środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Antidotum na wszystkie problemy

No właśnie sama nazwa Manhattan to już kojarzyło się z biznesem no i interes się kręcił mimo nazwy z Łomzy Stanów nikt nie zrobi. Nie wiem czy brak ludziom pomysłów czy po prostu się nie chce inwestować bo naprawdę wstyd patrzeć na te porastające dziko drzewa. A te kasety Bartes jeśli kupywałeś od Mariana to ostatnio handlował narzędziami, no jakąś kasetkę jeszcze jedną miał, tyle że pancerną i na kasę :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Antidotum na wszystkie problemy

Kochająca wysoka kulturę i piraty ze stadionu beth wystawia ocenę samej sobie.

rudy błazen z druhem

mwi11 skoncz juz bo nudny jesteś i tak zbankrutujecie:)

kiedys sluchalem radia lomza czy tam eska jak zwal tak zwal i pani ktora czytala wiadomosci sportowe czytala mniej wiecej tak,, zawodnik ktory biegl na 100 METRY przebiagl ten dystans w (dokladnie nie pamietam ale bylo to grubo ponad 90 sek) pewnie jej sie przecinki pomylily. ja mistrzem ortografii nie jestem ale tych ludzi slucha i czyta ich wypociny cale miasto i nie tylko

he he popieram zdzislawa w 100% bylem w takiej samej sytuacj a o fakturze vat zapomnij

a zreszta w dupje mam to ide oglondac ligie mistszuf

Janie nudny to jestes ty popatrz na historie swoich postów komentujesz wszystko nie ważne czy masz o czymś pojecie czy nie. A mój interes nie jest zależny od Gosków i nie jestem tym kim myslisz. Powiem inaczej byłem ich klientem na stacji Shell którą uważam za świetne rozwiązanie dla zapomnianej stacji "Ryś" i za to czapka z głów dla nich ale zachwyt poniżej pasa dla klegów i zachowanie Kargulowskie mówie stanowcze nie..... tak jak pisałem głupote trzeba pietnować a klientem ich za takie "genialne" rozwiązania marketingowe nie bede i na ich stacjach już nigdy nie zatankuje ani nie skorzystam z innych ich usług czymkolwiek sie zajmą..

Zbych

MWI nie gorączkuj się , bo nie warto strzępić języka.
Każdy wyrobił sobie sam zdanie na temat tego całego zajścia.
A te śmieszne komentarze "Brzoza80" czy "Jan Serce" świadczą o nich samych.
Życzę im własnego biznesu i takiej "życzliwej" konkurencji.

Tematem forum nie jest kto i jak na płaszczyźnie konkurencji, ale istostą jest w jaki sposób i jakimi metodami "menadżerowie" ją zwalczają. Z obiektywnego punktu widzenia świadczyć to może o braku korzystnej oferty handlowej i pomysłów na wygenerowanie zysków z zainwestowanych finansów. Czyżby taki mały "Dawid" tak szkodził "Goliatowi"?

Zbych

Wiem o tym, kojarzę, nie zazdroszczę. Aczkolwiek jesteś sam sobie winien i poniesiesz konsekwencje. Może następnym razem pomyślisz za nim wsiądziesz. Innym też będzie łatwiej.

Człowiecze!
Chybaś źle zrozumiał moją poprzednią wypowiedź!
Ale to juz nie mój problem! :)

steamboy , a co ty K...A TEŻ KANAR?

rudy błazen z druhem

sołtys na noc wyłącza :D

..a w Krynicy jest taki Nikofor - siedzę u Jego boku sobie...:)

Zbych

:))))))))))))

Ludzie!A co u nas budują?Biedronki,Lider,Lidl,Stokrotkę?Przecież to najgorsze dziadostwo.Nic i nikt z klasą do nas nie przyjdzie.A prostactwo się cieszy.Uważam,że takie centrum handlowo-kulturalne jakie zaproponowano na bawełnie jest okey.A o konkurencji czy o gospodarce rynkowej to,co niektórzy niech się spytają mądrzejszych,a nie tworzą teorię spiskową.Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org