czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Wbrew interesowi Podlasia"??!!

Angelo Mike najwiekszy polski dj muzyki tanecznej, ma za soba wiele imprez (mayday pl) zostal takimi haslami okrzykniety w roznych czasopismach , radiostacjach i telewizjach. Muzyka jego to w szczegolnosci trance, progressive. Mysle ze czlowiek ktory gra w roznych krajach i roznych klubach nie przelamie sie i nie bedzie zmienial swojego stylu muzycznego w klubie ATOM. Jesli tak bedzie "klubowicze" z lomzy troche sie zdziwia ;)

p.s. komercja, gwizdki, vixa tak trzymac "klubowicze" buahah

Chillout people & respect for another

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Wbrew interesowi Podlasia"??!!

dziki czy ty musisz brac wszystko na powarznie czlowieku wiecej luzu i THC pamietaj ze zycie to nie tylko praca ale terz zabawa ale patrze ze ty z tych co sie na rzatach nie znaja powiem ci jedno madre zdanie "Bij w Gówno"

o co tu chodzi moze ktoś mi powie?

Zbych

:)

:-))))))))))))))))

Panie Prezydencie Brzeziński !!!
Dlaczego przeniósł Pan Biuro Zasiłków Rodzinnych a także Oddział Lokalnictwa i Spraw Mieszkaniowych na ul.Polną ???
----------------------------------------------------------------------------------------

Z poważaniem
PRZEWODNICZĄCA PARTII SAMOOBRONA RP POWIATU ŁOMŻYŃSKIEGO
Barbara Zach

Re:

Mariusz, odezwij się na maila.

bart_jaslowski@o2.pl

To może coś pomyślimy. ;)

Ja będę tam dojeżdżać, to mogę później puszczać dalej to czego się nauczę.

GRATULACJE i baw się dobrze w odmiennym stanie (cywilnym, nie świadomości).
:-)))

Pozdrawiam.
grover

Bez przerwy zdarzają mi się takie historie...

Jakich dziewczyny wolą chłopaków, starszych czy młodszych?? Chłopaki a jakie dziewczyny Wy wolicie ? Czekam na wasze opinie.

bagrmosen

To forum kieruję zwłaszcza do osób z rocznika 1986 i młodszych, którzy "załapali się" do nowego systemu szkolnictwa. Co sądzicie o wprowadzonych prawie 5 lat temu zmianach w edukacji (mam na myśli utworzenie gimnazjów)??? Osobiście ten pomysł mi się NIE PODOBA, ponieważ obecnie w szkole sredniej obowiązkowy jest 2 język obcy oraz matura z któregoś z nich!!!!!

Przeczytajcie artykuł "Poczta nomenklaturowa"

http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1161084&KAT=237

bagrmosen

Jak wolisz młodszych to zapraszam, hehe.

:-(

Za bezpiecznie to napewno nie jest.

---
PGG

Obawiasz się, że za dużo się nauczysz?

Matyjasz czemu sie smucisz?:)

bagrmosen

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich w tej waznej chwili. Życzę, by nasze debaty była naprawdę na poważnym poziomie i owocowały rosnącym wzajemnym zaufaniem, niezależnie od poglądów i siły argumentów.

Z poważaniem
Tadeusz Zaremba

Po pierwsze:
[-]Obcieli rok liceum, dodali rok podstawowki(tak mozna nazwac gimnazjum, bo z tego co mi wiadomo duzo wiecej sie w nim nie robi)
Po drugie:
[+]Piszesz jeden egazmin i składasz papiery nawet do 20 szkół bez konieczności pisania w każdej egzaminu

bagrmosen

ja wole starsze dziewczyny, małolaty są nie stałe w uczuciach i słabo doświadczone

nowa Europa?lepsza?czas pokarze. gorzej chyba byc nie moze...

Malgosia chyba wiesz ile sie teraz slyszy na temat korupcji w policji.malo tego.policjanci maja zwiazek z grupami przestepczymi!!!!!!!!!!.dostarczaja im informacji.A te opieniadze to na pewno Ci gliniarze se wzieli co mnie wiezli.jestem o tym święcie przekonany.A jednego gliniarza nawet lubie.Pracuje w drogówce."Obługiwał" mnie kiedys ale naprawde kultura jest.I mozna bylo pogadac.Pozdrawiam tego Pana i wszystkich forumowiczów.Jedziemy z tym koksem!!!!!!!

Małgosia Ty chyba telewizji nie ogladasz!!Co sie w Polsce dzieje to włos na.............. staje!!!!! A te kase to se gliniarze przechulali.
Jak jestes prawdziwą Małgosią to jeszcze fotke zalącz!!!! hehehe
Pozdrawiam

Zbych

tagi (pogrubienie) nie zadzialaly :))

zimno zimno. Ale ktoś ich musi bronić .Czy Ty też nie lubisz policjantów? Jeżeli tak to -z jakiego powodu. Chyba,że mocno podpadłeś.Jak narazie to nie mogę się dowiedzieć ,który z łomżyńskich policjantów jest nielubiany.Czyżby to oznaczało , że jednak są lubiani?????????????
Pozdrawiam

Jesli ognisko bedzie planowane na polowe maja, to pisze sie na kolejne;)))
Jesli chodzi o "tych starszych panow" to oby wszyscy byli tacy jak Ci starsi panowie:)))
Pozdrawiam forumowiczow tych znanych i tych nie znanych:)

Też miałem taki kłopot. Bez mojej wiedzy zmieniono mi w sklepie abonament na darmowe wieczory i weekendy - podczas, gdy wieczorami i w weekendy mnie w sklepie nie ma, bo nie pracuję.

Ale za to zgłosiłem wniosek o obniżenie abonamentu za Neostradę, ponieważ w ciągu miesiąca przez 4 dni mi nie działała i po rozpatrzeniu otrzymałem zniżkę w wysokości 170 zł (Abonament wynosi 200 zł).

Niech żyje TP S.A. - oszuści, ale z taktem.

Zyczę Wam wszelkiej radości w życiu i samej radości,
żadnych trosk w naszej UE,
satysfakcji z europejskich dochodów,
bardzo dobrego slużebnego dla Was zdrowia,
pięknej, mądrej i zdrowej dziatwy w stosownej dla Was
i naszej ojczyzny ilości.
Tobie Piotrze życzę czasu do dalszego odwiedzania forum,
nadal dobrych pomysłów, energii i wspaniałego humoru
do ożywiania forum i życia w naszym mieście.
Twoja aktywność owocuje wieloma działaniami
i jest przykładem wielkich możliwości internautów i internetu.
No ale dość patosu trzym się i powodzenia na tej nowej drodze.

No i wiosłuj Czesiu, wiosłuj ! Może wreszcie ten kajak popłynie raźno...i tego Tobie i nam życzę. Pozdrawiam.

Zbych

o! zdecydowanie lepiej:)

Proponuję osobom, które zaszczyciły swą obecnością Modlin 01.05.2004 (i nie tylko :)) o wypowiedzenie się na temat imprezy, zdanie relacji, a może ktoś startował ?! Co prawda byłem tam ale znajomego auta na starcie nie widziałem. Wiem natomiast, że miał wystartować koleś z Łomży w konkursie CAR AUDIO (granatowe Clio) ale szczegułów nie znam. Moim skromnym zdaniem impreza była TOPOWA :) górna półka. Było widać profesjonalizm organizacji. Startujących ok 1000 numerów oglądających jeszcze więcej. Można było obejżeć naprawdę gróbe fury pod każdym względem : wyglądu, osiągów,audio itp. pozdrawiam i zapraszam do dyskusji

NIe wicie może kto wygrał 1/4 mili. MOże wygrało Audi S4, czy Celica

OK,powodzenia

Czy wiecie, że jest taki ogónopolski konkurs? http://spoldzielniemieszkaniowe.pl/
na czwartej podstronie w "Konkursie" jest zgłoszona stronka ŁSM www.lsm.lomza.pl
Obiektywizm czy lokalny patriotyzm - oto jest pytanie ...... Głosować na naszą czy na inną? :D

Pozdrawiam

Tiger

Krzysiek (ja) co ci się nie podobało w organizacji ??? Dla mnie BOMBA...

Ja sie ucze w mechaniaku i nic wam nie powiem na ten temat, poprostu trzeba tam byc i zobaczyc ''to i owo''. Ja sie nie ucze dla panie E.B. i mam w nosie co tam sie dzieje, ja chce skonczyc to szkole i kropka

POZDRO

Ja ponad wszystkie regionalne imprezy na powietrzu przedkładm drzemkę. No dobra, prawie wszystkie :-)

Nie wiem, czy mi się polepszy czy nie. Dzisiaj los jednostki niezbyt zależy od wielkiej polityki.
To jedno.
A oprócz tego.... Nigdy w naszej historii nie mieliśmy tak dobrze. 60 lat bez wojen, a teraz dodatkowo teraz jesteśmy w najmocniejszym układzie świata. Wsród 10% najbardziej nowoczesnych krajów.
W dodatku koło Niemiec po raz pierwszy pokojowych i cywilizowanych, koło Rosji pozbawionej imperialnej siły, zmierzającej ku normalności. Nie grozi nam zagłada, wojna, gwałtowny kataklizm.
No i mamy szansę stać się pomostem między zachodem a wschodem. Lokalnym mocarstwem może. A na 100% żyć w spokoju i dostatniej.
Tylko nie schrzańmy wszystkiego, bo dzieci nam tego nie darują.
vR

nie podobalo mi sie to ze organizator biorac taka kase nie potrafil znowu jak w tamtym roku-sektory ktore byly wydzielone tak naprawde to bardzo byly, powinni ustawic wiecej trybun, zaopatrzyc teren w wiecej punktow gastronomicznych i toalet, nie chodzi mi przeciez o wyscigi bo byly ok, JA3 czy my sie znamy jak mozesz to sie przedstaw, albo napisz chociaz czym latasz, wybiera sie ktos do bialej podlaskiej?????

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

O kurde jaka tragedia !!! Wynajełeś już Rutowskiego ??? Chcesz pokonwersować o tym zdarzeniu !? bo chyba po to jest forum.

pozdrowienia dla wszystkich :))

Fajerwerki były fajne, a pozatym do organizatorzy nie postarali się, mogli zaprosić jakiś zespół :)

te Dziki idz poszukaj żołędzi pod lasem a nie na ludzkim forum próbujesz zwrócić na siebie uwagę

pierdolicie hipolicie (hipolity)........

---
PGG

Co sądze o radiu BaB? Napewno to ze jest najlepsznym naszym regionalnym radiem! Sa tam dwie osoby które mi się nie podobają a mianowicie Arek Peżanowski i Martyna Filipkowska,moim zdaniem nie są na odpowiednim miejscu!Jeżeli chcą pracować w radiu to niech robią to z tej niesłyszalnej strony:P Osobiscie lubie Agnieszke Jaroszewską która fajnie prowadzi swój program! Wnosi cos miłego do tego radia! A ogólnie RADIO JEST OKEJ! A CI KTORZY SIE ZE MNA NIE ZGADZAJA I COS IM SIE W RADIU NIE PODOBA TO PRZECIEZ NIKT WAM NIE KAŻE TEGO SŁUCHAC!

BYŁO SUPER A WY POPROSTU NIE MACIE CO ROBIĆ I CZEPIACIE SIE! JA 3 JEŻELI JESTES TAKI MĄDRY TO PROSZE ORGANIZUJ JAKIS RAJD SPROWADZ TYLKO DOBRE FURY I PORÓWNAMY NA KTOREJ IMPREZIE BYŁO ZABAWNIEJ! BO MI SIE PODOBALO KIEDY 3 CHLOPAKOW PODNIOSLO MALUCHA A JEDEN Z NICH SIEDZIAL POD I GO REPEROWAL BYLO FAJNIE I TYLE! W PROBACH ZRĘCZNOSCIOWYCH PRZECIEŻ NIE CHODZI O TO ŻEBY MIEC DOBRE AUTO TYLKO TRZEBA UMIEC NIM JEŻDZIĆ!!!!!

---
PGG

Zgadzam sie z Ja zero organizacji!Możę was to zdziwi jestem kobieto ale tam byłam i było tak sobie a powinno byc co najmniej DOBRZE!

To nie zaglądaj. Ja psów nie lubię, ale gdybym miał i by mi zginął to bym go próbował znaleźć na kaźdy możliwy sposób i to jest chyba logiczne.

---
PGG

Ale próbójcie.

Dyrb

Witam wszystkich forumowiczow.
Od pewnego czasu zaczyna mnie denerwowac (wlasciwie to zawsze mnie denerwowalo) przychodzacy na moja poczte SPAM.
Nie jest to moze nowosc, ale o ile mi sie wydaje to nie jest legalne.
Ale najgorsze, jest to, ze do moich znajomych przychodza maile rzekomo z pod mojego adresu z zalaczonymi wirusami, a to juz jest chyba podszywanie sie pod inna osobe i takze jest nielegalne. Pytanie moje to jak z tym walczyc, nie chodzi mi o filtry antyspamowe, ale o srodki prawne i moze ktos zna podobne sprawy ktore zakonczyly sie jakims rozglosem czy sukcesem. Z gory dzieki z jakiekolwiek informacje na ten temat.

a nie lepiej uzywac tego co juz jest?

www.clubbing.pl

Cbtr dobrze gada !! :))) rajd byl super organizacja tez !!! czekamy na nastepną tego typu impreze !! kiedy cos bedzie ???
pozdrawiam

Prawdopodobnie otworzyłeś załącznik od jakiegoś dziwnego maila, który zawierał robaczka :-) Kiedy komputer jest podłączony do Internetu, robaczek ten rozsyła się w mailach do Twoich znajomych, których masz na liście Outlooka, bądź innego programu pocztowego. Wbrew pozorom nie jest go trudno usunąć. W pierwszej kolejności przeskanuj cały komputer programem Ad-Aware (w wersji 5.0 lub wyższej) a potem odpal Registry Cleaner i zobacz, jakie programy uruchamiają Ci się przy starcie systemu. Dodatkowo (jeśli masz taką możliwość) obserwuj procesy systemowe (ctrl+alt+del w WindowsXP/2000) i zwróć uwagę na te, które podczas połączenia internetowego zżerają dużo zasobów procesora, pamięci RAM.

Dyrb

Treść jest ukryta

Polecam strone:
http://otworzoczy.4lomza.pl ew.
http://otworzoczy.linux.org.pl

Wkrotce strona bedzie uzupelniona o najnowsze informacje.

> Czy ktos wie moze dokładnie co tam bedzie, jak to bedzie wyglądało i mniejwiecej ile osób przewiduje sie tam?

Im wiecej osob tym lepiej :) Ciezko oszacowac liczbe, bo szkoly srednie urzadzily dzien wolny w czasie matur dla uczniow zamiast starego pomyslu zorganizowania dnia dla mlodziezy.

> I czy to jest płatne jakos czy wstep wolny.. i czy na dystrybucje linuxa trzeba tez kase/płytki brac?

Wstep jest jak najbardziej _BEZPLATNY_ !!!
Plytki beda rozdawane bezplatnie :)
Na koniec beda rozlosowane gadzety wsrod osob, ktore wypelnia ankiety.

Mam nadzieje, ze czesciowo wyjasnilem niejasnosci.
Pod koniec tyg. powinny pojwic sie plakaty w szkolach, itp.

Zapraszam do odwiedzania strony.
Kontakt przez e-mail: konferencja (at) frodo.wsa.edu.pl

---
PGG

Obok salonu RENAULT za stacją PRYMA gość robi bardzo dobrze chwalą go

Jak narazie droga zoabaczymy za pare miesiecy jak ceny sie ustabilizuja na pewnym poziomie...

Jak zawsze zalezy to od osobowsci danej osoby ktos moze miec 50 lata byc niedpowiedizlnym gownirzem czy gowniara i na odwrot.

...kiedy to jest ? ty lecisz ? popatrzec czy yariska sprawdzić ? pozdro

...spoko kolezko amerykanski mi sie podobalo ja tez chce do niebaaaaaa

Angelo moze jest i OK ale ATOM nie myśle, ze to fajny Club ... zresztą to cała łomża ...

masz tu tel.604530842 do profesjonalnego studia nagrań w łomży NOVI może ci pomogą

Jay... a co ty tak tych rolników bronisz moze sam jesteś miastowy od tsech lat... rolnicy niech w około siebie posprzątają na podwórkach w zagrodach , a nie bród, smród...tylko płakać umieją o kasę a co w mieście lepiej jest jak jestes taki patriota to kupuj na rynku obsrane jajka, i ziemniaki w błocie ja wolę jak na całym świecie w dużych sklepach kupować czysto i tanio, a mit o zdrowej żywności już nie istnieje nawet w zagrodzie u naszego rolnika tylko higieny tam brak... SORRY ROLNICY ALE PRZEZ WASZE INCYDENTY NA DROGACH Z LEPPEREM NA NAS A NIE NA WŁADZY ZRAZIŁY MNIE DO WAS ....

ja byc moze poade zmieze czas swego civica ale narazie nic pewnego.
pozdrawiam Krzysiek

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Warte uwagi

Nałóż sam to sie przekonasz.

Dyrb

Podczas klubowych uroczystości: „Otwarcia” i „Zamknięcia Sezonu”, „Wianków” oraz regat odbywały się imprezy kulturalne. Po 1926 r. „Wianki” włączone zostały do ogólnokrajowego programu wychowania społeczeństwa. Odbywały się one w czasie Tygodnia Obrony Przeciwlotniczej i Przeciwgazowej oraz Dni Morza. Do ich przygotowania włączyli się nowi współorganizatorzy: 33 pułk piechoty, Łomżyński Klub Sportowy, harcerze, Liga Obrony Powietrznej i Przeciwgazowej, Liga Morska i Kolonialna, Stowarzyszenie Kupców Polskich, Stowarzyszenie Młodzieży Polskiej, organizacja Przysposobienia Wojskowego, oraz Miejski i Powiatowy Komitet Wychowania Fizycznego i Przysposobienia Wojskowego. W 1927 r. po raz pierwszy, po odzyskaniu niepodległości odbyły się w Łomży zawody pływackie. Wygrał je W. Szeligowski, a drugim był uczeń Zarin z Gimnazjum im. T. Kościuszki.

Studia Łomżyńskie nr V cdn. ..............................................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

bagrmosen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org