Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szef PGNiG: Odetniemy gaz, ale tylko firmom |
z przykroscia musze stwierdzic,ze kasy nie dostaniesz za kurtke.uczulam sie w Mechaniaku i moja kolezanka tez miala przygode z kradzieza. grala na keybordzie i w I klasie wychowawczyni poprosila ja,zeby przyniosla sprzet do szkoly zagrala na otrzesinach naszej klasy,no to dlaczego nie? a ze nie jest z lomzy i nie chciala targac badz co badz duzego instrumentu pksem to wycha zaproponowala zeby zaniosla go do wfistow.jej maz mial tam szafke zamykana na klucz wiec nie strach bylo keyboard zostawic. organki przelezaly tam caly rok szkolny(wyjmowane na klasowe imprezy).gdy dziewczyna upomniala sie o swoja wlasnosc okazalo sie ze keyboard zostal skardziony.poszla z tym do wychowawczyni,ktora powiedziala:TO NIE JEST MOJA SPRAWA.JA CI ICH NIE UKRADLAM...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szef PGNiG: Odetniemy gaz, ale tylko firmom |
a jak ona wyglądała byś ją opisał
|
|
Na pewno na sylwka będą jakieś oferty z rużnych klubów i pabów.
|
|
Hej,zna ktoś moze tytuł piosenki z reklamy cyfrowego polsatu? Z dgóry dziękuję za info
|
|
Jejuuu jaki typ...przegięcie...
|
|
Wszystko możliwe i halicynacje i to, że w innym wątku ten gość pisze, że jego podstawą w sieci są m.in. kanały filmowe na www.sextv1.pl
|
|
zly_czlowiek napisał(a): > u mnie wczoraj w jednostce jeden siedzial i kable kradl! jak go > jeszcze raz zobacze to mu nogi z dupy powyrywam! > Kultury trochę!! Ja pytam o muzykę ELF-a!!! Ale jak widać nikt nie słyszał!! Cóż, po Łomży nie ma się czego spodziewać!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |