Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dalszy ciąg rozkradania Polski |
Bisy to wszystko byli Ormowcy !! Jak mi by spuścili powietrze to odrazu w morde !!! Stare cwele !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dalszy ciąg rozkradania Polski |
twoje ego, uuuu teoria spiskowa, znam pewne fakty i widze to inaczej... tak nawiasem mówiąc to że mam inne zdanie niż twoje, nie znaczy że kogoś bronię i nie muszę się przyłączać do krytykantów takich jak ty, bo też może masz jakiś interes w tym by obrażać Gosków, że im słoma z butów wystaje, to że mają kase to nie znaczy że musisz się tak pienić, zazdrość to grzech...
|
|
ze napewno tak nie wyglada dobra pizza
|
|
przypomniał mi się film, tytuł chyba: Rozważna i romantyczna o dwóch siostrach i o jednym facecie (Banderas). Krótka zmiana włosów, sposobu mówienia i obie panie różne od siebie kochają się w tym samym facecie. Czyli środki dobiera się jeśli wiemy kogo mają dotyczyć. itd..
|
|
kasienkaa, a mi znajomi mówili że w świecie opon śmierdzi bo nie mają łazienki i robią po siebie...
|
|
Z tego co mowisz, to jestem dinozaurem...
|
|
OSTRZEGAM: Niesmaczne, jesli ktos ma pasy w fotelu/krzesle -prosze sie przypiac, mozna spasc ;) Dla czytelnikow powyzej 18'tego roku zycia! http://www.clubbing.pl/v3/group_detail.php3?id=1685862&category_id=2&st=1#new jak to mowia, "zeby zycie mialo smaczek..." ;) hahaha nie wyrobie! Aha, poprawcie mnie, jesli sie myle: admin zablokowal mozliwosc wstawiania linkow na tym forum?
|
|
annamira: kobiety same pielegnuja takie meskie zachowania. Nadal wola twardego macho, ktory troche nimi pomiata (chociaz do pewnego momentu, a potem jest juz za pozno) -pomimo, iz mowia co innego. Te wszystkie "pierdoly" o idealnej milosci, wrazliwym i romantycznym facecie - to takie gadanie tylko. W realnym swiecie macho wygrywa z romantycznym facetem. Kobieta, bez wzgledu na to co gadala wczesniej (takie sa kobiety -jedno mowia, mysla i robia inaczej) -statystycznie- najczesciej wybiera drania, ktory pozniej zdradza ja na lewo i prawo -czesto z bliskimi kolezankami, lub pomiata nia, olewa czy ogolnie nie szanuje, nie slucha. A ze takich facetow wybiera -potem gada wszem i wobec, jacy to faceci zli i niedobrzy. To jest wlasnie ciekawe! Wytlumacz mi, prosze, jak to jest, ze (znowu statystycznie) facet ktory nie szanuje kobiet ma ich na peczki? W podobnym stopniu przystojny -inny facet -romantyk - jest totalnie ignorowany przez kobiety. Moim zdaniem -same jestescie sobie winne. Nie dajecie facetom wyboru. Albo facet jest wrazliwym romantykiem skazanym na wymarcie, albo macho (samcem), ktory ma w d.. co mysli kobieta a sam mysli tylko o jej d... Oczywiscie da sie inaczej. Jednak wielu moich znajomych przechodzi opisywane przeze mnie sytuacje -po obu stronach. Jedni majac zony -"bzykaja" przygodne panienki, inni olewaja panienki -przypominajac sobie o nich jak trzeba pobzykac, albo zabieraja im cala prywatnosc, awanturujac sie o kazdego znajomego chlopaka i kazde wyjscie z kolezankami. Same sobie wybieracie taki los. Osobiscie tez przechodzilem faze wrazliwego romantyka. Drania tez. Teraz jestem troche draniem, troche romantykiem -zaleznie od potrzeby. W koncu mam jednak wlasciwa kobiete. Ale, nie ukrywam, sprawia mi satysfakcje swiadomosc ze kobiety na mnie leca. Tyle, ze nie przekraczam pewnej granicy, ktora sam sobie wyznaczylem. Teraz odpowiedz mi na pytanie: czy statystyczna wiekszosc kobiet jest tak glupia i naiwna, czy po prostu kobiety maja uleglosc, niesamodzielnosc i poczucie nizszosci w genach? Dreczy mnie to pytanie, kiedy slucham "szumnych hasel feministycznych" o rownouprawnieniu, wyzwoleniu, dyskryminacjach plciowych a jednoczesnie -widze zupelnie cos przeciwnego w zachowaniu i postawach dzisiejszych kobiet. Dzisiejszy facet jest niestety skrzywdzona istota. Nie ma wyboru, albo zostanie singlem, albo musi byc plytkim draniem, samcem, macho (badz na takiego pozowac). Kiedy facet poszukuje glebszych wartosci i glebszego sensu w zyciu, zwiazku -niestety skazany jest w miazdzacej wiekszosci statystycznej -na zyciowe niepowodzenie.
|
|
Nasza: a malo to przypadkow, kiedy zlapany na "podwojnym gazie" recydwista okazywal sie osoba, ktorej odbrano wczesniej prawo jazdy za jazde pod wplywem? WIEZIENIE! Bezapelacyjnie! I to z przymusem pracy na rzecz ofiar pijanych kierowców! Jak przez kilka lat nie bedzie pil -drogi beda bezpieczniejsze. A i sam nie wpadnie wezykiem pod samochod.
|
|
w szmateksie bedziesz mial jeszcze taniej po 5 zl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |