Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska racja stanu |
ja ci wystawie tego szrocika, podeslij mi fotki na meila i opis,a co do picia to wiesz ze ja nie pije, 7 lat nie pije i w ogole mnie nie ciagnie!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska racja stanu |
a ja chcę nowy ciągnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
W Polsce mafii paliwowej nie ma. Oj nie , no przecież te zbiorniki i zapomniałeś synku dodać , ze i kamery. To wystarczające przecież zabezpieczenia:))))))))))) Na 100% nie ma mafii paliwowej, ani innej mafii w Polsce.:))))))))))))) Mafia to tylko chyba na Sycylii i to taka z opowieści i filmów.:)))))))) U nas są tylko "byznesmeni" co im wszystko wychodzi, dla przykładu Gruby Rycho - dobry płatnik, doktor Jan - spec od "Warty " i autostrad, no i nasi lokalni bonzowie - tęgie głowy w większości po podstawówkach i ZDZetach lub kończonych za "hajs" uczelniach. Problem polega na tym, ze Łomża jest mała i wszyscy się znają, więc wiadomo , kto czym pachnie. A co tam kochani w sprawie zabójstwa w "Bolero" czy "Casablance" , bo już nie pamiętam?
|
|
opla deportowali z usa i siedzi za te zabójstwo, on z mafii?:)))
|
|
w którym miejscu jest budowana nowa biedronka?
|
|
Kiernek :-)
|
|
Mam problem z youtube , zawsze rano mi chodzi , a po południu gdy włanczam coś do odtworzenia to każą mi zainstalować nową wersję Adobe Flasch Player 9 , gdy prubuję to ściągnąć z youtube , to nie chce mi się to ściągnąć . Nierozumiem tego ran mi youtube chodzi , a wieczrem nie , czy może być to spowodowane?
|
|
domowka domowka to jest to :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Masakra! Wlasnie zauwazylem, ze natluklem juz niemal 900 postow! Jeszcze ok 100 i zmieniam nicka :P A ja sie cholirka martwilem czy juz 100 poszlo :P
|
|
...zakaz...kolega miał właśnie w tym miejscu problem z policją po skręcie w prawo...
|
|
...Alibaba...tak krzyknęli by Arabowie i ręce ucięli...
|
|
Tak w ogóle to Al Legionow to wąska kicha i trudno się tamtedy jeżdzi. Nie wiem ale ktoś mógł to przewidziec projektując ulicę. Już Szosa Zambrowska będzie szersza mimo, że i tak cały ruch np. Warsowiaków jeździ po Legionów.
|
|
Fakt, kobieta z mężczyzną robią 'podchody' ale względem siebie. Wtedy, kiedy obydwoje coś do siebie czują, coś pozytywnego... Nie powinno być natomiast 'innych podchodów'... A to, że 'działają przeciw dobrej logice i dobrym radom' najczęściej odbija się na ich związkach w przyszłości. Znam wiele takich związków, w początkach których 'oni świata poza sobą nie widzieli' a dziś są już z innymi osobami, często wręcz patrzeć na siebie nie mogą... Trochę to nie po mojemu... Jeśli kogoś kochamy, to chcemy dla tej osoby jak najlepiej. To żadna sztuka pokochać kogoś... ale pielęgnowac i rozwijać tą miłość przez całe życie, do końca swych dni... tego nawet 'ci najbardziej zakochani' często nie potrafią... Pokochaj mnie za darmo Za zwykłe słowo, dotyk dłoni Może i za to, że gdy jest Ci ciężko Odpędzam smutek z Twoich skroni. Czy to tak trudno nosić dwa serca? Dwa smutki, płoche nadzieje Pokochaj mnie tak, jak potrafisz Prostym słowem, pragnieniem. :)
|
|
Autor: graboś (---.sol2.cable.ntl.com) Data: 07-10-07 12:02 To może maćku uchylisz rąbka tajemnicy,jak będziemy wjeżdżać w Prusa, jak robota będzie skończona? Po co zakładać tak durne tematy jak nie ma się zielonego pojęcia o czym się pisze. Graboś Jest jakiś problem ze zjazdem z ronda na Prusa i Żeromskiego? Myślę, że nie. Po co było zadawać głupie pytania, przed zakończeniem roboty i oddaniem ronda do użytku? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
_kiernek_ dziekuje za info:):)pozdrwienia dla Ciebie
|
|
"temu" a co za roznica o ktorej sie ucza?? najlepiej jakby znikneli calkowicie
|
|
pogon dziada- "zelba" :)
|
|
Fajnie, że już piąteczek, weekendem pachnie :)
|
|
Dodam jeszcze, że uważam, iż każdy z nas powinien zdawać sobie sprawę z tej ulotności 'motylka i szpilki'. Z tego jak wiele można stracić poprzez jakiś nierozważny krok... To tak jak w życiu, jak pracownik czuje nad soba 'bat' to pracuje, jak nie... Jak pracownik wie, że spotka go nagroda, to pracuje, jak nie... A co do pielęgnowania. Uważam, że jest ono szalenie potrzebne. Dwie osoby łączą się 'a dobre i złe'. Raz 'zle' ma ON a raz ONA i chodzi o to aby się wzajemnie wspierać, pielęgnować, opiekować, podnosić na duchu. No i takie są właśnie moje przemyślenia :)
|
|
Ja takze z prosba o piosenke z programu You Can Dance- Poprostu tancz. Ta piosenka leci z poczatku programu i na koniec, a takze w reklamach. Z gory dziekuje
|
|
mama ja do szkoly odwozi a ze przez L-ki sie spoznia to wysadza ja w polowie drogi i reszte goska z buta goni i sie wscieka i na lekcji informatyki na forum 4 lomza wyladowuje zlosc na L-ki haha
|
|
kopiujesz IP->otwierasz gre-> naciskasz "~"-> piszesz "connect"->wklejasz IP-> naciskasz enter... Zbych
|
|
...umie i to nie najgorzej............... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |