środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
był człowiek, nie ma człowieka...

nie wypowiadam się na temat jednego Pana ***** Kontrolera... juz byla w Waszych wypowiedziach o nim mowa ;D dno i wodorosty jak dla mnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: był człowiek, nie ma człowieka...

*X*X to Ty blisko tego Goska chodzisz skoro tyle słyszysz.

Gościu sobie robi jaja. Czytałem ten tekst kilka lat temu. Bardziej zastanawiam się nad stanem umysłu osób, którzy z nim dyskutują.

Jarek

W Banku BPH 0 pln od transakcji, gdziekolwiek by się wysyłało...:)

Pifpaf

A może zna kto przepis na rasowe ciasto pizzowe, hę?

no chyba wy na głowe upadli , jak chcecie miec dupe obsmarowana na temat waszego wyglądu , ubrania itp to oczywiście zapraszam do Intercosmetic. Tam się kometuje wszystkich i wszystko.

Zbych

a ja naiwny myslalem ze po prostu im sie podobam :((((
XD

Hmmm... A może powiedziałabyś coś więcej, co to za muzyka, ewentualnie podała jakieś linki do utworów? Bo narzekać każdy potrafi że Łomża zadupie kulturalne, a coś zaproponować, pokazać to już nie ma chętnych...

żekomym ?
żeczy ?

Do SP10 marsz !!!

Autor: Marceli_Pietruszka napisał:
cyt: "Ja wieżę w siebie :)

A ja wierzę w wieżę ciśnień.

Zbych

CZESIU WRACAJ !!!!!!!!!!!

Jarek

Nie pytam się jak larwa, tylo po prostu pytam. (co znaczy pytać się jak larwa? jak larwa można pełzać np, ale pytać ?)

czy może mi ktoś polecić dobrą księgową z Łomży lub okolicy?

A tak w ogóle, to... 'Jest możliwa przyjaźń (skoro już tu o niej mowa) pomiędzy kobietą a mężczyzną?'

ja moge ci podac namiary na ksiegowa ktora polecam

A jaka jest różnica pomiędzy 'dobrym kumplem' a 'przyjacielem'?

Przy kumplu mozna odpowcząć od zwykłego życia, przyjaciela musiałabym wciągać w swoje sprawy.

A do rozwiązywania problemów życiowych przydaje się przyjaciółka, nie mężczyzna.

Nie chciałabym nigdy usłyszeć: "Tyle dla ciebie zrobiłem a ty ......"

I ja Ci mogę podać

Nie obrażam się :)
Ale to nie są 'wszystkie możliwe sytuacje' które wypisałaś :)

mam nr tylko na dom (086)2181290 ale raczej wieczorem

Fakt, dlatego uważam, że należy sobie radzić samemu - a dopiero jak stwierdzisz, że nie dasz rady - to zwrócić się do kogoś bliskiego, ale tylko w ostateczności.

Tak, i pisze na klawiaturce... nosem ;)

Zmieniono tytuł artykułu na następujący- "Zima jest już coraz częstsza". Ciągle nie mogę się domyśleć o co w tym tytule chodzi? Coraz częstsza oznacza n... krotność w skali roku, w skali dekady, w skali wieku?? O co chodzi Panie redaktorze ?

W sumie, patrząc na całokształt, to przyznaję Ci rację. Mądra kobieta z Ciebie :)

Przynajmniej spektakularnie, widowiskowo :) że już nie wspomnę o tym jak ciepło :)

Czy Łomża doczeka się kiedykolwiek hipermarketu? Jak myślicie? Tak naprawdę to chyba by nam się jakiś przydał.

Zbych

haha, jaka nagonka, nie no typowo polskie: zawsze winny policjant, kontroler, ochroniarz a nawet ofiara, tylko nie przestepca :>

Swoja droga, owszem powinno sie lepiej dobierac ludzi pracujacych w zawodzie kontrolera, ale to co wy tutaj ludzie wypisujecie to jest kpina. Jeszcze tego brakowalo, zeby ludzie bezkarnie jezdzili na gape.

cytuje:
"Autor: angellica (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 02-11-07 13:17

a czego ty oczekujesz po tego rodzaju ludziach?przecież nikt mądry nie będzie procował w tym fachu.

angella"

A potem sie dziwia ludzie, ze o nas na zachodzie kawaly opowiadaja, ze jak gdzies Polak to wszystko trzeba chowac przed nim, bo nawet umywalke wyniesie. (zaraz mnie tu pewnie zrugaja)

ble ble ble ble

Loosac dobrze mówisz. Może ktoś się czegoś z tego nauczy. Dobrze, że nikomu innemu się nic nie stało. Szkoda tylko, że czasem przez takich ludzi, którzy uważają się za mistrzów kierownicy, łamiących przepisy giną lub traca zdrowie inni.
Jak ktoś nie umie jeździć, lub jest debilem to niech nie robi sobie prawka. Patrząc na takie przypadki stwierdzam, że naprawdę potrzebne jest robienie psychotestów przyszłym kierowcom.
Ja nie umiem zbytnio jeździć więc nie robię prawa jazdy, szkoda, że niektórzy też tak nie robią...

rudy błazen z druhem

W Polsce teraz to same ku*wy i złodzieje :D A takich złodziei co to go podobno złapali to w Łomży wieeelu.

anonimowiec napisał(a):

> Ja dzisiaj bylem i musze powiedziec ze bardzo mily
> pan.wytlumaczyl doradzil i byc moze sam sie uporam z
> usterka.Pozatym w kolejce mnie zapisal dopiero na 18
> ,samochodow caly plac co swiadczy o ilosci klientow.Akurat
> robil Land Rovera ktory niejest za czesto widziany w PL. Ani
> poloneza ani malucha niewidzialem tam wiec nieoczerniaj
> czlowieku innych .
Więc wszystko super może i pan anonimowiec zostanie teraz mechanikiem. A to co z mojej strony to są moje odczucia i fakt jak zostałem potraktowany. Gdy jeździłem Ładą, to zrobili wszystko na czas i bez zastrzeżeń, a gdy zmieniłem auto na szweda, i pojechałem na wymianę rozrządu i uszczelniacza na wałku, gdyż był niewielki wyciek, to wtedy zaczął się dylemat. Faktycznie, że nie korzystam z ich usług już prawie 3 lata, więc przez ten okres można było się czegoś nauczyć. Teraz mam innego mechanika, z którego bardzo jestem zadowolony, a że wkrótce przychodzi czas na zmianę auta, to bez zastrzeżeń. Wiem, że mogę na nim polegać (więc niech każdy jeździ tam, gdzie ma zaufanie i wie, że będzie miał zrobione tak, by był zadowolony :-) ).

Skoro krągłości nazywasz smukłością to oki. Mi tam nie przeszkadza wizerunek, przywykłem już.

a kto Wam kazał głosować na tych sklepikarzy? no kto? przecież sami się nie wybrali a teraz marudzicie!
Jak Wam się nie podoba że jakiś radny (właściciel sklepiku) blokuje budowę hipermarketu to po prostu nie głosujcie na niego

"ELF, Executable and Linkable Format – format plików wykonywalnych, plików linkowalnych zawierających skompilowany kod (.o) oraz skompilowanych bibliotek (shared objects, .so), popularny na systemach uniksowych (używany m.in. w Linuksie, FreeBSD, BeOS, AmigaOS 4.0).

Format ELF został opracowany przez Unix System Laboratories (USL)."

Nie ma co wierzyc lub nie wierzyc -jak widac ELFy istnieja :>

Aha, Lomza nie lezy na podlasiu tylko na mazowszu, Betty :>

tam nie ma zadnego zakazu, jest tylko znak informacyjny ze beda 2 pasy ruchu tj. jeden do skretu w lewo drugi do jazdy na wprost. Skrecac mozna.

zdaje Ci się kiernek, albo obracasz się w nie tym co trzeba towarzystwie ( dziewczyn) :)

jakieś awarie ostatnio mają ; /

no ta i w krasnale : D

Na którą jest jutro mecz w siatkówke?

I tu Cię mam zły człowieku!! :) Łomza to na pewno nie Kurpie! Tego jestem pewna.
Łomza (juz sprawdziłam - na razie w necie) znajduje się na północno - wchodnim Mazowszu, a w woj. podlaskim. Wreszcie wiem gdzie żyję! :)

imagine: nie wiedziałam, ze Łomza jest w krasnale! :)) :DD

ale szacunek for you..Legia góra ;D

Hmm...., w tak doborowym towarzystwie, też bym się tej kawy napiła,obojętnie czy po turecku, czy po pollsku :))

Tylko uważaj gans cobyś jakies "pamiątki" nie mial po takim sylwestrze:D

Zbych

Ok! Już wiem! Przecież mówiłam, że nie chcę sie sprzeczać o rzeczy, co do których nie mam pewności! Zresztą pewnym można byc tylko jednego: wszyscy kiedyś umrzemy! Ale żeby nie było tak smutno :)))

imagine: :))) wyobraź sobie na łomżyńskich trawnikach krasnoludki!!! przynajmniej dzieciaki miałyby radochę! :))

"na dolarku" to o ile się nie mylę znaczy stać przy tym kantorze przy Blaszaku - tam w przejściu między Blaszakiem, a komisem

i to niby dużo? jest ślisko i z górki... to ile ma wynosić droga hamowania z 50km/h?

Zbych

Ja słyszałem wręcz odwrotnie, ale sam tam nie byłem...

podobno najwiecej cipek widzial w Łomży

napewno koles nie chcial zabic tej babki ludzie czasami wychodza na ulice bez namyslu !!!!!!!! a zwlaszcza na tej ulicy !!!!!

Zbych

ludzie , gdzie na 300 m2 powstanie pływalnia ?? A po co kolejny klub , żeby było głośno w cisze nocną , żeby nastodzieci mieli , gdzie wypic piwko i sie najarać ?? Oczywiście szkoda niektórych osób , co zachowują się normalnie na dyskotekach , ale jest ich dużo mniej . Po co kolejny bar , mamy pare , jest z czego wybrać . Sklepów mamy pełno ( powstac ma FORTY GALERIA). Pływalnia ma powstac przy PG1. Wiecie czego brakuje ? Fabryk , ale ma powstac SSSE . Podsuymuwujac nie opłaca zakładać sie takiego interesu !@!

Ja zostaje przy kawiarni.

Jan_Serce: może i ja jestem wieśniakiem, ale ty jesteś wsiórem...

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org