środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Walka buldogów pod dywanem

Zgadzam się w 100% z _M_L i mawi

Napewno jak sama się uczyla to Elki wogóle jej nie przeszkadzały....a jak ma już plastik w ręku,to kazakuje,że wszystko jej przeszkadza...plecak na plecy i z buta zawijaj na lekcje(jak to dla ciebie taki horror)

A tak propo twojego nicku gośka17 to pewnie nawet nie jesteś kierowcą...a już filozofuje...;/żenada

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Walka buldogów pod dywanem

Przekonujesz? Hmm.... jak się kogoś do czegoś przekonuje, to... się wie do czego... no no noooo ;)
Masz rację, że temat rzeka. Powiem nawet, że fajnie tak sobie właśnie w takie dni 'pobajdurzyć', śmiem nawet twierdzić, że takie rozmowy wzmacniają uczucia. A to, że się włączyłeś do rozmowy to bardzo dobrze, po pierwsze to forum publiczne, po drugie miło się rozmawia z kimś kto w kulturalny sposób swoje opinie i poglądy potrafi przedstawić :)
Poza tym tak myślałem, że Twoje poglądy są zbieżne z moimi. Jest wiele dróg by dojść do celu. Tak jak nie wszystkie są złe, tak nie tylko jedna jest odpowiednia :)
A 'annamira' to się chyba zachłysnęła tą kawką... nic mie mówi... ;)

To meta jest legalna ?

to ja Was przebijam

:D who's the best? who is the best? aaa?! yyy?!

oki luzik

savana to fajna pizzeria, ma swój styl czego brakuje da grasso.....

KrzaK, ja nie jestem pracownikiem żadnej pizzeri, zwracam uwagę na szczegóły, wchodze do lokalu nie dość że wszędzie kurzu pełno, to i duszno, gorąco, śmierdzi (nie pachnie) jedzeniem tak że wszystkie ubrania przechodzą zapachem, obsługa dziwna, pizza przypalona...

porównuję wszystko do 4 pór roku bo uważam, że ta restauracja ma klasę, dobry wygląd, swieże powietrze i smaczne jedzenie.

oto jak wyglądała moja pizza w da grasso:

jak już nie mogłem jeść to zrobiłem z niej to:

prawda, że fajne?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org