Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najlepiej to walić głupa |
adblock plus i masz z glowy te smieci co wyskakuja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najlepiej to walić głupa |
adblock blokuje ale tylko raz, za nastepnym razem ponownie pojawia sie ta cholerna reklma :P
|
|
absolutnie "no" mi spisuje sie znakomicie ale nie o tym mialo byc........
|
|
3 i 12 fajne, reszta feee
|
|
Szczerze mówiąc to zarówno każda szanująca siebie dziewczyna jak i każdy szanujący się chłopak potrafi żyć na poziomie i godnie, a co najważniejsze umieją zyć jak porządni ludzie i dla nich niepotrzebne są żadne używki ani imprezy , żeby nuda nie dopadła ich nigdy. Dzisiaj mężczyźni rzeczywiście nie potrafią chyba tak naprawdę czuć , a bynajmniej większość z nich. Niestety muszę to stwierdzić z przykrością, ale faceci są z natury egoistami i myślą tylko o sobie i o swoich potrzebach. Prawdziwy mężczyzna potrafi zadbać o swoją dziewczynę (nie chodzi mi tutaj o pieniądze bo kasa nigdy nie liczyła się dla mnie , lecz uczucie, którego faceci nie potrafią okazywać), stara się spędzać każdy wolny czas właśnie z nią, a nie z kumplami w barze przy piwie, czyli potrafi zrezygnować z kumpli dla niej.To tylko jeden z wielu przykładów, w jaki sposób porządny facet może okazywać uczucia swojej dziewczynie. Niestety dziś prawdziwych meżczyzn już chyba nie ma :( Osobiście odraża mnie widok faceta wulgarnego i pijącego piwo itp., a takich dziś nie brakuje.
|
|
heh komedia placili mu pewnie grosze albo wogle:) i nie wiem gdzie kaseja uczyl sie zarzadzania chyba w PZPR-lowskim kolchozie
|
|
czy wszyscy faceci muszą być tacy aroganccy?? :(
|
|
może i burak ale ma kaske, leszczu...:)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |