Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
na luzie |
hahahahha niechcąco trafiłem w kolejną setkę. wybaczcie. po załadowaniu postu zobaczyłem że już przekroczona została magiczna liczba :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: na luzie |
To ja napisze 503 hihi...
|
|
u czlowieniu to narazie trzeba smigac do Bialego :D
|
|
zaje.bisty pomysł !!!!!!!!! Łyżwy piekna sprawa, dla dzieci najwieksza rozrywka w zime a dla starszego dobry relax sam bym pojezdził jestem jak najbardziej za!!!!!!!!!!!!! tylko kiedy to bedzie????????????
|
|
w tamtym roku moze i tak ale teraz cena siegaja nawet 15zl za m2:)
|
|
Pewnie tak jak z kauflandem za jakieś 10 lat.
|
|
Bedzie, jak puszcza InterCity do Lomzy
|
|
Pokazał jakim jest super byznesmenem... na przekretach, o czym było głośno swego czasu heh O ile mi sie wydaje to i chyba chodziło o CHRZCZENIE PALIWA... Jesli sie myle to prosze zeby ktos mnie poprawił. P.s. A co do tematu tego wątku to uważam, że jest on bezsensowny. To jest biznes, a tutaj nie ma sentymentów. A kto tego nie wie to ja teraz oświecam tego "ktosia". Business is business....
|
|
Nie płać i nic sie nie stanie.
|
|
To jest wyjazd z Farmalu i Awansa do Legionów w prawo i tylko w prawo.Jak będziesz skręcał z Al. Legionów w prawo może być "bumm" z wyjeżdżającym, albo zakorkujesz legionów.
|
|
Dodatkowo powinien być znak" zakaz wjazdu", a na Al.Legionów lepiej zakaz skrętu w prawo na taki więcej kierowców zwraca uwagę.
|
|
lubię, :)
|
|
dzięki,prawdopodobnie mają te ustawę wycofać czy coś w tym stylu, poczekam jeszcze.Dzięki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |