Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Orkiestra gra |
gośka17, sądząc po twoich postach, to za bystra nie jesteś. Weź się za siebie, bo żadnego chłopaka przy sobie na dłużej nie zatrzymasz, nawet jeśli jesteś urodziwa ;-) A jeśli prawko masz od 14 lat i tak się wypowiadasz, to jest już dla Ciebie za późno...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Orkiestra gra |
lekarz lub allegro.
|
|
katarzyna87: a co wiesz konkretnie o chłopakach stojących prawie codziennie wieczornymi godzinami na parkingu obok Gośki? tak się składa, że znam chłopaków osobiście i oni nie stoją "na kukawie", żeby rwać lachony... jak nie znasz, to nie się nie wypowiadaj na temat tych ludzi... i gwarantuję Ci, że jakbyś przyszła i udawała panienkę lecącą na samochód, to zostałabyś wyśmiana...
|
|
"zły człowieku jesteś żałosny z tym swoim monologiem na niskim poziomie intelektualnym , widzę, że zero szacunku okazujesz drugiej osobie no i piszesz bzdury na mój temat nie znając mnie wogóle naprawdę reperzentujesz niski poziom aż ciebie szkoda .....zapytałam się tylko gdzie można znaleźć tani NET a ty mi odpowiadasz po chamsku zastanów się nad sobą człowieku bo już majaczysz ...." "odpowiadasz po chamsku zastanów się na" " zły_człowiek pokazał nam swój niski poziom intelektualny swoja odpowiedzią na nic więcej go nie stać ( na poważne pytanie odpowiada swoja głupotą)!!!!!!" no to da sie zauwazyc...-zalosny, niski poziom intelektualny x3, glupota. no i wg ciebie to nie jest zalosne? i glupie? i nie jest chamskie? gratuluje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |