Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie ufają Palikotowi,Kaczyńskiemu i Macierewiczowi. |
Ciekawe czy ktoryś z Gosków wie co sie tutaj dzieje:) A tak wogóle to ich cyrk i ich mapły:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie ufają Palikotowi,Kaczyńskiemu i Macierewiczowi. |
To co wiedzą napewno to że baner reklamowy tego poinS pojawia się na tej stronie:) reszta to szczegół:)
|
|
a ja wymieniam opony poza Łomżą. Dużo taniej i bez kolejek. I to nazywa się konkurencja. Miejsca nie wymieniam, żebyście nie posądzili mnie o kryptoreklamę. Powiedźcie, ile kosztuje wymiana kompletu opon w tych łomżyńskich firmach, ile koszuje w wypadku wymiany całych kół (letnie alusy na stalowe zimówki) ??
|
|
Może i dyrekcja zareaguje, ale kosztów nie pokryje i wątpie by nagranie było na kamerze, bo w boksach nie ma kamer... Zreszto to już nie pierwszy przypadek odkąd jest nowy dyrektor :-) Widać jego pomysł z kamerkami przynosi marne efekty :-/
|
|
a czy ja nie mogę pisać z czyjegoś maila? hah, ludzie. poza tym czy ja kogoś opieprzam? mówię tylko do szanownego 'tommeknet', który wszystko krytykuje i namawia ludzi do 4pór, mimo ich innych upodobań (patrz : wpisy wyżej ).
|
|
A ja wymieniam opony od 12 lat u Racisów. Chłopaki świadczą naprawdę profesjonalną obsługę, po prostu znają sie na rzeczy a i ceny zawsze sa dobre. Najlepiej niech kazdy robi to co umie robic najlepiej, a nie się wpieprza
|
|
Czy Wy naprawdę nie umiecie szukać wiadomości???
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 06-11-07 19:09 mwi11, rozumiem że ty masz jakiś interes w tym aby komuś dupę obrabiać, jesteś z konkurencji, a tym samym mało wiarygodny. Widziałem opisywany przez ciebie problem i prawda jest taka że naczepa stoi z boku zakładu i w żaden sposób nie zasłania tego punktu od strony wjazdu... Janie Serce - miej serce dla innych , bo mówią, że Polak Polakowi wrogiem. I czytając twój post odnoszę wrażenie, że pasuje do Ciebie . Należy piętnować takie zachowanie a nie doszukiwać się konkurencji i tłumaczyć chamskie zachowanie innych.
|
|
no tak ale nie wiem czy porachowane kosci przede wszystkim kręgoslup dadza rade poskladales juz sprzeta?
|
|
Pewnie juz na niejednego wetyla gume naciagala buhahaha......
|
|
Zobacz na allegro - kupowałem.
|
|
Jesteś emerytem ? Jeżeli to tak zajebiście ważna sprawa to mogę pożyczyć na bilet. Oddasz jak dostaniesz przekaz. Czy po prostu lubisz podróżować za darmo ?
|
|
ale o co chodzi - jakie okienko? Zbych
|
|
Uściślam zatem: Dla Panów: Co waszym zdaniem może zainteresowac kobiete? Dla Pań: Jakie zachowanie Panów - może zainteresowac was, jako kobiety?
|
|
No ale mam napisać co może zainteresować kobietę jako: - moją serdeczną koleżankę? - kandydatkę na żonę? - żonę? - kobietę na... ;) - kochankę? Bo wydaje mi się, że mogą to być całkiem różne rzeczy ;)
|
|
loosac: "Nadal wola twardego macho, ktory troche nimi pomiata (chociaz do pewnego momentu, a potem jest juz za pozno) -pomimo, iz mowia co innego. Te wszystkie "pierdoly" o idealnej milosci, wrazliwym i romantycznym facecie - to takie gadanie tylko. W realnym swiecie macho wygrywa z romantycznym facetem. Kobieta, bez wzgledu na to co gadala wczesniej (takie sa kobiety -jedno mowia, mysla i robia inaczej) -statystycznie- najczesciej wybiera drania, ktory pozniej zdradza ja na lewo i prawo -czesto z bliskimi kolezankami, lub pomiata nia, olewa czy ogolnie nie szanuje, nie slucha." Niestety to smutna prawda. Jak ktos odkryje co kieruje kobietami przy tych wyborach. iz mysla o romantycznym facecie a wybieraja "macho", to chyba nagrode nobla mi dadza.
|
|
Oczywiscie prosze pamietac, ze to statystyka. Ja w koncu znalazlem taka kobiete jak trzeba. Lubie samodzielnie myslace i inteligentne kobiety. Czas pokaze. Z moich wczesniejszych zwiazkow tylko 1 przetrwal 4 miesiace, wszystkie inne to kwestia max miesiaca. Obecny mierzony jest w latach :) Jak widze jednak, obecnie godnosc kobiety -za sprawa wlasnego wyboru kobiety, "zsuwa się" po rowni pochylej. Z roku na rok coraz gorzej. Zaczyna sie bardzo mlodo -13-16 latki w centrach handlowych -lowiace prezenciki za seks. Potem studia -sponsoring (seks za mieszkanie i inne korzysci materialne) -czy emigracja -seks za przenocowanie, praca w agencji towarzyskiej jako ambicja do spelnienia. Aha, odnosnie mlodych dziewczyn, ok miesiaca temu z kolegami znalezlismy w nocy (w Lomzy!) totalnie nieprzytomna od alkoholu 13'latke. Piekne nam rosnie mlode pokolenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |