środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Wstyd mi za tych, którzy aktualnie rządzą!"

kawe to tylko w kawiarni

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Wstyd mi za tych, którzy aktualnie rządzą!"

MiYu zgadzam się w 99%.
Nie podoba mi się ostatnie zdanie.
Właśnie te psy są agresywne same z siebie.
One mają to już we krwi ,ale odpowiednie postępowanie z takim psem pozwala ograniczyć agresje.

Ale piesek nie dla mnie tylko dal cioci ale ona juz wzięla ze schroniska pieska 6 letniego małego slotkiego. Więc juz nie szukam na pewno nie dla siebie :)
A i wim jakie psiaki są u mas w schronisku sama mam jednego z tamtąd i jezdze tam 2 razy w tygodniu jako wolontariuszka :)

Rottweilery to bardzo inteligentne psy, tylko jest z nimi jeden mały problem. W pewnym wieku pies przestaje już rosnąć, w tym jego czaszka. Jak wiadomo psy tej rasy mają dość spory mózg, który czasami rozwija się jeszcze po tym, jak czaszka już się nie zwiększa. powoduje to ucisk na mózg i po pewnym czasie pies głupieje i często nie wie co robi. (Przeczytałam gdzieś w książce)
To jest wina ludzi, że psy są postrzegane jako niebezpieczne. Kto je takimi stworzył? Kiedyś nie było rottweilerów, amstaffów i innych ras wymagających takiej uwagi i wychowania. To człowiek z nudy (głupoty czy czegoś innego) wychował te rasy.
Nikt nie bierze pod uwagę, że jeśli się psa odpowiednio wychowa, to stanie sie on najlepszym przyjacielem i będzie potrafił zrobić dla swojego właściciela wiele rzeczy, których by się inny cczłowiek nie odważył.

A tak swoją drogą, ciekawe ile one zarabiają...

HanzHans sorki ale co Twoj post wniósł do tego tematu ? ja mu napisalem ile kosztuje. w czym problem ?!

duzy a twoje posty cos wnoszą ? 0

O tym ze Rottweilerowi mozg rosnie jeszcze wtedy gdy czaszka juz przestala - to i ja gdzies czytalem ciekawe ile w tym prawdy ;]

i nie zarabiaja tak duzo tylko za wygrane mecze dostaja kase i to w zaleznosci od zdobytych punktow pozdrawiam jak co to pytac

Dlaczego ? Pizgatornia bardzo pozadny server 0cziterow non stop jakis admin jest a pozatym SXE
Polecam

Zbych

Miejsce I nr 10
Miejsce II cała reszta

oczywiście panna Lencka

siemka i co dalej chetny na kupno tej mety com? pozdrawiam

Kto z Was wierzy w ELF-y? :) Ja wierzę bardzo! :)

oho - jaka Milena, my rozmawiamy o reprezentantce Polski Katarzynie skowrońskiej ( http://skowronska.pl/ )

beth a moze ci sie snią krasnoludki po nocach hahah chyba jakies dziecko założyło ten post hahah

Co do sponsorów, z samym browarem nikt daleko nie zajedzie. Mamy w regione największe mleczarnie w Polsce, ale z tego co wiem Mlekovita od lat reklamuje się w I lidze, widziałem jej logo na koszulkach chyba GKSu Bełchatów. Chodzi o to, że mecze I ligi transmituje telewizja Canal+, taka reklama firmom lepiej się opłaca, niż II liga, z której w Polsce pokażą najwyżej urywki, kiedyś wybrany mecz kolejki.

A, gracze, już dawno ludzie pisali, ze spora część powinna dalej kopać w IV lidze, nawet na słabą II ligę mają nędzne umiejetności. Dano im szansę, ale jak za młodu nic się nie nauczyli, to i teraz talentu z nieba im nie skapnie. Zaangażowanie w grze to inna sprawa, łaskę to można robić mamusi w domu, że zjem zupkę, a tu powinni "gryźć trawę".

Co, do zarządzania klubem, od lat nie ma pomysłu. Jak awansował ŁKS do II ligi nie było stadionu w Łomży, było biuro podróży, cotygodniowe objazdy całej Polski. Po utrzymaniu się w lidze, wycieczka do USA, wyprzedaż najlepszych i liczenie, że jakoś to będzie...gdy inne drużyny wzmocniły składy. Jak nie ma mądrego myślenia, o dobrym poziomie zawodników w klubie, to mamy to, co mamy.

hahahahah lol

heheeh

duzy ja tak samo napisałem ceny i pytanie o jaka mete chodzi wiec.. nie miałem Ciebie na myśli ale ludzie rozpisuja sie o jakichs glupotach bez sensu..

Treść jest ukryta

no własnie..co proponujecie i mniej więcej jakie ceny chodzi mi o konkretne lokale w maire przyzwoite

nie mowie ze mi sie nie podoba, mowie tylko, ze poprzednie dla mnie byly lepsze. zadna plyta pezeta nie przypomina niczym poprzedniej :)

@adamus
Jak znajde jakieś info na ten temat to zapodam tutaj a wystarczy zapewne jak zagadnę na forum odpowiednim o tym i dostane szybka riposte
Tak jak wcześniej pisałem masa dresów kupila sobie Asty żeby przyszpanowac na osiedlu
No rzeczywistości zapomniałem dodać ze jest to świetny pies do uprawiania sportu ehh moznaby sie rozpisywać ;]

Uwaga!!! nabity :)))))

czy to nie jest jeden z pierwszych tematów forum?

Witam. Wie moze ktos gdzie w lomzy mozna zrobic kursy: Spawacza, i operatora koparki - mechanicznej ( nie recznej ) Z gory dzieki za podpowiedz. Pozdrawiam

VOTUM DEO IGNOTO

nie lubie BIS zawsze jak wracamy z kumplami z imprezy to nigdy Bisom nie placimy...

Co jeden polak może zrobić drugiemu. Odp: na ch**. Czy jeden polak pomoże drugiemu. Odp: ni ch**

A jakie mogą być konsekwencje niezapłacenia tego,, abonamentu ,, a z jakim prawem jest to zgodne, czy to moja wina że grają muzykę, ja chciałbym posłuchać wiadomości.!!!

Jeszcze jeden taki sam post załuż :| Jak będzie wiadomo coś więcej to napewno o tym zostanie napisane na stronie. Zwolnienie go uważam za stosowne.

szla dzieweczka do laseczka

Ciekawa jestem, co uwazacie na ten temat.

Mnie osobiście rażą niekulturalne odzywki kiwających się na piętach panów, którzy po dwóch jasnych pełnych uważają siebie za Bratów Pitów i PierceBrosnanów w jednej osobie.

"Koniec świata..." jak by to powiedział Pan Popiołek... Kobieta pyta 'Co może zainteresować kobietę?' ;)

Kolorowego dnia :)

Nie zapomniałem, tylko aż bałem się wspomnieć, bo na samą myśl... ;)

MA KTOŚ NUMER DO TEJ PANIENKI!! :D

Przypadkiem to nie "Lada" ta BMW od panny wracal z zambrowa ????

ee bez przesady :)

bmw - Burak Ma Wraka.

Zbych

miejsca jest znana, ale tajna!!

Do: _siara_ Sorry bardzo, ale naprawianie świata ( lub błędów na 4lomza ) zacznij od siebie pisze się SZLAG, a nie "szlak".

a co bronisz chłopakowi całusa, przecież się nie obnażał, święci z du*** wyjęci.

a nie wiecie czy w relaxie jest aerobic?? Bo w Ewie to jest tylko troche drogi jak na moje fundusze:/ Może polecicie jakiś dobry i niezbyt drogi aerobic??

No i spoko że tam nie jeżdżę to jedno ale z widzenia się znamy. Kiedy się widzimy, to w pełni szacuneczek, lecz tylko czekać kto na forum podejmie temat elektryka samochodowego to może będzie śmieszniej, bo w Łomży jako takiego nie ma, no chyba że nazwa zakładu elektromechanik. He, he. Pięknie to wygląda, lecz okropnie brzmi. Bo ci również nie wiedzą o co chodzi, ale bynajmniej mówią stawkę no i jak u plebana co łaska :-) przedział od - do. A jeśli chodzi o czytnik kodowy w aucie czyli bez komputera to z pewnością powiedzą że nie mają do tego programu (a może brak wiedzy). Tak szczerze to myślę że czas wyeliminować tak zwanych znachorów nie płacić za sam wjazd na kanał bo mogę wjechac jeśli oferuje mi usługę i wykona, ale po to żeby zobaczył i powiedział swoje mądrości, które rzadko się sprawdzają w praktyce to już szczyt bezczelności. Co myślicie by nieuczciwych wyeliminować ewentualnie w jaki sposób. Może na kolejnym forum nieuczciwi mechanicy. Z pewnością ja napiszę.

oj zajac a ty myslales jak j*****s pod koniec sezonu 2 gleby daj juz mlodemu troche luzu jeszcze sie nauczy

...ja znam, ale daaawno nie robiłem.

Zbych

Ostatnio specjalizuję się z robieniu "kawy z pianką" w wysokich kuflach :))))

Hmmm..... jeszcze takiej nie piłem ;)

cmyk zastanawia mnie jedno:

pisaleś niedawno, że masz kobietę, to po co ci piekna Pani do zrobienia kawy ....

nasuwają mi się dwie odpowiedzi:
1. tej kobiety nie ma
2. nie jest piekna
3. nie umie robic kawy

Nie obrażaj się, ale tak mi wychodzi :)))

HEHE... oj no moze sie podobasz.../toc nie kazda jest taka...

Ale kiedy "nasi" radni coś mądrego uchwalili :)))))))))
Przecież to kaleki życiowe.

Szczery szczery, nieczęsto się zdarza, więc doceń człowieku :)

I po co tyle tych Biedronek? W każdej ten sam towar, taka sama cena. Zamiast entej Biedronki otworzyli by jakiś inny sklep, a nie gdzie się człowiek obejrzy, tam Biedronka.

Łomża - kraina rond i Biedronek

w Łomży ma być 6 biedronek nie wiem po co tak naprawdę no ale...
może doczekamy się jakiegoś normalnego sklepu OBY

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

_siara_ lepiej się weź za sprzęta, bo znowu takim gargamelem na wiosne wyjedziesz :D

no nie długo bedzię 500 :D

504 :P

Zna ktos moze jakiegos nauczyciela tanca ktory moze udzielic prywatnych lekcji?

Wzięłaś może jedną dla mnie? ;)

annamira: ja nie piszę o skakaniu z kwiatka na kwiatek. Piszę o pewnej uforii towarzyszącej uczuciu. Chyba źle to napisałem bo moja intencja nie została zrozumiana.
Chodzi mi o to, że czasem, wyjątkowo spotykasz kogoś, kto już jest w kręgu zainteresowania np. Twojej koleżanki. Mimo tego, zauważasz jak wasze reakcje są spójne, życie wkracza na wspólną ścieżkę i ... zakochujecie się ( wzajemnie oczywiście ) Wtedy niestety koleżanka nie jest istotna, opinia innych ludzi też nie ma znaczenia - bo to miłość i kropka. Moim zdaniem, w takim przypadku (tylko i wyłącznie) jest to pozytywne i nie potępiam takich sytuacji.
Potępiam natomiast walkę z koleżanką o faceta po to żeby pokazać koleżance, że jestem "skuteczniejsza" .

cmyk : a już tak dobrze Ci szło z annamirą. Nie pisz o tym "pielęgnowaniu" ( które nazwałem w moim poście miłością stabilną) bo zniechęcisz annęmirę. Ona uważa, że "stabilizacja motylka to szpilka"-sam przyznasz, że to okropna perspektywa. Zresztą pielęgnowanie kojarzy się z opieką silnego nad słabym :-) a traktowanie kogokolwwiek w związku jako stronę słabszą to pierwszy krok do podświadomej dyskryminacji ( żartuję oczywiście) Chyba jednak odpowiada jej bardziej moja wizja spontanicznych, trwałych uczuć niż przemyślanego rozwijania w czasie "uczucia"

Po szybciutkim wczuciu się w Wasze posty ( annamira i cmyk) uważam, że powinniście się na kawce spotkać :-) Ta zgodność, romantyzm, poszukiwanie - myślę, że to zobowiązuje.

Pozdro :-)

Klienta? Na kawe? ;)
Echhh.... ;)

cmyk: nasza dyskusja doprowadza do jeszcze jednego, ważnego wniosku. Jednak kultura. W temacie postu jest pytanie : kultura czy podkultura? Uważam, że jednak kultura może zainteresować kobietę. Jeśli chodzi o drugą część pytania to myślę, że odpowiedzi jest wiele. Przecież może interesować nas kulturalny sangwinik ale też interesujący jest kulturalny melancholik. Blondyn lub brunet: cech zestawianych antagonistycznie jest wiele a jeszcze więcej podobieństw w odcieniach. Uważam annamira, że celowo wywołujesz dyskusję dlatego bo szukasz swojej ścieżki albo chcesz sprawdzić słuszność swoich opinii o facetach. Przecież Ty wiesz co może zainteresować kobietę. Pytanie trzeba odwrócić : Jaki powinien być facet, żeby zaintrygować annemirę ? Mnie wygodniej zadać to pytanie niż jej samej, prawda? A odpowiedź też może zainteresować wielu facetów ...... :-)

...rzeczywiście oznakowanie mogłoby być tam bardziej czytelne dla kierowców...

Panowie, nie zagalopowaliście się ?

Zadnych spotkan, nie zamierzam przyprawić kogokolwiek o traumatyczne przezycia. Koszmar w nocy murowany.

Jestem tu żeby pytać, to chyba cel forum, pisze o tym, co mnie interesuje a nie tylko po to by zając czas...

Gizmo, chce sprawdzić reakcje ludzi na ten temat. Być może jednak nie udało mi się przytoczyć argumentów skłaniających do intensywniejszej polemiki, a nie ukrywam, zależy mi na poznaniu wszystkich opinii.

Pytań nie trzeba odwracać, tylko na nie odpowiadać. Po to sa stawiane.
A czy odpowiedź na pytanie co może MNIE zainteresować - zainteresuje kogokolwiek? Nie wiem...

Hihihi ja przeczytałam wYkąpać cmyk-a....

to tez czynnośc pielęgnacyjna :))

Z kąpaniem cmyka to mógłby być problem....co jeśli by się bronił ? :-) Natomiast uważam że nie należy zakładać, że to co może Ciebie zainteresować - nie zainteresuje nikogo. Zawsze warto poznać zdanie "drugiej strony". Masz okazję :-)

Polecam trenerów z Klubu Tańca Towarzyskiego AKAT. Klub mieści sie w regionalnym ośrodku kultury

jest nakaz jazdy prosto, co jest jednoznaczne z zakazem skrętu lub zawracania, często widze tam policje i słusznie.

Nizina mazowiecka

wczoraj go widzialem jak sie czail...i sie zaraz schowal

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org