Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To nie prawda ,że PO nic nie robi . |
Przed swietami WIelkanocnymi ktorego roku??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To nie prawda ,że PO nic nie robi . |
ffffffffffffff
|
|
witam chciałbym sie dowiedziec cos wiecej o tej firmie rk trans podgorze. poniewarz chcialbym sie zatrudnic a slyszalem ze maja nie najlepsza opinie.
|
|
Stawiam na Patrycję- mądrze rozgrywa i jest b. piekna nr. 4
|
|
zapytam 3 raz. Zerknie ktoś na moje wcześniejsze wypowiedzi i oświeci mnie na temat cen usług w tych dwóch konkurujących ze sobą firmach ??
|
|
idz, przejdz i sie zapytaj jakie maja ceny bo tutaj to raczej nikt Ci nie powie :)
|
|
taniec na lodzie w lomzy bedzie
|
|
a gdzie to k... jest?
|
|
No właśnie, jak to jest z tym skrętem w prawo do Farmalu i sklepu Avans (jadąc Aleją Legionów z centrum w stronę Warszawy). Jedni mówią, że jest tam nakaz jazdy prosto lub nakaz skrętu w lewo (w Spółdzielczą), inni mówią, że dozwolone jest skręcanie w prawo na ten parking. Czasami stoi tam policja ale nie wiem czy łapią właśnie tych, co skręcają czy tych co przekraczają dozwoloną prędkość ? Więc można czy nie ?
|
|
Zakaz był tam konieczny, by nie blokować ruchu na Legionów.
|
|
SaneOne wystarczy na 4lomza w zakladkę sport wejść jest dużo fotek z meczów naszych siatkarek i tam wybieramy a i jutro mecz jest w hali olimpijczyków wiec można na żywo je obejrzeć:)
|
|
doctorr: akurat ja jestem na pewno wiekszym leniem niz ty :) często ludzie "robotę" pojmują jako coś obowiązkowego, robienie łaski za "psi grosz", najlepiej dużo ludzi wogóle by nie pracowało a chcieliby mieć jakieś pieniądze z tego.... ahhh :) a i nie bierz moich słów do serca, bo Ciebie nie znam (raczej) a napisałem to tak ogólnie
|
|
zly_czlowiek, gratuluję poczucia humoru, łomża miasteczko ponurych ludzików.
|
|
Nie, no oczywiście od komputerów oczy sie nie psują!!! Ja jestem za ksiażką - na nudę! :)
|
|
wyjechali do Islandi.....
|
|
Wie ktos moze cos na temat jakiegos pozaru w okolicach strazy w Łomzy dzisiaj ?to dla mnie wazne...dzieki z goryy rudy błazen z druhem
|
|
Elo tommek wygląda bardzo smakowicie:D chciałes ostro przypaloną na cienkim cieście:?:P PS.nie sadziłem za na pizzy mozna malować takie ładne rysunki:D Ale serio chyba jednak nie wybiore sie nawet zeby sprobowac tej pizzy.
|
|
ja wiem tylko o studium kosmetycznym ale szczerze powiedziawszy nie interesowalam sie tym tematem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |