wyśmiana.

P.S. Nigdy nie sądziłem, że to powiem, ale zgadzam się z tym, co napisał SaneOne. Ale to już chyba nie pierwszy raz, no nie ;)

jaki mecz?

Pytasz doctor po co ten post? Może po to, żeby zmusić do refleksji (niektórych) uzytkowników internetu.Nawet jezeli tylko jedena osoba pomyśli zanim cos napisze, to i tak bedzie sukces.
konrad1991, ale zawsze warto probować :))

dzięki Pozdro!

Forum , to jest takie miejsce , że niech się ludzie wykrzyczą, niech jest ten wentyl bezpieczeństwa. Niech ujawnia te wielkie tajemnice i żale które w sobie noszą. :)))))))
Problem moim zdaniem jest w tym , ze forum jest mało czytelne.
Osobiście wole takie forum , ze widze kto sie wypowiadał zanim wejde w temat, bo jest wiele osób których sie czytać nie chce po lekturze kilku postów , równocześnie sa takie osoby których warto posty czytać.
Na naszym forum mamy rebus - trzeba wchodzić w każdy niemal temat.
Moja uwaga jest techniczna , aby zmienić formę tego forum, tak aby to wszystko było bardziej czytelne.

A do treści postów i tak i tak należy podchodzić z pewnym dystansem. :))))))))

a na sylwestra wybieramy sie na (...) i szampana a co

Zbych

jeszcze z zeszlego roku ma, a ty mu tu piszesz, zeby teraz nie zalapal:D

Milosnikom krasnali polecam wycieczke do Wroclawia. :) Stary rynek jest ich pelen -nie trzeba miec wyobrazni, wystarczy spostrzegawczosc ;)

myslimy o tej samej osobie?? :p

a tak baj de łej....
co to jest "dolarek"????

cytat z wypowiedzi katarzyny87:
"2 Van_Loosen : no coz na kukawie przed goska i na dolarku i przy 7kier przy blaszaku"

to forum jest po to aby wyrazac to co sie mysli i jezeli ktos ma ochote bluzgac i komentowac,wypowiadac swoje poglady ktoryeinnych raza to trudno ale tuitaj mysle ze akurat mozna

Srebrne BMW sciągneło z jezdni kobiete.Fakt iz stara no ale droga hamowania jest dosc dluga.

Ulica Rządowa w dół do ronda zamknięta

Zbych

BEZ PRZESADY MASZ KOMPA WEJC W WYSZUKIWARKE WPISZ STUDIUM W LOMZY I BENDZIESZ WIEDZIEC WSZYSTKO HAHAHA

Zbych

mecz był na 17.00 ;)

Mam jedno pytanie. Dlaczego ABS nie zadziałał??? To BMW wiec chyba miało ABS, a gdyby zadziałało to by nie było takich śladów. Hamulce według mnie były nie do końca sprawne!!! A tak ogólnie to zabierać takie samochody takim gówniarzom!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org