Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kosciół przeciwko Jarosławowi |
cyfróweczka moja mała sobie śmiga głupi* pał*
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kosciół przeciwko Jarosławowi |
haha sram na to co myślisz,a ja i tak wiem swoje i własnie będę tam chodzić a nie do tych twoich tommeknet 4pór, do których pewnie byś chciał żebym chodził, ale to twoje niedoczekanie : p
|
|
domóweczka : D
|
|
proponuję schronisko i owczarka niemieckiego, super psy.
|
|
Janie Serce nie angarzuje nikogo w pisanie postów twoja paranoja jest dla mnie zaskakująca. Jezeli ty akceptujesz takie zachowania ok twoje prawo jak kiedyś dotknie Cie taka sytuacja a zrobi Ci ją jeszcze kolega zrozumiesz ja czuje i mam do tego prawo aby o swoich odczuciach podzielic sie n forum co czynie. PS. i powtórze raz jeszcze zachowanie byznesmenów uważam za chamstwo i buractwo a ja tego nie toleruje i nie bede tolerował a Ci którzy akceptuja takie zachowania widocznie też są takimi prostakami i to jeszcze ze znieczulicą a nick z sercem w nazwie to przykrywka dla wybielenia swojego chorego EGO.
|
|
dyrekcja nic nie zrobi... kloc sie o odtworzenie chociaz w sumie jakos sie bardzo chyba tym nie przejoles cio:)? a teraz jeszcze chory jestes to o odszkodowanie sie kloc hehe bo bez kurtki do domq wracales:) a kurtka zginela bo wczesniej ktos rozwalil klodke i pani szatniarka zabronila nam brac kurtki na rpzerwie wczesnije bo wlasnie klodka byla rozwalona...
|
|
ja ciebie nie obrażałem, jeśli ci coś nie pasuje w opisanej przez ciebie sytuacji to nie dawaj im zarabiać i po problemie, a ja mogę mieć inny pogląd na tą sprawę i tyle... a nick z sercem przyszedł mi na myśl na poczekaniu, bez specjalnego obmyślania:) chyba powtórka tego serialu leciała w tv, także twoja pseudo psychoanaliza mego nicku jest śmieszna:) dla twego samopoczucia napiszę że jestem wielkim hu..m:)
|
|
A teraz konkretnie: Śnieg zaczął padać i pojechałem dziś zmienić opony. Zajechałem do Świata Opon, bo była mniejsza kolejka. Rzeczywiście sąsiedzi postawili naczepę od Tir-a tak, że wyjechać jest ciężko. Ciekawe jest to, że sąsiad sobie też podjazd zawęził :). Ale właściciel dał se rade pokierował jak wjeżdżałem i jak wyjeżdżałem. Chłopacy na warsztacie zbytnio się nie śpieszyli ale rozumiem ich po całym dniu pracy (już było po 18.00). Jeszcze azotem mi koła napompowali. Podsumowując: Obsługa ok, wyjazd beznadziejny. W tamtym roku, zmieniałem opony w Point-S, jakość obsługi podobna, zamiana opon szybsza (mają więcej maszyn do wyważania), ale nie pompują azotem w cenie wymiany (nie wiem jak teraz) i musiałem czekać ponad godzinę mimo wcześniejszego umówienia się. Gdy na wiosnę będę zmieniał opony, zrobię tak jak dzisiaj pojadę tam, gdzie będzie mniejsza kolejka.
|
|
najlepiej to z buta chodzić nigdy nie zawiadą i zdrowiej :D
|
|
glupi zawsze traci 2 razy.
|
|
niee. ile dni będzie ją jeszcze widać? Zbych
|
|
Czy ktoś z was tez ma taki kłopot? Deodoranty nie skutkują słyszałem że skarpetki mogą pomóc??????????????Na rynku niema i mam problem:(. Pozdro dla osób z tym samym problemem.
|
|
Ta jest najlepsza hehehehe. Pozdrowienia dla całej ekipy forumowej. Pijem, bawim się. angella
|
|
w pfronie ?
|
|
sluchajcie, Racisy siedza w tym biznesie od tylu lat i taki leszcz jak gosk nie zagraza im, ja osobiscie caly czas zmienia u nich opony i bede to robila nawet jak bede musiala pół dnia czekac ale do goska nie pojade bo tam robia same buraki ktorzy tak sie podobno ruszaja jakby w gacie narobili (taka opinia znajomych na temat obslugi u goska)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |