środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rapują o polskim długu!!

A podobno jego prędkość była 150/godz. więc co tu komentować??? Sam tego chciał.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rapują o polskim długu!!

jak nie mialem kasy na bal tez sie tym pocieszalem, problemem sa tez malenstwa, uwazam jak sie ma dobra paczke to tylko jakis pozadny lokal, nie ma zabawy ze sprzeataniem, gotowaniem itd.!

Nie miał chłopak szczęścia ,choć myśle nie dostosował prędkości do warunków bo 150km/h można śmigać ,ale trzeba wiedzieć gdzie i kiedy.

możemy fiuknąć coś razem :D

Nie niech nie budują hipermarketu, dalej niech będą ceny wyższe niż w tym pogardzanym przez niektórych śledziewie. Niech nadal paru pseudo biznesmenów okrada ciężko pracujących ludzi, niech nadal okłamuje społeczeństwo, że hipermarket to zło. Paranoja aż ży** się chce.

Napewno widzialem w sportowym na Bernatowicza

allegro...bedzie taniej...

ja tam kradne w Dobrzyjalowie u nas co sie da i mi nic nie robia;d ostatnio goląbka skroile,m z telefonu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org