środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Subotnik Ziemkiewicza: Hodowanie pisowców

A ja wam powiem że najlepsza pizza jest w Rzymie na via Cilenta3.I tańsza niż w Lomży.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Subotnik Ziemkiewicza: Hodowanie pisowców

Szkoda wogole o tym gadać, te całe 4lomza to już jest nic nie warty portal :|

chu*owa, jak płyta jest robiona dla kasy to tak właśnie jest ! Może małolatom sie spodoba bo troche przkleństw jest, ale robiąc płyte nie myśli się o największym zysku ze sprzedaży, bo wtedy płyta jest do dupy i tyle.

2 poprzednie plyty "pezia" byly o wiele lepsze (dla mnie).
no, ale jak sam tytul mowi jest to MUZYKA ROZRYWKOWA :)

Nie bijcie się dziewczyny ;-)

:D :D :D :D

Nie potrzeba wyboru bo łomżyńskie dziewczyny są wszystkie piękne i pięknie grają.

Jezeli chodzi o reprezentacje to oczywiscie Katarzyna Skowrońska,a z lomżyńskiego zespolu Natalia Śleszyńska-libero

Zmiłujcie sie myślałem ze ani 1 normalnego posta nie ujze
W 100% zgadzam sie z wypowiedzia wowo ! Trzeba miec pojecie jak ulozyc takiego psa ! Przeczytalem 2 ksiazki romawiam z ludzmi majacymi te psy i wkoncu zdecydowalem sie na kupno ! Przyznam oczywiscie ze ten pies nie jest dla wszystkich ! Nigdy nie sprzedalbym Amstaffa kolesiowi dla ktorego ten pies potrzebny jest dla podniesienia wlasnego "ego " Dlamnie ta rasa jest jak najbardziej OK
Pozdrawiam !

boze jakie z was debile po pierwsze to skowronska milena a nie katarzyna kto wam takich glupot nagadal??kazda jest ladna ale liczy sie gra a nie wy tylko na dupy patrzycie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org