środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Donalda Tuska gry Polską. Póki nie jest za późno

...nawiazujac do tematu...moze wie ktoś komu zaginał rudy, dosc młody Amstaff?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Donalda Tuska gry Polską. Póki nie jest za późno

Hej mwi-11, według mnie twoje zaczepki odnośnie usytuowania firm i płotu są pozbawione większego sensu!

Przyjrzyj się ulicom Łomży, bardzo często po sąsiedzku znajdują się firmy z tej samej branży np. dentyści, warzywniaki, fryzjerzy, ciuchlandy i td. Według mnie nie ma w tym nic złego. Człowiek ma odrazu możliwość wyboru, porównania cen i jakości usług. To też powoduje zdrową konkurencje między firmami.

W ogóle po co ty tam jeździłeś płot oglądać czy opony wymieniać?

Dla mnie jako klienta jakiś tam płot nie ma znaczenie (chociaż śmiesznie to wygląda), a liczy się przede wszystkim cena, obsługa i szybkość wymiany opon.

Gdy następny raz pomyślisz o dodaniu posta o jakiejś firmie, to zajmij się krytyką usługi, a nie przedstawianiem swoich płotowych kompleksów!

witam
Dzis pod szpitalem w Lomzy pewna osoba zostawila samochod przed znakiem TAXI. A panowi z BISU tacy madrzy sposcili powietrze z kola, nie rozumiem jaki w tym cel mieli i co tym osiagneli ale wiem jedno osoba ktora to zrobila nie ma za grosz kultury, a moze ta osoba przyjechala po leki dla chorej matki ? albo po jakies wyniki. Ludzie pomyslcie zanim cos zrobicie.
A do wyrozumialych mam prozbe nie zamawiajcie TAXI BIS bo to dno...Nawet slyszalam ze nie ktorzy mlodzi panowi z tamtad jezdza po narkotykach ...
Pozdrawiam

Szatnia nr 12,dla znalazcy wysoka nagroda!!

HeHeHe :-) Cały Mechaniak... Oj, i co z tego, że są kamery w szatniach :-P Szkoda, tylko kasy...

nie, to mechaniak.

buahah, znowu. Po pierwsze to jak znam zycie twoj kolega stanal na ich postoju, za ktory oni placa kilka tysiecy ( to kierowcy skladaja sie na postoje, jest to pobierane z ich oplat), choc dalej mial parking z ktorego nie chcialoby mu sie dupy ruszyc do auta. Wiecej tam nie ustanie, z jakiego powodu np. czlowiek ktory za to placi i ma z tego chleb ma sie martwic o to ze nie ma tam dla niego miejsca bo jakis niekulturalny cwaniak zajal mu je??ezeli nie stal na postoju to stal na zakazie w co jednak watpie, u nas zakazy jakos w miare sie szanuje bo mandaty nie male, prywatnosc czyjas zas w ogole!! A ze smierdzi to prawda ale nie tylko w tej korporacji,a ktos pisal mlodych kierowcow?? Ilu w Bisach jest mlodych kierowcow bo jakos nie kojaze??

XX o czym ty piszesz?? kto u kogo pracowal?? masz jakies zle informacje chyba!!

A ja myślałem, że to są świetliki...

Mi rok temu podobnego tylko dzien wczesniej tez ukradli kórtke ale w pg2. Oczywiscie bylo ich widac na 3 kamerach (wiem bo sam oglodalem) ale policja jakos nieznalazła. hehe wina szatniarek bo na lekcji to było a szatnia powinna byc zamnieta jednak kasy niezwrócono!

(*)<~~~~~~~~~~~~~~

Uwaga! Uwaga! Oni się myją raczej:) tylko nie stosują antyprespirantu pod pachy:) a to już jest różnica...

Ja polecam Swiat Opon, do nich jadę i nie interesuje mnie jakiś Tir stojący obok.

to co to za palant parkuje na ich miejscu.
zebys wiedziała ile oni za nie płacą to bys inaczej gadała. A nie zajerzdza koles i parkuje na ich miejscu bo nie chce mu sie ruszyc dupy i podejsc pare metrówz parkingu tylko musi macho postawic przed wejsciem, bo bliżej. a jak jest inwalidą to dla nich są specjalne miejsca niedaleko wejscia.
J tam ich rozumiem bo wkur..... gdyby jakis cwel zpieprzylby sie na moje miejsce za które płace sporą kase

Już powoli lokale powinny się reklamować w mediach

Jeśli to naciągacz to warto go wylegitymować, powinien mieć ID z Zaiksu , mozna takzę przedzwonić w jego obecności do zaiksu i zapytać czy taki jego mośc pracuje tam.

JEśli wszystko się zgadza to jak najbardziej ma rację. Odtwarzanei czegokolwiek ( muzyka z radia , czy tez z TV ) publicznie ( wiecej niż dla jednej osoby ) podlega oplacie. Opłata uwarunkowana jest ilością głośników w pomieszczeniu itp... Głupioe ale prawdziwe.

Teoretycznie policjant Cię może na skrzyżowaniu złapać jak przez chłodny Łokieć słuchasz sobie ŁUP ŁUP ŁUP , i wezwać kontrole z ZAIKSU i dowalą ci za publiczne odtwarzanie Łupaniny :)

Zaiks co jakiś czas wysyła swoich kontrolerów do dyskotek, do barów, na stacje benzynowe... ale żeby do zakładu to pierwsze słyszę, więc zatem musiał Cię ktoś w głupi sposób podpierdzielić, pewnie jakiś praconik który wie co nie co na ten temat.

otworz to zobaczysz

Chyba w czuły punkt trafiłem ;-)

Czy Wy wiecie co teraz pracownicy przezywaja jak to szef czyta? :-P

ja tez chadzam na wiekszość meczy naszych siatkareczek wszystkie są ładne ale tylko 14 przyciąga mój wzrok :D ale nie tylko uroda w jej przypadku jest atutem bo i gra bardzo dobrze :) az miło popatrzeć pozdro

Nie znam tej firmy. Nam znajomi polecili firmę Victoria ze Szczuczyna.
http://www.victoria.net.pl/

Nasza sauna wyszła trochę drożej - mieliśmy gotowe pomieszczenie i nie było typowej sauny o takich wymiarach.

w da graso w lomzy jeszcze nie jadlam,ale jakis miesiac temu jadlam w bialymstoku to droge znaczylam swoimi zygami,no moze te rybki na pizzy byly z lat 80.no coz zdaza sie.troche boje sie probowac w lomzy.Ale widzac po opiniach to chyba nic ciekawego.

a jakie narkotyki jedza te bisiaki hehe

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org