Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Tajne okoliczności" związane z sekcją L. Kaczyńskiego |
trzeba dalej wałkować ten temat to nie dogonią ehehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Tajne okoliczności" związane z sekcją L. Kaczyńskiego |
,,dlaczego nieskończą stacji na sikorskiego za rynkiem po lewej stronie " kiedyś rozmawiałem z właścicielem, i wyszło ze nie ma układów, i mu połozyli budowe. Co się zaś tyczy budowy jakieś stacji benzynowej na Szosie Zambrowskiej, to sa odpowiednie przepisy regulujace umiejscowienie takiej stacji, i tam pisze konkretnie ile to ma być np metrów od zabudowań, osiedli mieszkaniowych i t d. Zainteresowani powinni sie zapoznać z tymi przepisami i dochodzić swoich praw jeśli są słuszne.
|
|
ja tez wolę Diavolo :D hehe już nawet pod gruszą jest lepszy klimat hehe heheh :P
|
|
odnośnie stacji na Sikorskiego to facet dostał pozwolenia i budował, więc gadanie o układach nie ma sensu. Chodzi jednak o inne sprawy...
|
|
Co to znaczy spawacz w osłonie dwutlenku węgla ??
|
|
polecam kiermusy. :)
|
|
Z większości opinii wynika, że TAXI BIS to najgorsze taksówki w mieście.... sam kiedyś doświadczyłem ich "jakości" za kurs za który zawsze innymi taksówkami płaciłem 30-45zł (poza miasto), Pan Z BIS zarządał 100zł i powiedział że to i tak bardzo mało. Oczywiście podziękowałem i poprosiłem o kurs do najbliższej konkurencji (konkurencyjnego postoju) .... :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |