Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Janusz Palikot był tajnym współpracownikiem SB? |
ja na twoim miejscu nie szla bym ani do wychowawcy ani do dyrektora tylko od razu wzywala Policje.badz co badz to jest kradziez... niechby tylko wlasnosc szkoly zostala skaradziona,to by dopiero rozroba byla... moment by bylo dochodzenie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Janusz Palikot był tajnym współpracownikiem SB? |
Porady annamiry ok dodała bym do tego zakaz mycia nóg w gorącej wodzie/bo to zwiększa potliwośc / moczenie stóp w letnim naparze z szałwii i sprawdż czy nie masz grzybicy. W Rossmanie są wkładki do butów zapobiegające wydzielaniu przykrego zapachu Pozdrawiam
|
|
Co, "gęsia skórka" na karku? Bywa i tak :))
|
|
Banderas może być tylko domorosłych banderasów nie znoszę. Mnie osobiście podoba się, jeżeli męzczyzna ma swój charakter i umie to zaznaczyć. Chodzi tu np o kwestię wyboru tego co sie robi lub czego sie nie robi. Jeżeli facet znajduje się w towarzystwie piwoszy, to niekoniecznie musi wychylać szklankę za szklanką. To samo dotyczy papierosów czy innych używek. Niepalący czy niepijący męzczyzna to towar deficytowy.
|
|
Druga sprawa to umiejętność rozmowy. Rozmowa w stylu "Cześc, ale dzisiaj k... zje.... jestem po pracy. Ale może k.... do wieczoraj odpocznę i wyp.... gdzieś we dwoje wieczorem, co ?" Szok. No niestety, ale z kobietą taka rozmowa odpada. No chyba , że któraś lubi takie przecinki. Sama czasami klnę, ale w chwilach złości, te wyrazy mają dla mnie tak ostrą wymowę, że nie ma potrzeby mieszać ich w zwykły przekaz słowny.
|
|
A swoją drogą, chcąc tak poważnie podejść z odpowiedzią do postawionego pytania, powiem tak: banał, banały... Myślę, że można zacząć tak jak w piosence: 'o czym marzy dziewczyna gdy dorastać zaczyna kiedy z pąka przemienia się w kwiat... odrobinę szczęścia w miłości... odrobinę serca czyjego... jedną małą chwilę radości... przy boku...' Tak więc idąc dalej tym tropem śmiem twierdzić (a co tam), że kobieta - w sumie puch marny i wietrzna istota ;) - jest w gruncie rzeczy samej osobą o bardzo wrażliwej duszy, subtelnej, delikatnej... nawet jeśli na zewnątrz 'wydaje się być' inna, to w głębi Niej drzemią niezmierzone pokłady ciepła i serdecznej miłości, którymi chciałaby obdarzyć kochaną osobę... Pełni szczęścia zaś zaznałaby jeśliby ta właśnie - kochana - osoba odwzajemniła się tym samym, polubiłaby, pokochała, okazywała to na każdym kroku. Była zawsze życzliwa, patrzyła z uśmiechem, przytuliła, buziaka dała... otworzyła drzwi, dała usiąść, na ręce wzięła... zrobiła zakupy, pomarudziła wspólnie w obuwniczym albo przy wyborze jesionki... pomogła przy obiedzie a nawet zrobiła kolację... Tak więc BANAŁ, BANAŁY można by powiedzieć. Sytuacje które pomiędzy kobietą a mężczyzną powinny mieć miejsce co dzień, każdego dnia... Bardzo często chcemy 'czegoś innego', 'czegoś niezwykłego'... równie często zapominając o takich właśnie banalnych rzeczach, prozaicznych (wydawałoby się) czynnościach, które czynią nasze dni piękniejszymi, a dom malują w takich ciepłych barwach, że zawsze z uśmiechem na ustach w sercu chce nam się do niego wracać :) Ale może ja się mylę ;)
|
|
"na ręce wzięla"? to bym sie dopiero załamała :)))
|
|
'Wzięła' czyli ona, osoba, czyli On Ciebie a nie Ty Jego :) Chociaż, z drugiej strony, zważywszy na to, że interesowałaś się siłownią... jeśli byś tylko chciała... ;)
|
|
Witam ;] Mam następujące pytanie. Mam internet w introlanie i chciałbym zmienić na IST. Czy bez problemów zerwę umowę z introlanem i czy to coś będzie kosztować??? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Podobno 'jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogidził' ;) Idąc tym tropem myślę, że każdy z nas jest wyjątkowy, wyjątkowa i trzeba dbać o to aby 'swojej' kochanej osobie sprawiać przyjemność i okazywać miłość. To co się podoba jednej osobie - drugiej nie musi... i dwornie chyba też ;) Wszelkie generalizowanie to tylko... taka sobie polemika dla zabicia czasu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |